Kaynanaların yatak odasına girip kontrol etmesi normal mi?

beraber mi yaşıyorsunuz?
Kilitle yatak odanı, teftişe ihtiyacımız yok biz düzenimizden memnunuz oğlunun şikayeti olursa bana söyler düzeltirim de, kimin haddineymiş o, mutfak dolaplarımı bile açamaz işi yoksa mutfakta. Bu konuda susmayın zahmet olmazsa, yalnız önce bunu eşinize söyleyin, annen bunları yapıyor ben çok kötü hissediyorum odayı kilitleyeceğim haberin olsun deyin

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Sen ne tepki veriyorsun. Böyle yaptığı zaman. Aynı evde mi yaşıyorsunuz

Yok artık daha neler orası sizin mahreminiz özwliniz kapıyı kilitleyin koca kişisi hiçmi mudahale etmiyor annesine bu kadar burnunu sokması hiç doğru değil benimde oğlum var doğurdum diye onun özel hayatına giremem sesinizi niye çıkarmıyorsun sen sustukça iyice tepene bincek

Kaynanam yatak odasina girip kontrole giriyor her yerini acip bakiyor elbiselerime, yatak bazen toplu olmuyor oyuncaklar oluyor yerde. Kaynamda basliyor bagirmaya bu oda niye boyle diye ? Bu normal mi sizce ?
Hiç normal değil. Sadece yaşça büyük bile olsa bunu yapan şahsa terbiyesiz diyebilirim.allah yardımcınız olsun.

X