Kaynanaların yatak odasına girip kontrol etmesi normal mi?

Allahım daha neler okuyacak bu gözler😳😳
Kaynnam odama grecek her yerı kurcalayacak bakacak odada cocugumun oyuncakları ve dagınıklıgı olucak bana bagrcak cagrcak ben ben susucam he vallahı pes bıllahı pess🤭😱😱
Ben yeni dogum yampistim 7 gunluktu kizim beni titrete titrete aglati

Yuh!Kv öyle bir şey yapsa hele bi de bağıracak bana evi başına yıkarım.Bunu bildiğinden bize geldiğinde yatak odasına girmez bile.Hoş kendisi de görgülüdür bu konularda.Çok taviz vermişsiniz.

Şahsen odamıza girilmesinden rahatsız olmam. Özel bir şey yok görünürde zaten. Herhalde böyle düşündüğüm için de kimse girmez odama. Annem ben işteyken çamaşırları topladıysa-kuruyan- yatağın üstüne bırakır gider falan anca öyle şeyler işte. Niye anlatıyorum ben ana özelim diye bakmıyorum banyo da benim özelim o zaman mesela. Ona rağmen girip her yeri açması ve bağırması olacak bana direkt susturur uyarırım.. evi de başına yıkmam tabii 2.yi yaparsa farklı olur. Öyle hemen ev yıkmaya gerek yok insanız sonuçta. Ama sizinki ilk defa olmamış ve haddini bildirmemişsiniz.. Niye hala susuyorsunuz

Böyle bir şeyin normal olma ihtimali var mı, annem girse ona da kızarım aynı şekilde.
Bütün geceliklerini çıkart bir gün bırak yatağın üstüne giyilmiş gibi, kaynanan kızarsa da, anne toplayamadık o an meşguldük de.
Sonra bak bakalım bağırabiliyor mu?

Normal değil
Eve gelen misafirin odalari tek tek gezmesi de uygun degil mesela bana göre (hani gelin evi gezmeleri olur ya, ben ev sahibi yerine sinir oluyorum genelde)
Yatak odasi mahremdir girilmez, kayinvalideniz saygısız

Kim buna normal diyebilir..y.odasini gectim evin herhangi bir yeri icin bile bagira cagira soylenemez..

Hayır giremez ve ev dağınık diye size bagarmaya hakkı yok kapınızı kilitleyin susmayın gerekeni söyleyin

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Pandemi bitse cocuklari okullara kaynanalari da günlük kankalarinin oldugu tütün kolonyası kokan mecralara ısınlasak yorgunluktan atılıp kalsalar da can sıkıntısından bizlere sarmasalar hey yavrum ne güzel istedim bea :KK14:

Hep kavga olmasin diye
Sana birşey diyim mi. Saygi için sustukca onlar anlamiyor. Benim ablam onlarin ilk geliniydi o kadar saygisizlik yaptilarki hep kavga olmasin diye sustu. Kpnin alt çamaşirlarini bile ablama utulettiler. Düşünün rezilliği. Kv.si sabah uyanir tv karşisina geçer bedeni uyuşunca durup evde turlayip tekrar tv.ye bakar. Ablam hamileyken bile her iş ustundeydi. Şimdi 2 senedir yeni gelin geldi. Diğer oglu evlendi. Tiklim tiklim bir evdeler. Ablamgil yeni ev alip çikmak istediler abisi çoreklendiki biz çikicaz. Kendim aradim ablamin eşini saydirdim resmen. Sen nasil eşsin ne demek onlar çikacak. Gibi. Ablam yine susdu. Yeni gelin kv.bin başina oyun açiyor kayinvalidesi tüm gün kara kara düşünüyor nasil yapayim ki gelinimi incitmeyeyim diye. Yeni gelin hamile yine her iş ablamda. Halbuki ablam hamileyken kimse yardim etmiyordu. Demem o ki sen saygi diye diye huzur diye diye ağzini açmadikca tepene çikarlar. Ayri evin yok bari ayri odanin ozgurluğu olsun. Bir daha girip bağirinca orasi benim yatak odam. Ozel odam. Niye giriyorsunhz ki rahatsiz da oluyorsunuz soyle.

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Normal değil. Evli olmayıp ailesiyle yaşayan insanların bile kendi anneleri odalarına izin almadan girmiyor bazen. Çocuk musunuz ki siz odanı topla diye bağırılsın. Ayrıca yatak odası mahrem bir yerdir herkes girmez ne hadsizlik ya.

Birde bağırıyor ve siz o anda hiç tepki vermiyor musunuz gerçekten, sesinizi bir kere çikarin, burası bizim özel alanımız ne münasebet odamıza giriyorsun herkes kendi evindeki dağınıklığı baksın bir zahmet.Bagirmayin sakince söyleyin ama içinize atmayın söyleyin.

Birde bağırıyor ve siz o anda hiç tepki vermiyor musunuz gerçekten, sesinizi bir kere çikarin, burası bizim özel alanımız ne münasebet odamıza giriyorsun herkes kendi evindeki dağınıklığı baksın bir zahmet.Bagirmayin sakince söyleyin ama içinize atmayın söyleyin.
Bu kez verdim dayanamadim

X