Kaynanaların yatak odasına girip kontrol etmesi normal mi?

oyuncaklar oluyor yerde
Hiç demeyin, bizim evde de oyuncaklar hep yerlerde. Fisher Price mı ararsınız, Bim oyuncakları mı, hepsi gırla. Bir sepet edinin, çocuğunuzla beraber onun içinde toplayın sık sık. Hem aktivite olur, hem de çocuğunuzun sorumluluk bilinci gelişir.

(Kaynanayla aynı evde yaşarken seks yapmak bile meseleyken bunların o tür oyuncak olmadığını farz ederek yazıyorum.)

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Bu gerçek mi 🙄 ben evime gelseler bile yatak odasının kapısını hep örterim orası benim mahremim, isterse pislik içinde olsun , hâlâ inanamıyorum bu gerçek mi 😳😮

Allahım daha neler okuyacak bu gözler😳😳
Kaynnam odama grecek her yerı kurcalayacak bakacak odada cocugumun oyuncakları ve dagınıklıgı olucak bana bagrcak cagrcak ben ben susucam he vallahı pes bıllahı pess🤭😱😱

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Belli ki kendini hala küçük çocuğunun annesi saniyor.Valla ben olsam ic camasirlarimizi avizelere atar çılgın bir gecenin dağınıklığı naparsinnn derdim😅😂

Kapıyı kilitle giremesin. Ya da ortaya kullanılmış prezervatif bırak bakalım ne dıycek

X