- 14 Haziran 2023
- 6.406
- 19.651
- 33
- Konu Sahibi kymetgenc12
Bizzat benim o şahıs hiç de zengin değilim hala o seviyede bir memur olamadımHala devlet memurlarının gelirinin yüksek olduğunun düşünülmesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizzat benim o şahıs hiç de zengin değilim hala o seviyede bir memur olamadımHala devlet memurlarının gelirinin yüksek olduğunun düşünülmesi
E çünkü annesi değil, niye annnesi gibi görsün ki?Aynen annesi gibi görmüyor zaten
Maalesef kocam da devlet memuruÇünküm senin kocan devlet memuru değil
Maddi durumumuz iyi onlara muhtarlığımız yok demek istemiş işte niye ne alaka olsunEşinizin devlet memuru olmasını belirtmeniz ne alaka????
Soğuklarsa sizde soğuk olun.
Bende anlamıyorum ki gercektende beni övünmek maksatlı demedim zatenKadın iyi ki bi eşim devlet memuru demiş millet niye dediğini anlamamış üstüne dalga geçmeler şakalar filan
Burada kadınların çoğu anladığım kadarıyla muhakeme yeteneğinden yoksun. Neyin ne amaçla söylendiğini anlayamıyorlar açıklamak gerekiyor parantez içinde. Halbuki takı almadılar cümlesinden sonra gelen eşim memur cümlesinin ne amaçla söylendiği ilk bakışta hemen anlaşılıyor.Bende anlamıyorum ki gercektende beni övünmek maksatlı demedim zaten
+1Burada kadınların çoğu anladığım kadarıyla muhakeme yeteneğinden yoksun. Neyin ne amaçla söylendiğini anlayamıyorlar açıklamak gerekiyor parantez içinde. Halbuki takı almadılar cümlesinden sonra gelen eşim memur cümlesinin ne amaçla söylendiği ilk bakışta hemen anlaşılıyor.
Boşverin mesafe iyidir böyle 3-4 seneyi devirin evlilikte anlayacaksınızKaynanam görümcem neden bana soğuk anlamadım evlenmeden öncede aynı evlendikten sonra da aynı hatta böyle tavırlı gibiler bende anlamış değilim ne yaptım ben bunlara anlamıyorum pikniğe gitmiştik evlendikten sonra eşimin işi çıktı ben görümcem kaynanam kalmıştık ben biraz geride oturuyordum onlardan teksin sen yanımıza otur demediler bi düğün oldu insan bir takı takar demi ailesi hiç bir şekilde takı falan takmadı babası kız kardeşi vs benim eşimden Allah razı olsun çok iyi bir insandır bir dediğimi iki etmez kendisi devlet memuru bunda sıkıntı yok ama ben kendimi değersiz gibi hissediyorum
+1Boşverin mesafe iyidir böyle 3-4 seneyi devirin evlilikte anlayacaksınız
Onlar nasılsa sizde öyle davranın
Sadece eşiniz varken güleç olun
Eşiniz yokken onlar gibi davranın
Malesef evlilikte akraba ilişkisi yürütmek siyasi parti başkanlığı yapmaktan daha zor ve daha politika gerektiriyor
Ben bu fotoğrafa bakar bakmaz hatırladım ki normalde yüz hafızam berbattır. Konu açıp güzel miyim değil miyim diyen bir üye vardı bir açık bir kapalı fotoğraflarla gelmişti. Güzel değilsin demiştik de canımıza okumuştu. Hatta banlıydı. Şimdi de görümceye
AynenBen bu fotoğrafa bakar bakmaz hatırladım ki normalde yüz hafızam berbattır. Konu açıp güzel miyim değil miyim diyen bir üye vardı bir açık bir kapalı fotoğraflarla gelmişti. Güzel değilsin demiştik de canımıza okumuştu. Hatta banlıydı. Şimdi de görümceye takmış.
Güzel değilsiniz diye yorum yapmıştınız hatırladım olsun konu güzellik değil ama hatırladım sizi
Konu güzellik değil de neyse bacım yazmaya devam etAha konu sahibi kendisine güzel değilsin diyenleri unutmuyor. İntikam queen
Eşi takı almış zaten. Kayın aile takı almamış. Onlar devlet memuru değil diye mi belirtmeliydiBurada kadınların çoğu anladığım kadarıyla muhakeme yeteneğinden yoksun. Neyin ne amaçla söylendiğini anlayamıyorlar açıklamak gerekiyor parantez içinde. Halbuki takı almadılar cümlesinden sonra gelen eşim memur cümlesinin ne amaçla söylendiği ilk bakışta hemen anlaşılıyor.
Aha konu sahibi kendisine güzel değilsin diyenleri unutmuyor. İntikam queen
Profil fotosundaki kişiyi @Mervemuallime üyesine benzettim (diğer üyeliği de @gizem12qw idi). Hatta onu da alemin kralındaki nihale’ye benzetmişti arkadaşlar. Şimdi baktım o da 27 yaşında. Üslup da aynı.