Kaynanam bana saldırdı.

Kayinvalidenizden surekli beklenti icindesiniz. Hamileyken de yemek, temizlik beklemissiniz dogumdan sonra da ayni sekilde. Kadin birsey yapmak istemiyor ki. Ustelik 1+1 evde ayni anda hem annenizin hem kayinvalidenizin kalmasina gerek yoktu. O sizi gormezden geliyorsa sizde onu gormezden gelmeliydiniz. Uslubunuzda bir degisik geldi bana. Kadin hem sizin icin birsey yapmak istemiyor hem sizi gormek istemiyor israrla igneleyici konusuyorsunuz. Ustelik karsinizda ofke kontrolu olmayan, kucucuk bebegi bile gozu gormeyen akil tutulmasi yasayan bir kadin var. Artik bu kadinla muhattap olmayin, birsey beklemeyin, esiniz cocugu belli zamanlarda goturup gostersin ama siz gitmeyin. Birdaha bana dokunursa sikayetci olacagim deyin esinize. Haddini ve sınırını bilsin deli kadin

Bana kv ve siz, tencerenin yuvarlanmasi kapagini bulmasi gibi geldi.

Lohusa doneminizde k.validenin alinganlik ettigi yerler var ama hepimizin basindan gecti, ben daha iyi biliyorumlar bizlerde de havalarda ucustu yani.
Bana eziyet ettin demissiniz, verdiginiz orneklere gore bu tabir cok abartili.
Kadini sallamiyor gorunmussunuz bence o da her seyin icine girmeye calismis, hirslanmis olan bu.

Bu kadarcik seye sizi affetmiyorum vs demeye k.valideye gitmek de asiri sacma.
Esinize telefon ettiyse o konussun.
Niye bu kadar yuz goz olma cabasi?
Cekilirdiniz kabugunuza, sizi arayan soran yok, oh ne ala der keyfinize bakardiniz.
Eşle annesi halleder size ne ?
Neyi ispatladiniz boyle olunca?

Sonra uc aydir cocugumu terk ettin demek de buyuk dengesizlik.
Eziyet gordugunuzu iddia ettiginiz birinden, hakkinizi helal etmediginizi herkesin icinde yuzune yuzune haykirdiginiz birinden evinize gelmesini mi bekliyorsunuz?
Bu da cok sacma.

Nasil yagi kizdirinca bir damla su patlamaya sebep olur, aranizdaki gerilimin sonucunun birbirinize saldirmak olmasi cok kacinilmaz bir sonmus.
K.valideyi de sizi iteklemek disinda yani son yaptigi haric klasik kv olarak gordum ben.
Siz de haksiz olmamakla birlikte fazla hirsli fazla çeneli fazla sivri fazla dramatiksiniz.

Bundan sonra evli evinde koylu koyunde kalsin.
Cocugu Allah korumus.
İyi bir omru olsun kuzunun.

Kusura bakmayın ama birine ihtiyacınız mı var da 40 gün evinizde kalıyorlar ?
İlk bir hafta kalınır sonra herkes evine gider . Bu ne böyle mıç mıç…

Hem ne alaka cocuk seni tanımıyor , terk ettin gittin falan diye fitili ateşliyorsunuz ?

İtelemek , gözlüğünün camını kırmak nedir ? Demek siz de baya baya gücünüzü denemişsiniz .
Allah korumuş bebeği o hengamenin içinde.

Kocanız da iskele babası herhalde , o kargaşanın içinde sadece “Beni silin “ dediğine göre …

Biliyorsun midenin huyunu ,niye içtin turşunun suyunu
Saçma sapan davranışlarinizin sonucunu almışsınız. Bir artı bir evde iki yatılı anneye gerek var mıydı? Hem de kırk gün boyunca. Üstelik kaynananizin çirkef olduğunu bildiginiz halde. Pekala 'biz idare edeceğiz' diyebilirdiniz. Ayrıca anneniz madem yaptığı yemeğin kayınbaba ve kayına gitmesinden rahatsız yemek yapmasaymis, sadece bebekle ilgilenip 'ay bacağım ağrıyor' diye uzansaymis. Hem yapmış hem söylenmiş. Neye yaramıs yani?
Ayrıca siz de kadını sevmiyorsunuz,evinizde istemiyorsunuz. Tutmuşsunuz kadına 'uc aydır torununu terkettin' diyorsunuz. İyi de gelse daha mı iyi? Toruna değil sizi görmek istemediğinden gelmemiş.
Çok sacma olaylar. Çocuklu kadını itmesiyse bambaska rezlaet. Sizin tekme atmanız,eşinizin öyle gözetleme kulesi gibi bakması...çok saçma bir olay gerçekten.
Kaynana normal değil,ama bil ki sen ve eşin de çok normal degilsiniz. Bebeğe üzüldüm.
Ayrıca nasıl bir anne
. Doktor dedi ki çocuğa 90 cc mama verin, kadın gidip 60 CC verdi ve aç çocuk uyumadı. Ben de çocuğum uyumayınca üzüldüm ve ağladım.
Çocuğunu aç uyutacak kadar ezik olabilir ki? Kaynana az cc koymuş. Elin ayağın yok mu kalan 30 cc'yi de sen içir çocuğuna. Çocukla beraber ağlamak mi annelik? Aç yavruna 30 cc mama daha veremeyecek kadar mı acizsin?
Keşke biraz büyüyüp , güçlenip anne olsaydınız.

Birini ittirince direkt tekme atacak pozisyona gelir mi? Bence gelmez.
Sizi sevmiyorlar, sevmek zorunda da değiller.
Sitem ediyorlarsa oğullarına ediyorlar, sizi ilgilendirmez.
Salın insanları.
Doğumdan sonra 40 gün evde hapsetmeye çalışmışsınız illa hur gür olur.
Tekme pozisyonuna gelik kafaya yüze tekme bide 🤣 gozluk kırılmış

Sunu ayirt etmeniz lazimdi. Anlasmasizlik sizin ikinizin arasindaydi. Cocuk tek sizin degil ayni.anda esinizin de cocugu. Esiniz gidip gelebilirdi. Orda bos ego olmus. Su saatdan sonra en iyisi uzak durmaniz. Kadin sizi sevmiyor ve evinize de gelmek istemiyor artik. Bu onun da hakki. Ama bu torununu yok saymak zorunda oldugu anlamina gelmiyordu. Esiniz de korkuluk gibi tüm bunlar olurken yok piyasada gibi. Isler bu duruma gelmezdi gerekeni iki tarafa da yapsa
Kucagında torunu varken onu ıtmesı, cocuga zarar gelebılecegını dusunmeden yanlıs bır hamlede bulunmasına sebep oldu, normal sartlarda haklısınız torununu gorebılır ama ben o kayınvalıdenın bu davranısından oturu saglıklı dusunebildigini sanmıyorum, Allah korusun zarar gorebılırdı cocuk

Kadın hasta oğlu yani bostan korkuluğu kocanız da farkında değil anasının deli olduğunu. Hiç torun falan görmesin o, çocuğunuza da bir şeyler yapabilir.
Benim anlamadığım sanırım siz alttan alıp, iyi davranırsam kadın beni sever diye düşünmüşsünüz ama kadın manyak 😈 zaten.
Resmen eline düşmüşsünüz ve istediği gibi işlence etmiş.
Hayatınızın sonuna kadar silmeniz gereken biri.
Çünkü kadın deli. Kötü biri bir de.

Şunu da yaptı böyle kötü demenizin tekrar tekrar şans vermenin anlamı yok.
Evinize de adım atmasın. Eşiniz istiyorsa gider gelir ama çocuğu asla verip göndermeyin.

Eşimin fikriydi ve çok pişman. İş işten geçtikten sonra pişmanlık fayda etmiyor tabii
Kadın size taktik yapıyor. Özellikle üzmek için. Siz fırsat verdikçe de devam edecek. Deli diyip geçin. Niye sürekli şans verdiniz ki? Kim ısrar ederse etsin.

Bir de çocuğumu terk ettin, zeytin çıkarmadı, bebeğimi aç bıraktı?

Siz de normal değilsiniz. Ne bu ajitasyon dramatik laflar?
İnsanlar doğum yapıyor iki hafta sonra evinin işini yapıyor. 40 gün yatıp birileri onlara bakmıyor.

garip garip işler.
bebeğime 60 cc verdi aç kaldı nedir yahu. sizin eliniz armut mu topluyor bebeğinizin mamasını hazırlasaydınız bir zahmet. 33 günlük lohusayım kısmı da ayrı bir dram.
kv nizin size saldırmış olmas hariç sizde biraz mızmız geldiniz bana. o kadar insanın günlerce kalmasına ne gerek vardı anlamadım. a pardon 33 günlük lohusaydınız🤷‍♀️
neyse zaten ipler kopmuş bir daha görüşmeyin ha seni affetmiycem bir daha görüşmeyeceğim falan demek içinde evine gitmeyin.

Biliyorsun midenin huyunu ,niye içtin turşunun suyunu
Saçma sapan davranışlarinizin sonucunu almışsınız. Bir artı bir evde iki yatılı anneye gerek var mıydı? Hem de kırk gün boyunca. Üstelik kaynananizin çirkef olduğunu bildiginiz halde. Pekala 'biz idare edeceğiz' diyebilirdiniz. Ayrıca anneniz madem yaptığı yemeğin kayınbaba ve kayına gitmesinden rahatsız yemek yapmasaymis, sadece bebekle ilgilenip 'ay bacağım ağrıyor' diye uzansaymis. Hem yapmış hem söylenmiş. Neye yaramıs yani?
Ayrıca siz de kadını sevmiyorsunuz,evinizde istemiyorsunuz. Tutmuşsunuz kadına 'uc aydır torununu terkettin' diyorsunuz. İyi de gelse daha mı iyi? Toruna değil sizi görmek istemediğinden gelmemiş.
Çok sacma olaylar. Çocuklu kadını itmesiyse bambaska rezlaet. Sizin tekme atmanız,eşinizin öyle gözetleme kulesi gibi bakması...çok saçma bir olay gerçekten.
Kaynana normal değil,ama bil ki sen ve eşin de çok normal degilsiniz. Bebeğe üzüldüm.
Ayrıca nasıl bir anne

Çocuğunu aç uyutacak kadar ezik olabilir ki? Kaynana az cc koymuş. Elin ayağın yok mu kalan 30 cc'yi de sen içir çocuğuna. Çocukla beraber ağlamak mi annelik? Aç yavruna 30 cc mama daha veremeyecek kadar mı acizsin?
Keşke biraz büyüyüp , güçlenip anne olsaydınız.
Ne kadar itici yorum. Empati sıfır. Kaynanam yazmış sandım. Kadın 90 cc vermeyelim hayır 60 verelim diyip durdu. 90 verirken oğluna ve bana öldürücü bakıyordu. Eşim bile şaşırdı. Ben verdikçe kadın tavir aldı.

O da pişman oldu annesinin kalması konusunda direttigine. Güya annem alınmasın, adil olayım diye düşündü kendince ama boş. Şimdi ailesinden kurtuldu diye seviniyor
Bence sevinmiyordur..Öyle dese bile icine atiyordur..Yarin bir gün mutlaka dengeler degisir.Demisti dersiniz.Eşiniz ailesine gitmek isterse,cocugu götürmek isterse engel olmayin .Siz görüsmeyin tabii o ayri ama en basindan 40 gün iki annenin evde kalmasi hic olmamis zaten.Mesafe baştan koyuluyor ,sonradan koyunca hep sıkıntı hep degistin sen konulari.

X