Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı hadi konuşalım

Sizin adınıza çok sevindim,embriyo oldu mu yada hangi surettesiniz bilmiyorum İnşallah haberinizde olmustur🌼bu ay da başladım tedaviye 6 yumurta var dedi iğnelerle biri önden büyümüş ama arkada 5 tane var büyüyen bu teki almayalım arkadan büyüyen 5 yumurtayı geliştirip onları alalım dedi inşallah gelişirler 2 yada 3 tane embriyon olsa transfer için umudum olur,raporlu olduğum halde 2 ay ölü için iğne kullandım bir kısmı raporsuz olduğu için yine de çok tutuyor ilaçlar maddi gücüm yok tekrar tekrar denemeye inşallah Allah isteyen herkese versi,kendimle birlikte herkese dua ediyorum,beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum diyetisyen bende çok istiyorum ama şimdilik ona başlayamıyorum ilaçları ancak alabildim,bilgilendirme için çok teşekkür ederim
5 tanesi geldi 5 cı gune , genetiye yoladım beklıyorum cevabı

3 gün gonal f 300 mg kullandım iğne olarak yanında da haplar vardı sonrasında kontrolde 1 yumurtam 17 mm ulaşmış aynı gün oxatide sabah akşam yaptım. 23.45 de ovitrelle çatlatma iğnesi ve gonapeptyl 2 adet iğne yapmıştık
ama yumurtam boş çıktı benimde tedavim iptal oldu 2 ay sonra tekrar deneyelim dediler dinlensin dediler de bu ay regl olursam kontrole gideceğim 2 yumurta olursam devam edeceğim

Evet daha iyi olur adette gitmeniz. Keşke dolu çıksaymış ama nasip tabi. Benimde 2 yumurtayı geliştiremiyorler iki seferdir gonalf 150 meriofert 150 kullandirdilar bana da 2 ay ara verelim denildi ama ben zaman kaybı yaşadım diye korkuyorum o yüzden başka yere giderim olmazsa diye düşündüm

Evet daha iyi olur adette gitmeniz. Keşke dolu çıksaymış ama nasip tabi. Benimde 2 yumurtayı geliştiremiyorler iki seferdir gonalf 150 meriofert 150 kullandirdilar bana da 2 ay ara verelim denildi ama ben zaman kaybı yaşadım diye korkuyorum o yüzden başka yere giderim olmazsa diye düşündüm
keşke ama nasip olmadı inşl. bundan sonrakiler nasip olurda olur. bana da 2 ay dedi ama bende zaman kaybetmek istemiyorum benim gittiğim hastane il dışında bu ay yaşadığım yerde kontrole gideceğim 2 yumurta olunca haber vereceğim doktoruma

merhabalar. benim de p.tesi günü 14 yumurta toplandi. 5 tanesi olgundu. 3 tanesi döllendi. yarında transferimiz var

ayy cok güzelll allahim saglikla mutlulukla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. sizin adınıza çok sevindim 💗
Teşekkür ederim aminn canımm. Üzülmüştüm başlarda donduracak elimizde yok diye ama rabbim isterse tek de bile olur. Bazıları yazıyor üzülüyor az yumurta çıktı diye. Bir tane bile yetiyor bebiş için. İnşallah darısı herkesin başına dualardasınız 🤲🏻☺️

Teşekkür ederim aminn canımm. Üzülmüştüm başlarda donduracak elimizde yok diye ama rabbim isterse tek de bile olur. Bazıları yazıyor üzülüyor az yumurta çıktı diye. Bir tane bile yetiyor bebiş için. İnşallah darısı herkesin başına dualardasınız 🤲🏻☺️
Amin aminnnnn canım sag olasın 😌🙏

keşke ama nasip olmadı inşl. bundan sonrakiler nasip olurda olur. bana da 2 ay dedi ama bende zaman kaybetmek istemiyorum benim gittiğim hastane il dışında bu ay yaşadığım yerde kontrole gideceğim 2 yumurta olunca haber vereceğim doktoruma

Neden ara ver dedi size ? Bana psikolojik acıdan sanırım

Benim 5 yumurta toplandı 3 tanesine işlem yapıldı. 1 tanesi 5.güne ulaştı şu an hamileyim çok şükür ☺️

Amh değeriniz kaçtı acaba Inşallah sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olur benimde 2 yumurtam var havuz yapılacaktı kendi kendime heves etmiştim bu ay 2 si toplanırsa belki biri olgun çıkar embriyo olur diye diğer ay da yine belki öyle olur diye. Şansım çok çok düşük biliyorum ve bi problem daha var 2 ay evvel 2 yumurta ile başladık yumurtlaar büyümedi denilip tedavim iptal edildi ardından 20 gün sonra filan yumurtalar büyüyüp kendi kendin kist olmuşlardı geçen ay kist operasyonu oldum bu ay yine 2 yumurta ve yine gelismedi ignelerle denilip iptal edildi tedavi çok korkuyorum yine kist olacaklar diye. Benim neden boyle oluyor hiç bilmiyorum hiç toplamaya gidemedim henüz çok üzülüyorum. Böyle az yumurta ile hamile kalanları gördükçe coj mutlu oluyirum umut oluyor bana da

Klomenle gelişmiyosa çok minik doz iğne kullandırıyormuş ,sizdeki doz size fazla gelmiş olabilir.. fazla doz olunca da büyümüyor sanılıyormuş sonra da yumurta büyüyüp kiste dönüşüyomuş.
Birebir benim durumum. Sadece doktora bişey demeye gelmiyor işine karıştırmaz kesinlikle. Desem ki hocam düşük doz iğne ve klomen verseniz kesinlikle beni konuşturmaya dahi işine de karıştırmaz buna eminim. Ne yapacam bilemiyorum ama aret kamerin bi videosunu dinledim aynı sizin dediklerinizi diyor tam da benim durumumu anlatıyor başıma gelenleri sonradan kist oluyorlar önce gelişmedi denilip tedavi iptal ediliyor. Şimdide 2 ay ara vermemi istedi doktor niye ara veriyorum bilmiyorum zaten vaktin yok rezervim çok düşük 2 ay sonraya belki hiç çıkmaz şu an 2 tane en fazla oluyor o zamana belki hiç çıkmaz. 🙁

Birebir benim durumum. Sadece doktora bişey demeye gelmiyor işine karıştırmaz kesinlikle. Desem ki hocam düşük doz iğne ve klomen verseniz kesinlikle beni konuşturmaya dahi işine de karıştırmaz buna eminim. Ne yapacam bilemiyorum ama aret kamerin bi videosunu dinledim aynı sizin dediklerinizi diyor tam da benim durumumu anlatıyor başıma gelenleri sonradan kist oluyorlar önce gelişmedi denilip tedavi iptal ediliyor. Şimdide 2 ay ara vermemi istedi doktor niye ara veriyorum bilmiyorum zaten vaktin yok rezervim çok düşük 2 ay sonraya belki hiç çıkmaz şu an 2 tane en fazla oluyor o zamana belki hiç çıkmaz. 🙁
O yüzden işte bu bahsedilen tedavi şeklini uyguluyor mu en başından doktora açık açık sormak lazım , ilk tedaviniz değil çünkü bişeyleri denemişsiniz yol alamamışsınız ,konuşmak lazım ,şuan en azından bi fikir sahibisiniz ,denenen şeyin tekrar denenmesi mantıksız..

Kızlar Opu da kaç yumurta toplandı kaç yaşınızdasınız? hadi konuşalım
24 yumurta toplanmıştı 18 i olgundu 9 u döllendi 6 adet 5. Gün embriyosu oluştu 4aa kalitede ama ilk iki transferim olumsuz oldu ilki 6. Hafta düşükle sonuçlandı 2. Kimyasal gebelik oldu şimdi test günümü bekliyorum 2 adet transfer edildi

X