Kaynanam ben odadan çıkınca direk eşim ile sesiz konuşuyor ben girince susuyor niye?

Kaynanaya ve kocana sözünü geçiremediğin için her olayda gelip burda konu açıyorsun. Onlara soramıyorsan biz ne bilelim ne konuşuyolar.
Neyden olduğunu az çok tahmin ediyorum o yüzden sormuyorum
Beni tebrik etmeye gelenler bana hediye getirdiler getiren de çok bir şey getirmediler iki tane Borcam altı parça çerezlik bir altı mini kase var birde 6 kişilik kahve fincanı birde baş ucu surahiye bunları göz koyup bunları yeni evlenlere hediye veririz dedi eşimde onu destekledi sinrilendim kimseye vermem dedim anneme söyledim böyle böyle annem de çıkart kartonda kullanmasan da mutfağa koy bana da aynısını yaptılar dedi bende çıkardım koydum onu konuşuyorlardi kesin

Benim arkamdan mi konuşuyor beni rahatsız ediyor nedense bu
Merak etme benimkiler de öyle, herseyi gizlerler benden , eşimi de tembihlerler lakin genelde ağzından kaçırır Gelin olduğumuz için güya bizleri aile dışında tutmaya çalışıyorlar, çokta tınnnn bence , önemsememelisin...

Beni isterken sevmişti ne değişti aklı uçtu kadının beni duyunca beni istmeye geldiklerinden annanemgile kaynanamgil uzaktan akrabalar aynı mahallelde yaşıyorlardı

Eşinize sordunuz mu "annenle arkamdan ne konuşuyorsunuz fısır fısır?"diye? Sonuçta eşinizle konuşuyor ya.
Ben biliyorum o yüzden sormuyorum bugün niye öyle yaptığını ama onun dışında da yaptığında ne konuştunu bilmiyorum
Beni tebrik etmeye gelenler bana hediye getirdiler getiren de çok bir şey getirmediler iki tane Borcam altı parça çerezlik bir altı mini kase var birde 6 kişilik kahve fincanı birde baş ucu surahiye bunları göz koyup bunları yeni evlenlere hediye veririz dedi eşimde onu destekledi sinrilendim kimseye vermem dedim anneme söyledim böyle böyle annem de çıkart kartonda kullanmasan da mutfağa koy bana da aynısını yaptılar dedi bende çıkardım koydum onu konuşuyorlardi kesin

Benim eşimle sıkıntım yok evet beni bazen sinir ediyor rahtsiz ediyor ama direk hatasını anlayıp özür diliyor ben kendi eşimle mutluyum ama kaynanam kurculuyor kaynanam bir haftalığına diğer oğluna gitti eşimle ne didişme yaşdık ne huzursuzluk

Kaynanaya ve kocana sözünü geçiremediğin için her olayda gelip burda konu açıyorsun. Onlara soramıyorsan biz ne bilelim ne konuşuyolar.
Ben kocama ne de kaynanam söz geçirmiyorum diye gelmiyorum sadece bir insan neden bunu yapar diye sordum

Ilk evlendigimiz yillarda da kv arkamdan esime bir seyler söylüyordu. Çoğunu duyuyordum. Iste oglum sunu ne yaptınız bnu kaca aldiniz vs . Merak
Dayanamadim mutfakta yardima gittim kv . Tatli dille guzellikle sende benim annemsin ogluna bir seyler sorarken yanimda da sorabilirsin , banada sorabilirsin anne dedim . O gun bugündür gormedim bi daha ..

Size sormadan annesini getirip eve yerleştiren adamla nasıl sıkıntınız yok?
Asıl sıkıntı eşiniz.

Güzel bir sekilde kimsenin kalbini kırmadan halledeceğim bunu zaten eşim benle şaklaşırken bile yüzünü çeviriyordu kıskanıyordu didişme bile yaşıyorsak onun yüzünden oluyor
Maalesef kalp kırmadan hallolmayacak , ileride ne demek istediğimi anlayacaksın

Ama artik sizinle yasayacak zamanin cogunu belli ki..bastan böyle konusuldu mu?

Ama artik sizinle yasayacak zamanin cogunu belli ki..bastan böyle konusuldu mu?
Hayır ama devam ederse oturmayı bir ay kadar o zaman konuşacağım bunu eşimle
Bana böyle dennmedi kaynanam da başta olmak üzere bana dedi ki herkese dedi annemde dedi kolu komşuyada dedi bunu her birinde azar azar otururum bir ay orada bir ay orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…