Kaynanam ben ikizlerin düşürdüm diye beni sucluyor

3 aylık süreçte size bir hayrı dokunmamış kayınvalidenin evine misafir geldi diye niye yardıma gidiyorsunuz? Ne yapıyorsa yapsın size ne? Siz hiçbir şey yokmuş gibi davranırsanız, onun kendini bilmez şekide konuşmasının önünü açmış olursunuz böyle. Hayır birde sessiz kalmışsınız.
Üzülüp durmak yerine bundan sonra mesafeli olun. Ne oldu derse de verin cevabını. Bu kadar nahif, bos iyilik peşinde olursanız daha çok üzülürsünüz.

Son düzenleme:
3 aylık süreçte size bir hayrı dokunmamış kayınvalidenin evine misafi6 geldi diye niye yardıma gidiyorsunuz? Ne yapıyorsa yapsın size ne? Siz hiçbir şey yokmuş gibi davranırsanız, onun kendini bilmez şekide konuşmasının önünü açmış olursunuz böyle. Hayır birde sessiz kalmışsınız.
Üzülüp durmak yerine bundan sonra mesafeli olun. Ne oldu derse de verin cevabını. Bu kadar nahif, bos iyilik peşinde olursanız daha çok üzülürsünüz.
Doğru söylüyorsunuz

Bende tüp bebekle ikizlerimi kucağıma aldım yani o süreç nasıl zordur bilirim zaten zibilyontane ilaçla bir sürü hormona maruz kalıyorsunuz sizin suçunuz değil tabiki nasibi yokmuş ki olmamış tutunamamışlar
Yoksa olacak olsa her türlü olurdu siz dışarı çıktınız diye değil kv lütfen uzak durun böyle negatif insanlar özellikle tedavi görüyorsanız uzak kalmalı sizden
Kaybınız için de üzgünüm allah inşallah en kısa zaman da gönlünüzdekini verir

Yoo benim kvalidem hamileyken benden uzakta durdu. Yanlış bişi der üzülürüm diye 🥴. Ama doğumdan sonrası için aynı şeyi söyleyemem🤣 asıl şenlik o zamandı 🤦🏻‍♀️
Sizi değil çocuğu düşünmüş . Hamileyken bir şey yapmamış . Doğumdan sonra sizi bunaltmış . Gelinlerin başında Kv diye bir sorun var . Gerçekten var . Allah sabır versin .

Aynen gerçekten bişey oluyor o arada kaynanamda sürekli anlatırdı bana bn şunun yanında ağlamışım bunun yanında ağlamışım diye yaw bn zaten çocuğum yok diye çok kötü durumdayım bide bunu bana söyleme şimdi Allah'a şükür seneler sonra bebeğim oldu onu sürekli kaynanama gönderiyorum şimdide çok yaramaz bakamıyorum diye ağlıyor 😂
Bebeğinize çok sevindim. 😊 . İyi ki olmuş. Ne sıkıntılar çektiniz kimbilir bir de kv çenesi ile uğraşıyor kadınlar üzülüyorum .
Şimdi ki çocuklar hep ilgi bekliyor . Durmuyorlar .boşverin , arada Gönderin kv ye . Baksın . 😁

Yüzsüz bi insan kendisi yapar yapar sonra sanki o yapıyormuş gibi görüşür
Canı cehenneme!!! evlatlarını yitirmiş bir kadına söylenmeyecek şeyler bunlar, saçını başını yolardim ben olsam Siz iyi sabırlısınız belki de sizde kendinizi suçluyorsunuz,yapmayın en çok düşünen sakınan sizdiniz kimse sizin kadar düşünemez nasipleri yokmuş, takdir ilahi siz şükür edenlerden olun dilerim en hayırlı zamanda anne olursunuz🤲🤲

Onun ağzının ortasına kürekle bi vur bidaha yorum yapamasın hadsiz. Bu ne igrenc şey. Kim bi evladı annesi kadar düşünebilir. Bana suç atacağına gelip 2 tencere yemek yapsaydın bende seni suçluyorum o zaman de tövbe ya. Aaaa insanı durduk yere çıldırtırlar. Hayatım bak öncelikle kaybın için üzgünüm ama eğer nasipleri olsaydı hiç bi kuvvet engel olmazdı. Ama nasipleri yoksa pamuklara sarsan gene düşer. Kendini üzme lütfen. Eşine anlat mutlaka sen ayar vermezsen ben vericem de. En yakın zamanda müjdeli haberler ile gel inşallah canım

giden gitmiş olan olmuş kim ne derse desin neyi değiştirecekmiş? Vah tüh öyle böyle demenin bir katkısı yok. O iyi bu kötü demenin de katkısı yok. Olan olmuş bundan sonra yapılabilecek şeye odaklanın. Üzerine düşüp üzülüp durmak sana fayda sağlamaz.

Tüp bebek süreçlerinde kvlere bir şeyler oluyor. Çevremden de gördüğüm demediklerini bırakmıyorlar . Ama öyle böyle değil . Çok acı laflar.
Galiba nedeni çocukları olmuyor diye kadınları suçluyorlar . Böyle bir tedaviye mecbur kaldıkları için . asıl neden bu sanırım . Laflar mantıksız ve dengesiz oluyor . Sanki öfkeleri başla bir şeye onu söyleyemiyorlar.
Elalemin karıları masrafsız zahmetsiz doğuruyor, onların oğluşları para döküyor ona delleniyolar.

Tüp bebek süreci ayrı zor, düşük yapmak onun psikoloji si ayrı zor. İnsan hep kendi suçluyor. Böyle bi durumda böyle salak salak konuşan kvnin ağzına sıçarım. Eşin umarım gerçekten konuşur haddini bildirir. Seni geçiştirmek için söylememiştir.

Öncelikle basiniz sagolsun cennette sefaatciniz olsunlar insallah.Hamileligini sürekli kaybetme korkusuyla riskle gecirmis biri olarak sizi cok iyi anliyorum eminim ki elinizden geleni yapmissiniz da ama bazen durum bizlerden cıkıyor Allahin takdirinde oluyor yatsaniz da pamuklara sarsaniz da olacak olan degismiyor.Hamileyken sizi el üstunde tutmamis size bir corba kaynatip getirmemis insanin isine bir daha kosa kosa gitmeyin sizi kafaniz dagilsin diye degil arkadas ortaminda cıkcıkcık bak bu da bebeklerini kaybetti diye göstermek icin cagirmis acidan besleniyor pirana misali

Benim de ikizlerim var, riskli bir hamileligim de vardi. 34. haftaya kadar ise gidip calistim ben. Oyle iki disari cikip, gezmekle bebek dusmez. Salak salak insanlara prim vermeyin.

Bu dünyada iyi bi insan olmayacaksin doğru söylüyorsun
hani diyorsunuz ya ben terslesem de o gelir konuşur

tersleyeceksiniz ve bir daha yüz vermeyeceksiniz gelemez

şuna bak yaa gezmişsiniz de öyle düşmüş çocuklar hee terbiyesiz

Allah ım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ya ne tuhaflar bunlar

Hangi anne ister çocuğuna zarar gelmesini

Benim ilk çocuğum 11 haftalık karnımda öldü.

Kayınvalidemin canciğer komşusu bana

''ne yaptın kız çocuğumuza'' dedi.

Lafa bakar mısınız sanki çocuğu ondan ödünç almışım gibi tavırlar.

Aradan 26-27 sene geçti hala o lafı içimde

Ama ben hiçbir şey demedim diyemedim . Hani kal geldi derler ya

Sevmemiştim , sevemedim kendisini zaten.

Bu olayda tuzu biberi oldu.

Allah büyüktür. Rabbim isteyen herkese versin sağlıkla

Canım öncelikle başın sağolsun . Dilerim Allah tan hem sana hemde isteyen her kadına Rabbım hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Lütfen kendini ezdirme ve keskin cevap ver bu durumdaki bir insana bu şekil konuşan CANLI kahrolsun. Bak ben 2 doğum yaptım. İlk cocugumda çok kötü düştüm ağzım parçalandı ,burnum kırıldı 2 yerden kafam gözüm mosmor oldu ama Rabbım evladımı bana bağışladı. Sonrasında 2 kere hamile kaldım tedavi ile evden çıkmadığım halde düşük oldu. Elbetteki tedbir bizden ama kalanına rabbimiz karar veriyor

Bebeğinize çok sevindim. 😊 . İyi ki olmuş. Ne sıkıntılar çektiniz kimbilir bir de kv çenesi ile uğraşıyor kadınlar üzülüyorum .
Şimdi ki çocuklar hep ilgi bekliyor . Durmuyorlar .boşverin , arada Gönderin kv ye . Baksın . 😁
Arada bakmam deyincede sen çok agliyodun hani oğlumun çocuğu yok diye nolcak bı torun bakarsın diyorum 😂

Kendi kızına var şuan doğal yolla hamile ne olacagini bile bilirmi allah büyük bize bırakmadan intikamını en güzel şeklinde alacaktir ki bizim intikamımız az olur
bu nasil yorum ya. daha iki evladinizi yeni kaybetmissiniz esinizin kardesinin bebeginden bahsedip "allahin intikami büyük olur" diyorsunuz😡😡😡
basiniz sagolsun ama agziniz diliniz yok mu? kaynana salagi insanların yanında bunu dediyse "anne gebeligim riskli oldugunu biliyordun bir gün corba yapmadigin gibi gününe yardima cagirdin. cocugum yorulduğum icin dustuyse bir sorumlusu da sensin" deseydin oradaki karılar bunu tüm mahalleye akrabaya anlatir iki hafta kaynanani kinarlardi. agzini bile acmamissin..sen konusani susturmazsan bugun kaynanan konusur yarin eltin.

Kendi kızına var şuan doğal yolla hamile ne olacagini bile bilirmi allah büyük bize bırakmadan intikamını en güzel şeklinde alacaktir ki bizim intikamımız az olur
Görümcenin çocuğu üstünden mi alacak Allah intikamınızı? Kaynananıza kıyamayıp misafirlerini ağırlayacak kadar iyi biri olarak garip bir adalet anlayışınız varmış.

Back