- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.426
- Konu Sahibi nazli melek
İnanamadım bu konuya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne yapıyorsunuz o bağırırken ne münasebet kilitleyin o odaya girilemiyecegini anlasın benceKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Nıye?Yok 32 yasindayim ama hep susuyorum
Susma niye susuyosun ? Kimsenin hakkı yok. Ezdirme kendini. Yatakodana kimseyi sokma. Ver cevabını hiç cekinme ne düşünürse düşünsün salla.Yok 32 yasindayim ama hep susuyorum
Hiç demeyin, bizim evde de oyuncaklar hep yerlerde. Fisher Price mı ararsınız, Bim oyuncakları mı, hepsi gırla. Bir sepet edinin, çocuğunuzla beraber onun içinde toplayın sık sık. Hem aktivite olur, hem de çocuğunuzun sorumluluk bilinci gelişir.oyuncaklar oluyor yerde
Kendi evi tertemiz olsa da buna hakkı yokKendisinin pislikten evine girilmiyor
Bu gerçek mi ben evime gelseler bile yatak odasının kapısını hep örterim orası benim mahremim, isterse pislik içinde olsun , hâlâ inanamıyorum bu gerçek miKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Anahtar yokKapıyı kilitli tutun
Belli ki kendini hala küçük çocuğunun annesi saniyor.Valla ben olsam ic camasirlarimizi avizelere atar çılgın bir gecenin dağınıklığı naparsinnn derdimKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Kilit değiştirmek çok zor bir şey değil eşinize söyleyin değiştirtsin ya da uygun bir maymuncuk yaptırsın anahtarcıdaAnahtar yok
Kapıyı kilitle giremesin. Ya da ortaya kullanılmış prezervatif bırak bakalım ne dıycekKaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Susmayın böylesi tutup kolundan atılacak tip.Yok 32 yasindayim ama hep susuyorum
Aynen oyle daha neler neler varSusmayın böylesi tutup kolundan atılacak tip.