kaynanam diyor ki görümcelerini elitlerini ara soruyorlar seni bizi niye aramıyor diye arayım mı?

Gelin de kendini yönlendirtmesin kumanda ettirmesin . Bugün Herşeye tamam derse yarında kayınvalide aynı tutumu sergiler. Usulünce cevabını 1 kere veecek o kadar. Balık baştan kokar der susarım.

Gelin de kendini yönlendirtmesin kumanda ettirmesin . Bugün Herşeye tamam derse yarında kayınvalide aynı tutumu sergiler. Usulünce cevabını 1 kere veecek o kadar. Balık baştan kokar der susarım.
İşte diyorum ya kimisi ses çıkaramıyor kimisi de dişli geliyor sonra gelinler kötü he anam he hep gelinler kötü ( sanırım yarama geldi bu konu )

Ne olursa olsun onlar yüzünden ona cevap vermem yaşlı başlı kadın 60 70 yaşında
Ararım inşallah dedim kapattım
Canım benim susmak cevap vermemek elbette senin tercihin. Zamanı geldiğinde 60-70 yaşındaki kayınvaliler 18 yaşında genç kız gibi oluyorlar benden söylemesi.

Bunu bize değil sana ara diyene söyleyeceksin

Bunu bize değil sana ara diyene söyleyeceksin
60-70 yaşındaymış kayınvalide söyleyemezmiş saygıda kusur etmemiş,Tamam inşallah ararım demiş kızımız.
Kaynanaya yeşil ışığı yakmış. beni her daim kızların ve eltilerin istediğii gibi yönetebilirsin yönlendirebilirsin demek istemiş

İyi bir şey mi dedin kötü bir şey mi anlamdım valla

Kendi kızlarını eğitemeyince egosunu gelini üzerinden tatmin eder bu tip kayınvalideler.
Ay evet bu modellerin kızları da hep bi sıkıntılı oluyor, beyaz tenli gelin istemiş hanım sultanlar, kızlarını doğru düzgün yetiştirseydi böyle abilerinin koynuna kimi sokacağına kadar karışma haddini kendilerinde görmezlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…