- 17 Temmuz 2022
- 774
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Dur dur daha doğuracak öncelik o :)Sizin kayınvalideniz tüm çocuklarında kalacak denip sadece sizde kalmıyor muydu?
Bununla ilgili bir şey yapmıyor musunuz?
Karın beni istemiyo şıfrıntı tarzı konuşuyo olabilir ya da borç para istiyodur oğlum kaplıcalara gidicem gidemiyom borcum var bitiremiyomSizin kayınvalideniz tüm çocuklarında kalacak denip sadece sizde kalmıyor muydu?
Bununla ilgili bir şey yapmıyor musunuz?
Dur dur daha doğuracak öncelik o :)
Kadın gelmiş eve yerleşmiş bal gibi, istediğini de der, kimse bir şey diyemez.Karın beni istemiyo şıfrıntı tarzı konuşuyo olabilir ya da borç para istiyodur oğlum kaplıcalara gidicem gidemiyom borcum var bitiremiyom
Hamilemi?Ya evet her şey normalmiş gibi hemen hamile kalmak, tek eksik olan şeydi tabi.
Seni aileden görmediği için öyle yapıyordur. Senin hakkında olmasa bile , kendi aralarındaki gizli şeyleri duymanı istemiyordur. Bu gizli şey genelde para pul konuları oluyor.Benim kayınvalidem de 10 yıldır hep eşimi arayıp gizli gizli konuşur. Ben duyayım bileyim istemez. Ama o böyle yaptıkça eşimde beni dışladı bir süre sonra. Sen benim ailem değilsin falan diyor her fırsattaBenim arkamdan mi konuşuyor beni rahatsız ediyor nedense bu
Sen benim ailem değilsin mi diyor?Seni aileden görmediği için öyle yapıyordur. Senin hakkında olmasa bile , kendi aralarındaki gizli şeyleri duymanı istemiyordur. Bu gizli şey genelde para pul konuları oluyor.Benim kayınvalidem de 10 yıldır hep eşimi arayıp gizli gizli konuşur. Ben duyayım bileyim istemez. Ama o böyle yaptıkça eşimde beni dışladı bir süre sonra. Sen benim ailem değilsin falan diyor her fırsatta
Benimki de hepimiz salonda otururken eşimi içeri çağırıp duruyordu. Bende eşime dedim rahatsız olduğumu. Bi daha olmadı.Benim arkamdan mi konuşuyor beni rahatsız ediyor nedense bu
Eşine sor ?Benim arkamdan mi konuşuyor beni rahatsız ediyor nedense bu