ben yeni gelinim ve nişanlıyım sadece kaynanamı arıyorum
Diğerler Hiç biri benden hazetmiyor belli beyaz tenli gelin istiyorlardı görümcelerim
Eltilerimden sorun görmedim ama şimdi bana onları ara filan deyince biraz garip geldi madem istiyorlar önce onlar arasın
Ay evet bu modellerin kızları da hep bi sıkıntılı oluyor, beyaz tenli gelin istemiş hanım sultanlar, kızlarını doğru düzgün yetiştirseydi böyle abilerinin koynuna kimi sokacağına kadar karışma haddini kendilerinde görmezlerdi.
Aynı modellerden bende de vardı. 27 yıllık evliliğimin 10 senesi alttan almakla geçti. Baktım sonu yok, bi cıngar yetti. ağızlarının payını alınca sus pus oldular. :) kayınvalide hariç hiç biriyle irtibatım yok. Keşke cıngarı daha önce çıkarsaymışım
Aynı modellerden bende de vardı. 27 yıllık evliliğimin 10 senesi alttan almakla geçti. Baktım sonu yok, bi cıngar yetti. ağızlarının payını alınca sus pus oldular. :) kayınvalide hariç hiç biriyle irtibatım yok. Keşke cıngarı daha önce çıkarsaymışım
Aileye yeni giren sizsiniz. Bu insanlar sizi arayıp sizi kaynaştıracaklar aileyle. Siz niye milletin peşine dolaşasınız. Hem de annenize görümceniz bu şekilde bir densizlik yaptığında annenizin cvbı ne oldu çok merak ediyorum. Zira birisi gelip benim anneme biz aslında beyaz tenli arıyorduk diye söylese hadi bakalım o zaman siz beyaz tenli bir gelin bulun deyip onu kapıdan uğurlardı.
20 yaşında koca peşinde gezmeseydim iyiydi :) Küçük yaşta evlenince o zamanki aklımla susmuşum. Bazen ben bile hayret ediyorum kendime nasıl sabretmişim diye:)