kaynanalarımızı atalım hadi :))))))))

Adam atacakmı bakalım,çok haksızlık yapan kaynanalar var kadın kadına düşman herşeyi ben bilirim havalarındalar

kaynana nasıl çöpe atılır bilemiyorum ama komik bir mizah yazısı paylaşmak istedim.

İpe Pirinç Sermek

Kayınvalidemle birlikte alışverişteyiz. Eşim alnından süzülen soğuk terler misali parasının da cebinden süzülüp gideceğinin farkındalığıyla mahzun bakışlarını elimi uzattığım pirinç paketine yöneltti. Aynı anda kayınvalidem de:
kaynana- Daha geçen gün 10 kilo pirinciniz yok muydu sizin? (hımm çaktırmadan dolaplarımı kurcalıyor)
gelin- Bizim soyunumuz Çinlilere dayanıyor anneciğim.
kaynana- Nasıl yani?
gelin- Pirinç bizde çok tüketilir anneciğim.
kaynana- Bitti mi yani?(ayy bayılcammm!!)
gelin- İpe serdim anneciğim.
kaynana- O nasıl oluyor?
gelin- Hani ipe un serilir ya öyle
kaynana- Islak mıymış piriçler?
(Sabrımın sınırını merak ediyor ama tam orada olduğunu bilmiyor)
gelin- Evet anneciğim, fön makinasıyla kurutmayı denedim, olmayınca ben de ipe serdim, kışın yiyeceğiz.
kaynana- Küflenmese bari.
gelin-(Ölsem barii!!!)

anaa ben yokken gelip yazmışınız bile...

fatma ben kendim için hiçbişey istemiyorum inanki..sırf kaynanadan bunalan gelinler içlerini boşaltsın rahatlasınlar diye yapıyorum ne yapıyorsam... :))))))

çok güzel bir paulaşım olmuş..bizde fön makinasıyla kurutup sonra ipe sersek kaynanaları,küflenirlermi ?
yosa bizi öldürürlermi :26:

bakıyorumda herkes kaynanasından memnun...iyi canım atmayın ozaman bişey demedik...

valla ben şanslıyım kaynanam beni görmek istemediğinden görüşmüyoruz.burnunuda sokmuyor o yüzdem evime evliliğime ama sokcak olsa burnu biraz büyük işleri baya karıştırırdı kocamında kafası rahat bu konuda ben kaynanamı çekiştirmem gerekmiyor kaynanamında beni şikayet etmesi gerekmiyor en iyisi kaynanalar küssün sizinle görmek bile istemesin hatta oğluna desin ki karını evime getirme duymak görmek istemiyorum ne rahat oluyor o zaman ohhh kaygısız başım..ne annesiyle anlaşamadın diye sitem eden koca ne her işe karışan kaynana var gel keyfim gel...

bende kaynanamla küsüm ve çok rahatım...demekki marifet küsmekte...

arkadaşlar size tavsiyem fırsatını bulur bulmaz kaynananıza küsün...

geçinme yollarını değilde küsme yollarını arayın..bu diğerinden daha kolay ve kesin sonuç..

Son düzenleme:
yok iyi davranıcam yok alttan alıcam hediyeler alıcam yok bilmem neee...öffffff
benim değerimi bilmiyor kaynanalık yapıyorsa

kusura bakmasın bende onun değerini bilmem bi güzel gelinlik yaparım..sonrada sigaramı yakar bacak bacak üstüne atarım

kynna kaynana mezar suratlı kaynana llah var yukarda benimle oynma , hap koydum eks koydum içine de roc koydum kaynanamın adını kuyruklu yılan koydumm :118::118::119::111:

ne oldu millet...topik canlanmadan sönmüş...

sonra kaynanaları atcak yer ararsınızda bulamazsınız ben diyim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…