kaynanam bakmak zorunda degilim diye kaynatama ben bakiyorum

Ohh iyi valla,gençken diriyken,Çalışıp para kazanırken yanında ol,hastalaninca adamı başından atacak yer ara,günah ya.ne desem bilemedim, sevaptir siz bakın diyeceğim ama sizide düşünmek lazım,bakıcı tutun diyeceğim ama insanın evladı varken bakicinin bakması da biraz üzücü geliyor bana,bilemedim Allah o kaynanaya vicdan versin,kimseyide ele ayağa düşürmesin :KK43:

Bence bu konuyu konuşun tüm aile ve bir bakıcı tutun. Gene sizde kalsın.
Amcanın maaşı yok mu?
Ben ona da çok üzüldüm istenmeyen adam.
Siz çok iyi birisiniz.

Zaten bakici tutalim dedik ama kizlar su var adam altina yapmiyor kaynanam bakmamak icin uydurdu sanki bugun esim aradi surekli yaptiysa elleme beni cagir geleyim diye yok dedim adam tuv.gitti yapti yemegini yedi oturdu.benim anlamadigim sirf kendi rahati icin boyle uydurup adami istemiyor hayirda ben uc cocuk biri bebek nasil yetiseyim sinirimden agliyorum.esimde goruyor napiyim diyor mecbur duracak annem istemiyor diye ben napiyim ????? sirf bu yuzden tartistik simdi
Kayınpederinin rahatsızlığı nedir tam olarak,kendi ihtiyaçlarını görebiliyor o zaman.

Uc kizi var kaynanamin zaten surekli biryerlerde kalma meraklisi yemegim onume gelsin camasurum bulasigim yikansin meyvesi kuruyemisi eksik edilmez neyse kaynatam buraya gelirken daha esime diyorki benide kizima gotur baban orda kalsin bende orda.sevabina diyecegim yok zaten adamin zarari yok ama ben kullaniliyorum sanki kendi gezmesinde ben ev bekliyim

Kayınpederinin rahatsızlığı nedir tam olarak,kendi ihtiyaçlarını görebiliyor o zaman.
Aynen oyle canim iki gundur bende kendi tuv gitti yemegini yedi tesbih cekti bi sikintu yok ama kaynanam diyorki altina yapiyor ben bakamam esime anlattim annem yalanmi soylecek diyor cikamadim isin icinden

Aynen oyle canim iki gundur bende kendi tuv gitti yemegini yedi tesbih cekti bi sikintu yok ama kaynanam diyorki altina yapiyor ben bakamam esime anlattim annem yalanmi soylecek diyor cikamadim isin icinden
Felç değil o zaman kayınpederiniz ben önce felç galiba dedim,kaç yaşında kayınpederiniz kendi emekli maaşı var mı?

Allah yardımcın olsun arkadaşım.uc çocukla srn zaten bakamassın en iyisi bakıcı tutmak devlet bunun için para yardımı yapıyor arastırın mutlaka dedemede rahmetli olana kadar maaş bağlandı bakıcı parası olarak

Uc kizi var kaynanamin zaten surekli biryerlerde kalma meraklisi yemegim onume gelsin camasurum bulasigim yikansin meyvesi kuruyemisi eksik edilmez neyse kaynatam buraya gelirken daha esime diyorki benide kizima gotur baban orda kalsin bende orda.sevabina diyecegim yok zaten adamin zarari yok ama ben kullaniliyorum sanki kendi gezmesinde ben ev bekliyim
Haklısınız,yani bu konuda aslında akıl veremeyiz,ne desek tam doğru olmayabilir, vicdan desem enayi yerine koyulmus gibi olacaksınız, mantık desem bu sefer vicdan sızlar. İki ucu .....değnek.

Yok kizlar felc degil sadece unutkanlik var alzaymir gibi ama herseyi unutmuyor neyse yurumesi yeme icme hepsini yapiyor 70 yasinda bir ay once altina kacirmis hayda kaynanam hemen herkesi ayaga kaldirdi babaniz tuv yapamiyor ben napicam aldi kizi goturdu bir aydir ordaydi.neyse eve geldi bu seferde niye geldik orda rahattim demis esime sonra bize tel alin siz bakin babaniza.iyide ben zaten zor yetisiyorum su an bile bir yandan besik salliyorum kucugu uyumadi daha.hayir sesimi cikarsam esimle tartışıyoruz cikarmasam kaynanamin umrunda degil burda aylarca kalsin napiyim bilemedim bakmasina bakarimda benimde kendime gore gelenim gidenim var zaten yeni lohusaliktan ciktim sinirlerim kaldirmiyor

Maasi var zaten bizimde durumumuz iyi para yada bakicida sorun yokta bakici napacak zaten kaynanama aylik kadin gider temizlige yemekleri de diger kizlri gelip yapar onun derdi babaniz gitsin bende rahatima bakayim ben bunu anliyorum artik.

Sinirden oluyorum bencil kaynanam kendi rahatim bozuluyor diye once kaynatama bakmamak icin altina yapiyor diye olay cikardi bu arada kaynatamda unutkanlik var.neyse bu bahaneyle bir aydir kizindaydi ama ordayken adamcagiz hic yapmamis tuv.neyse gelincede esime telefon ben babaniza bakmak zorundamiyim alin goturun diye.kendini yerlere atmalar bayilma numaralari aglamalar yok sekerim tansiyonum neyse aldi getirdi esim.bu arada ben yeni dogum yaptim 3 aylik bebegim iki yasinda kizim bes yasinda toplam uc cocuk hepsi kucuk yaramaz.kafayi yiycem artik
Nasıl bi insanmis kv insan eşine bakmaz mi yaa kp acidim valla

Anneme dedim sevaptir sesini cikarma diyir iyide cikarmadikca kaynatam buraya yerlesecek bir valizle yollamis kaynanam ben cocuklardan basimi alamiyorum zaten.hepsi kucuk yemek yedir altini degistir uyut emzir bugun yorgunluktan surum bile yetmedi mama verdim.sevap diye obur cocuklarima yetisemiyorum bu gunah degilmi

Esimde annesine kiziyor ama ben napiyim diyor isi birakip gelip bakayimmi diyor iyide benim sucum ne sirf kaynanamin gonlu olacak diye ben niye eziliyorum valla isin icinden cikamadim bir yandan kaynatimi gordukce yazik bosver dursun adam diyorum ama kaynanam beni kullaniyor diye dusununce sinir olup icim icimi kemiriyor

Anneme dedim sevaptir sesini cikarma diyir iyide cikarmadikca kaynatam buraya yerlesecek bir valizle yollamis kaynanam ben cocuklardan basimi alamiyorum zaten.hepsi kucuk yemek yedir altini degistir uyut emzir bugun yorgunluktan surum bile yetmedi mama verdim.sevap diye obur cocuklarima yetisemiyorum bu gunah degilmi
Haklısınız, peki şöyle birsey yapsanız, bir ay sizde,bir ay eşiyle, birer ay kizlarinda kalsa olmaz mı? O zaman size 4 ayda bir sıra gelir.o değilde kayinpederinizin psikolojisi ne durumda ben onu merak ediyorum, adamcagız çok üzgündür eminim:KK43:

Bir aymi??? Canim iki gundur burda heryerim ağrıyor yemek bulasik cocuk bu arada gunduz surekli yemek yap aksama uc cesit yemek bulasik cocuklar iki gundur oturamadim bile emzirdigim icin dinlenmem zaten sutum gidiyor yoksa.zaten bebekten ve kucuk cocuklardan istemiyorum yetisemiyorum

Kaynatam arada soruyir anneniz napiyor diye esimde o seni basindan atti sen onu merak ediyorsun hala bosver diyor zaten unuttugu icin yaninda konussak bile iki dak sonra unutuyor

Kaynanani ara agzina geleni say ben olsam sinirimden catlardim ay 3 çocuk var yazik sana da kimse kusura bakmasin bence esine daha fazla baski yap yoksa kafayi yersin bu kadar sorumlulukla..karisi yasarken ona bakmak sizin goreviniz ddegil

X