- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
- Konu Sahibi Ichliebedich1
Hata her ıstedıklerını yapmanda. Yapmayan yaranıyor cnm keske maddı durumunuz ıyı degılken hamıle kalmasaudın ama olan olmus. O evden kurtulmaya bak 10 kısı aynı evde yasarmıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı eşyaları sattık bazılarınıda ananesinin evine koyduk. Kaynanam çok saygılı davranıyodu böyle zor olacağını hiç düsünmedim yaşayınca görüyorsun bilsem hiç kabul etmezdim normal bi evdir diye düşündüm zaten ben sakin evde büyüdüm annesinede bunu söyledim defalarca ben sizin gibi yaşamaya alışık değilim ama anlamıyor Eşim smdi calısıyo kesn konustum kararlıyım gdicem artık olmuyor grcekten ev üstüne ev evlilik olmaz dua edin inşİlk eviniz ayrıydı ya ordaki eşyalarınıza ne oldu peki? Keşke kabul etmeseydiniz ev içinde daha zor oluyor.. Kira verseydimde burda oturmayı kabul etmeseydim derdiniz. Birde Eşin şimdi çalışmıyor mu? En kısa zamanda o evden çıkın.
10 kişi bir evde nasıl rahat ediyorsunuz her metrekarede insan birine çarpar yahuİyi günler arkadaşlar bi derdim var sizinle paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum.. 2 yıllık evliyim ve severek evlendik eşimin aileside ilk başta beni sevdi ve beğendi ilk evlendiğimizde ayrı evde yaşıyorduk ama sonra 1 yıldır ailesinin evinde yaşamaya basladık hem eşim işten çıktıgı hemde kira vermemek için.. Ben kaynanamın evine geldiğimden beri hiçbir saygısızlık ve yanlış bir hareket yapmamama rağmen annesi beni istemiyor sevmiyor bunu hareketleriylede belli ediyo çok üzülüyorum ne yapmam gerek bilmiyorum evde kalabalık yaşıyoruz 5 kardeşler ve birisi evli ama neredeyse hergün annesinin evine geliyor çocuklarıyla eşiyle ve başka akrabalrda geliyor ev hep kirleniyor kaynanam görümcemde benden sürekli iş yapmamı bekliyor evde 10 kişiyiz nerdeyse bide başkalarıda geliyor ben herkesin arkasını toplamak zorunda değilim yinede iş yapıyorum gücüm yettiğince ama bu onlara yetmiyo.. hamileyken bile sürekli onların yanında hep beraber oturmamı iş yapmamı bekledi.. ve herşeye karısıyor sonrada sen daha kaynana görmemişsin ne kötü kaynanalar var diye kendini övmeye çalışıyor bana emretmiyor ama eşime söylüyo ve ben genelde odadan çıkıyorum onlarla oturup sohpet ediyorum ama sık sık yanlarında oturmamı istiyor doğumum yaklaştığında bile beni hastaneye götürmek istemedi taksiyle gidin dedi doğum yaptım bebeğime kendi bakmak elimden almak istedi ve benim anneliğimi dışladı ben onlara iyi davrandığıma rağmen hiçbi saygısızlık yapmamama rağmen bana karşı böyleler en son ben sinirlendim söyledim ben annesiyim sizden daha çok ben düşünüyorum çocugumu dedim bana hakaret etti sen nebiçim bi kızsın felan diye azarladı eşime dedi ben dayanamıyorum sen nekadar dayancaksın boşan dedi. ablasıda hakaret edip bağırdı eşim bazı konularda beni savunuyor ama busefer anneme sert konuşma diye annesini savundu hep iyi geçiniyordum susuyordum ama artık dayanamadım.çok aşağıladılar kendimi çok kötü hissediyorum eşim boşver annemle konuş yinede küsme diyor şimdi ben konuşmuyorum onlarla bu hakaretlerden sonra.. Çok üzgünüm neyapmaliyim bi akıl verin (( yazmayı unutmuşum kusura bakmayın yanlış anlaşıldı.. ilk eve geldiğimizde hiçbir kira vermiyorduk ama şimdi eşim çalışıyor azda olsa yardım ediyor ailesine..
ay bir kv ye hak vereceğim hiç aklıma gelmezdi? hem kadının evine yerleşip hem de beğenmemişsiniz resmen, ben sizin gibi yaşayamam denir mi evsahibine ya? tahminim sonra delirdi tabii kadın, napsın kovamaz da evlat?Bazı eşyaları sattık bazılarınıda ananesinin evine koyduk. Kaynanam çok saygılı davranıyodu böyle zor olacağını hiç düsünmedim yaşayınca görüyorsun bilsem hiç kabul etmezdim normal bi evdir diye düşündüm zaten ben sakin evde büyüdüm annesinede bunu söyledim defalarca ben sizin gibi yaşamaya alışık değilim ama anlamıyor Eşim smdi calısıyo kesn konustum kararlıyım gdicem artık olmuyor grcekten ev üstüne ev evlilik olmaz dua edin inş
İnşallah çıkarsın biran önceBazı eşyaları sattık bazılarınıda ananesinin evine koyduk. Kaynanam çok saygılı davranıyodu böyle zor olacağını hiç düsünmedim yaşayınca görüyorsun bilsem hiç kabul etmezdim normal bi evdir diye düşündüm zaten ben sakin evde büyüdüm annesinede bunu söyledim defalarca ben sizin gibi yaşamaya alışık değilim ama anlamıyor Eşim smdi calısıyo kesn konustum kararlıyım gdicem artık olmuyor grcekten ev üstüne ev evlilik olmaz dua edin inş
. Malûm şeyden muzdarip olan bizlere armağan ediyorum bu şarkıyıÖncelikle kaynana değil anne.
Siz ona nasıl sıcak yaklaşırsanız o da ... öff hangi gelini hangi kaynana sevmiş ki Allasen?
Tek dert buysa boşverin.
. Malûm şeyden muzdarip olan bizlere armağan ediyorum bu şarkıyı ❤