Kaynanam beni sevmiyor ne yapmalıyım?

Hata her ıstedıklerını yapmanda. Yapmayan yaranıyor cnm keske maddı durumunuz ıyı degılken hamıle kalmasaudın ama olan olmus. O evden kurtulmaya bak 10 kısı aynı evde yasarmıı

Bazı eşyaları sattık bazılarınıda ananesinin evine koyduk. Kaynanam çok saygılı davranıyodu böyle zor olacağını hiç düsünmedim yaşayınca görüyorsun bilsem hiç kabul etmezdim normal bi evdir diye düşündüm zaten ben sakin evde büyüdüm annesinede bunu söyledim defalarca ben sizin gibi yaşamaya alışık değilim ama anlamıyor Eşim smdi calısıyo kesn konustum kararlıyım gdicem artık olmuyor grcekten ev üstüne ev evlilik olmaz dua edin inş

Kira vermemeye değdi mi yaşadıklarınız.

Canım aynı evde yaşarsanız değil 10 kişi 50 kişinin de arkasını toplasan bişi diyemezsin .siz kira ödememek için onlara tasinmissiniz bal gibide belli zaten böyle şeylerin sonu.cocuk konusuna gelince maf ederim öyle kaynanayi ben ,hayırdır kimin çocuğunu kimden aliyor

Kocanız kendine güvenemiyor. Çekeceksiniz mecbur. Boşanmak ihtimaller arasında değildir herhalde.

KV de Seni sevmek zorunda değil böyle bir beklentinin içine girmen yanlış zaten
Herkes çıkarı için o kalabalık evde birbirine katlanmak zorunda gittiği yere kadar gitsin kendini üzme ispatlamaya çalışma bırak tembel desinler yatıyo desinler yapana madalya takmıyorlar daha fazlasını istiyorlar

10 kişi bir evde nasıl rahat ediyorsunuz her metrekarede insan birine çarpar yahu

ay bir kv ye hak vereceğim hiç aklıma gelmezdi? hem kadının evine yerleşip hem de beğenmemişsiniz resmen, ben sizin gibi yaşayamam denir mi evsahibine ya? tahminim sonra delirdi tabii kadın, napsın kovamaz da evlat?

İnşallah çıkarsın biran önce

ayrı eve çıkın. o eve verene kadar kutu gibi de olsa kendi eviniz için kira ödeyin. huzurlu mutlu mesut yaşayın.
tabi kocan kabul eder mi bilemicem ama

Ya bırakın şöyle adamları. Niye evleniyo bu asalaklar, adam sütten kesilmemiş, anne de oğlana karı görevi üstleniyo ilişkilere bak ya hayret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…