• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam eşimi dışlıyor

Vallahi buna verecek cok cevabim var da, banlanmaya degmezsin 😂😂😂
Salak salak niye yorum yapıyorsunuz o zaman. Ben diyorum adam gibi konunun benimle alakası yok. Benim kadınla oğlunun arasını bozma derdimde yok. Insan sevdiği kişinin ailesiyle mutlu olmasını ister.

Konuyu ben açsam bu kadar olurdu. Aynı benim kv de böyle. Eşimi hep dışlamışlar. Varı yoğu ortanca oğlu.

Sizin söylediğiniz gibi eşim mühendislik kazanmış, kardeşi ben esnaf olcam demiş liseden beri bir şeyler alıp satıyor. En son ortak bir yer açtık bizi dolandırdı resmen. Ama kv ye sorsan oğlu bi tane. Çünkü dükkanı var. Para kazanıyor. Kv ye para veriyor. Çünkü çoook akıllı ve yakışıklı😂

Küçüklüklerinden beri eşimi hep dışlamışlar. Şimdi eşim de onlara mesafeli davranıyor ama bu sefer de benim yüzümden sanıyorlar. Oysaki ben nerden bileyim eskiden beri dışladıklarını falan. Eşim kendisi anlatıyor, artık uzak durup kafama takmak istemiyorum diyor ama ben suçlu oluyorum.

Ve sizi çok iyi anlıyorum gerçekten sinir bozucu.
Size gerçekten adam gibi cevap verdiğiniz için teşekkürler. O zaman hiç uğraşmaya gerek yokmuş. Hep böyle yapacak demekki.

Yani biraz komik. Esinizin annesi gibi olup,karsidakine ,benim cocugumu neden sevmiyor Boyle davraniyorsun demek gibi.

Sizene Anne ogul arasinda ki bu iliskiden? Adam alisigim hep boyleydi demis. Siz sikayetlenince degisecek mi kadin?

Salak salak niye yorum yapıyorsunuz o zaman. Ben diyorum adam gibi konunun benimle alakası yok. Benim kadınla oğlunun arasını bozma derdimde yok. Insan sevdiği kişinin ailesiyle mutlu olmasını ister.
Siz de az değilsiniz şurada iki yoruma tahammül edemiyorsunuz kilonuza laf eden kayınvalideyi yolarsınız eminim.

Kiz sakin ol 😂
Geldiginde umarim cevap verirsin. Nasil ev gecindiriyor, Kira ödüyorsunuz?

Kiz sakin ol 😂
Geldiginde umarim cevap verirsin. Nasil ev gecindiriyor, Kira ödüyorsunuz?

Eşim 22. Üni Okuyor evet ama çalışmıyor. Burs kredi gibi bir şeyler varmış yurt dışında o yetiyor. Kaynanamdan maddi bir şey almıyoruz. Kilo problemi şimdilik biraz kapandı gibi çünkü ciddi bir konuşma yaptım ve dedimki bana karışmayın. Sevmezsenizde sevmeyin. Siz herkesin dış görünüşüne baktığınız için öylesiniz dedim. Işte bu konuyla bağlantısıda kendi çocuklarına bile zorbalık yapıyormuş. Aileyle vakit geçirince daha cok anlıyorsun durumu.

O kadar basit çocukça şeyler yazmışsınızki ha tabi size şuan öyle gelmediğinin farkındayım direkt yazıyım ayrım nasıl oluyormuş görün farkı benim kv gece gündüz eltimin çocuklarına bakar doğduklarından beri hemde evin yani onların her türlü yemeğini temizliğini vs yapar maaş kartı onlardadır,eltim çalışmıyor bu arada,hatta oturduğu evi satıp öylece parasını onlara verdi keyfi harcamaları için birde,benim iki ölümcül kas hastası çocuğuma büyüğü fiziğe iki gün götürüyordum o zamanlar sadece küçüğün hiçbir sağlık sıkıntısı yaşamadığı zamanlar haftada iki gün iki saat bakmasını istedim hemde o kadar sakin bir çocuk kv kendiside öyle derdi üç yaşındaydı oğlum ben kapıdan bırakıp alacaktım mecburiyetten yani birde bir site mesafe var aramızda düşünün,o yaşta çocuğu yalnız bırakmak zorunda kaldım üç yıl,bir hastane işimiz olurdu eltimden izin alırdı yarın bakabilirmiyim diye evini satmadan önce kendi evindeyken hemde o kadar çok ayrım yapıldıki hangi birini yazıyım ama bana en çok dokunan bu oldu üç yıl olacak kimse kimseyle görüşmüyor biz yinede kv ile annesi sonuçta diye barışmak istesekte oralı bile değil benim bir işim çıkabilir diyemi düşünüyor bilmiyorum siz ayrım görmemişsiniz daha neler var en zoruma giden bu oldu hiçbir maddi yada manevi hiçbirşey istemedik bundan başka onlara evini satıp parası verilirken güya iki yıl bakacaklarına verilen bir söz vardı halbuki ona rağmen yapmadılar

Back