- 17 Temmuz 2022
- 773
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Ne olursa olsun onlar yüzünden ona cevap vermem yaşlı başlı kadın 60 70 yaşındaKayınvalidenize "biraz garip geldi madem istiyorlar önce onlar arasın" diyecektinizz :)
Ben de bunu anlamıyorum gelini bu insanlar çocuk gibi mi görüyorlar, sürekli bir yönlendirme durumu sürekli bir kumanda etmeye çalışma, hayır kız anneleri tutup damada oğlum baldızlarını, bacanaklarını kayınları vs ara demiyorlar ama bu erkek tarafı
İşte diyorum ya kimisi ses çıkaramıyor kimisi de dişli geliyor sonra gelinler kötü he anam he hep gelinler kötü ( sanırım yarama geldi bu konuGelin de kendini yönlendirtmesin kumanda ettirmesin . Bugün Herşeye tamam derse yarında kayınvalide aynı tutumu sergiler. Usulünce cevabını 1 kere veecek o kadar. Balık baştan kokar der susarım.
Baştan belli etmişler kendilerini zaten ah kuzum benim şimdiden geçmiş olsun hatta bir psikolog ayarla kendine ileride stres sinir anksiyete olmasın Allah muhafazaBeyaz tenli gelin istemek ne demek
Ben miBaştan belli etmişler kendilerini zaten ah kuzum benim şimdiden geçmiş olsun hatta bir psikolog ayarla kendine ileride stres sinir anksiyete olmasın Allah muhafaza
Ay hayır konu sahibi yarama denk gelince birden parlamış bulundum kusura bakmayınBen mi
Kendi kızlarını eğitemeyince egosunu gelini üzerinden tatmin eder bu tip kayınvalideler.Yalniz 60 -70 yaşında diye dememek saçma ,sen aileye yeni girmişsin henüz sana diyeceğine kendi kizlarina desin ya.
Canım benim susmak cevap vermemek elbette senin tercihin. Zamanı geldiğinde 60-70 yaşındaki kayınvaliler 18 yaşında genç kız gibi oluyorlar benden söylemesi.Ne olursa olsun onlar yüzünden ona cevap vermem yaşlı başlı kadın 60 70 yaşında
Ararım inşallah dedim kapattım
Bunu bize değil sana ara diyene söyleyeceksinben yeni gelinim ve nişanlıyım sadece kaynanamı arıyorum
Diğerler Hiç biri benden hazetmiyor belli beyaz tenli gelin istiyorlardı görümcelerim
Eltilerimden sorun görmedim ama şimdi bana onları ara filan deyince biraz garip geldi madem istiyorlar önce onlar arasın
60-70 yaşındaymış kayınvalide söyleyemezmiş saygıda kusur etmemiş,Tamam inşallah ararım demiş kızımız.Bunu bize değil sana ara diyene söyleyeceksin
Onlar öyle gelin arıyorlardı nişanlanma annemin yüzüne söylemiş görümcem daha güzel ve beyaz tenli arıyorduk demişlerBeyaz tenli gelin istemek ne demek
İyi bir şey mi dedin kötü bir şey mi anlamdım valla60-70 yaşındaymış kayınvalide söyleyemezmiş saygıda kusur etmemiş,Tamam inşallah ararım demiş kızımız.
Kaynanaya yeşil ışığı yakmış. beni her daim kızların ve eltilerin istediğii gibi yönetebilirsin yönlendirebilirsin demek istemiş
Ay evet bu modellerin kızları da hep bi sıkıntılı oluyor, beyaz tenli gelin istemiş hanım sultanlar, kızlarını doğru düzgün yetiştirseydi böyle abilerinin koynuna kimi sokacağına kadar karışma haddini kendilerinde görmezlerdi.Kendi kızlarını eğitemeyince egosunu gelini üzerinden tatmin eder bu tip kayınvalideler.