Kaynanam beni sevmiyor ne yapmalıyım?

Onların evine gidip yerleşen siz olduğunuz için her işi sizden beklerler elbette.

Bir oda ev bulsaydınız, kimsenin de edecek lafı kalmasaydı.

Kendiniz çok mutluymuşsunuz gibi, evdeki nüfus yetmezmiş gibi çocuk sahibi olmuşsunuz bir de.

Herkes size dilediği gibi davranma cesareti bulur elbette.

Hatayi o eve gitmekle yapmissin ikinizde calisip kendi yavinizda kavrulmaliydiniz simdi tek care o evden cikmak

İlk bikaç cümleyi okudum. Benim de evime kira vermemek için yerleşseniz ben de sevmem valla. Kusura bakmayın. Kendine güvenen evlensin.
Eminim forum sahibide istemiştir kendi gül gibi evini, rahatını bozup kv yanına gidip hizmet etmeyi. Maddi durumları bozulduğundan eşinin ısrarları yüzünden boyun eğmiştir.
Eşiniz anneme karşılık verme diyeceğine evliliğinizin devamı için verdiğiniz şu tavize şükretsin, ailesini de sustursun.

Farkında değilse siz hatırlatın kendisine. Açtırma kutuyu söyletme kötüyü diye bir söz var, çok ağrına giderse bunu söylersiniz.

Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama eşinizle konuşun kv yada anneniz bakabiliyorsa işe girip, ayırın evinizi. İlk başta kabul edeceğini sanmıyorum, biraz zorlamanız lazım, tartışmalar çıkabilir. Ama depremler olmadan taşlar yerine oturmaz unutmayın."Ben senin için bir fedakarlık yaptım, huzurumuz için sıra sende" deyin eşinize.

Ayrı ev!
Taşının yoksa boşanırsınız.
Çünkü o ortamda yaşadığınız şeyin adı evlilik değil. Daha büyük ağır kavgalar olur.
Ay ev ev üstüne olmaz zaten yaa.
Az olsun küçük olsun ama kendi evim olsun diyip çıkın

Eşiniz hala mı işsiz anlamadım işsiz kalınca niye taşındınız ki gitsin iş bulsun

Bu kadar baskıcı boyun egdigi kocadan kaynana evinde cocuk yapması peki ?
Yapmayin Allah askina, nerden baksanız elde kalıyor

Gerekirse 1+1 kutu gibi eve çıkın ama çıkın o evden...bu saatten sonra çalışmanız zor malum çocuk doğurmuşsunuz mükemmel hayatinıza ... kocaman insansınız küs kalıp kalmamak size kalmış...kocanız görüşsün ailesiyle ama sizi yönlendirmesine izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…