Cici, ponçik gelin rolü yapmıyorum. Onların gözüne ekstra girme gibi bir derdim yok ya da para derdim değil. Sadece karşımdaki insanların yaşı gibi davranmasını istiyorum. Kendi doğurduğu evlatları arasında ayrım yapan değilde onu fark edip söyleyen kişinin linçlenmesi çok şaşırtdı. Ilk fark edende ben değilim bunu eşimle kardeşide biliyor. Aynı hataları ikisi yapsa daha çok linçlenen eşim olurken hiç linçlenmeyen küçük oluyor (kendisi farkında ve kabul ediyor). Aynı başarıyı elde etseler en çok kutlamayı alan yine kardeşi oluyor (yine farkındalar). Ben sadece empati yaptığım için ve günlük hayatta basit örneklerlede şahit olduğum için ( o örnekleri yazdım) konuyu açmıştım. Ortada bir haksızlık var ve çok üzücü bir durum. Zaten direkt karışacağım dememiştim. Doğrusunu daha tecrübeli ablalara sormak için açmıştım konuyu. Normal cevap veren insanlar olduğu gibi ezeli düşmanıymışım gibi cevap verenlere anlam veremedim.Yaşınız daha 22, sanıyorsunuz ki bu cici ponçik gelin rolünü herkes yer. Burda yenmediğine göre aile içinde hayli hayli yenmemiştir. Eşinizin ailesiyle uğraşmayı bırakın, zaten eksilerden geliyorsunuz belli, iyice gözlerinden düşersiniz. Olan size olur yani.