Kaynanam ben ikizlerin düşürdüm diye beni sucluyor

Neymiş suçlusu benmişim dışarıya çıkmam gerekiyormuş ben zaten 3 ay boyunca ne bayram bildim ne seyran bildim çıkmadım
Sıkıntıdan oldum cocuklqrim için hersey yaparım dedim çıkmadım ben daha ne yapıyım
Kendisi bir kere bile gelip yemeğimi yapmadı temizliğini yapmadı annemle ablam yaptı
Hiç onları konuştuğu yok
Ben zaten tup bebekle hamile kalabilirim bunun sıkıntısı yaşadım ne iğneler ne ilaçlar attım yorucu süreçten geçtim ona rağmen ikizlerime kavuşamadım bazen kendimi suçladım bazen nasip dedim sustum
İki dışarı çıktım diyemi oldu yani
Ben ona bana yardım etmediği halde yardıma gitmişim ben zaten onun için değil Allah rızası için gittim ama değmezmiş kimseye iglik yaramıyor
Sen yardıma gidiyorsun günü var diye o milletin içinde beni suçluyor ama millet onu desteklemedi zaten nasip dediler olacağı varmış olmuş dedi konusturmadilar ne yapmalıyım ben. Bilmiyorum ailem beni suçlanıyor hersey nasip diyorlar bi tek kaynanam suçluyor bıktım beni suçlamasından ben zaten üzülüyorum hala içimden atamadım sanki hala dogum yapacakmış gibi hissediyorum piskolojik durumdan kurtulamadım bide bu
Öncelikle başınız sağolsun.
Dışarı çıkmasaydınız da kayınvalideniz yine suçlayacak bir şeyler bulurdu eminim, o yüzden takmayın.
Bebeklerini kaybetmiş bir anneye bunu söyleyebilmek için vicdanının çürümüş olması gerek.

ALLAH yüreğinize ferahlık versin.

Kendi kızına var şuan doğal yolla hamile ne olacagini bile bilirmi allah büyük bize bırakmadan intikamını en güzel şeklinde alacaktir ki bizim intikamımız az olur
Bunu söyleyebilmek için de vicdanın çürümüş olması gerek..
Hem bebeğini kaybeden bir anneye söylenenler, hem de anne olmayı bekleyen biri için dilenenler sadece çürümüşlük gösteriyor.
Acilen bu düşünceden kurtulun, yazıktır!

ALLAH hepinize akıl, fikir, merhamet versin!

Her ruh varlığı bir hayat planı ile doğuyor. Burada genel özellikler var geride kalanlar bizim seçimlerimiz. Çocuk olayı da bu genel plan içindedir.

Şimdi, sizin hayat planınızda bu çocuklar olacak (ki onlar da bir planla geliyorlar) ancak siz dışarı çıktınız diye, bebekler annede kalmaktan vazgeçiyor. Bu düpedüz farkında olmadan ilahi sistemi karalamaktır bana göre. Keşke bir cümle kurmadan önce düşünse insanlar. Bu olayı çözmek için düzinelerce kitap okuyup milyon tane eğitime girmeye gerek yok. En basit haliyle bile düşünse doğruyu bulacak aslında.

Kadına ne deseniz haklısınız bence.

Neymiş suçlusu benmişim dışarıya çıkmam gerekiyormuş ben zaten 3 ay boyunca ne bayram bildim ne seyran bildim çıkmadım
Sıkıntıdan oldum cocuklqrim için hersey yaparım dedim çıkmadım ben daha ne yapıyım
Kendisi bir kere bile gelip yemeğimi yapmadı temizliğini yapmadı annemle ablam yaptı
Hiç onları konuştuğu yok
Ben zaten tup bebekle hamile kalabilirim bunun sıkıntısı yaşadım ne iğneler ne ilaçlar attım yorucu süreçten geçtim ona rağmen ikizlerime kavuşamadım bazen kendimi suçladım bazen nasip dedim sustum
Ben ona bana yardım etmediği halde yardıma gitmişim ben zaten onun için değil Allah rızası için gittim ama değmezmiş kimseye iglik yaramıyor
Sen yardıma gidiyorsun günü var diye o milletin içinde beni suçluyor ama millet onu desteklemedi zaten nasip dediler olacağı varmış olmuş dedi konusturmadilar ne yapmalıyım ben. Bilmiyorum ailem beni suçlanıyor hersey nasip diyorlar bi tek kaynanam suçluyor bıktım beni suçlamasından ben zaten üzülüyorum hala içimden atamadım sanki hala dogum yapacakmış gibi hissediyorum piskolojik durumdan kurtulamadım bide bu
Kaynananıza sinir olduk şuan hep beraber. Sayın sövün hadsize

Sahsen esime olani anlatirdim. Bir daha bana böyle konussa herkesin önünde agzinin payini verecegimi de bildirirdim. Akli varsa gidip uyarir. Uyarmasa ve kadin tekrarlasa agzinin payini verip iletisimi tamamen keserim. Evime de almam. Sunu da söyliyim: Böylelerin evine ne diye yardima gidiyorsunuz? Gitmeyin.

Bu dünyada iyi bi insan olmayacaksin doğru söylüyorsun
İyilik, iyiliğin kıymetini bilene yapılır. Diğer türlüsü afedersiniz enayilik oluyor.
Sizi suçladığı anda karşılığını verip ortamı terk etmeliydiniz.

İlk bebegim 50 günlükken sekiz gün hastanede yattım bebeğimden ayrı. Taburcu olunca kaynanama gittim güya biraz dinlenirim bize bakar diye. Bir kap çorba bile yapmadı ilaç saatim gelmesine rağmen. Orda çektim çizgiyi.
Eşim çocukları alıp gidiyor görüşecekleri zaman.

Size yapılanları unutmayın ve her zaman ona göre davranın. İyi olmaya çalışan her insanı pişman eder bu tipler.

Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin size. Bebeklerin olması da, yasaması da, ölmesi de bizim elimizde değil. Hersey Allahtan. bunu bilmeyecek kadar cahil bir insan kayınvalideniz. Nasibinizde yokmuş üzülmeyin,kendinizi de asla suçlamayın. Ben de riskli bir gebelik geçiriyorum. Kimse evladımı benim kadar düşünemez ama nasip de varsa oluyor, nasip de yoksa bir vesileyle cennetlik oluyorlar. Rabbim size hayırlı zamanda saglıklı bebekler nasip etsin inşALLAH.

Hiç onları konuştuğu yok
Cahil cahil konuşuyor. Hiçbir alakası yok

Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin size. Bebeklerin olması da, yasaması da, ölmesi de bizim elimizde değil. Hersey Allahtan. bunu bilmeyecek kadar cahil bir insan kayınvalideniz. Nasibinizde yokmuş üzülmeyin,kendinizi de asla suçlamayın. Ben de riskli bir gebelik geçiriyorum. Kimse evladımı benim kadar düşünemez ama nasip de varsa oluyor, nasip de yoksa bir vesileyle cennetlik oluyorlar. Rabbim size hayırlı zamanda saglıklı bebekler nasip etsin inşALLAH.
Amin

Sahsen esime olani anlatirdim. Bir daha bana böyle konussa herkesin önünde agzinin payini verecegimi de bildirirdim. Akli varsa gidip uyarir. Uyarmasa ve kadin tekrarlasa agzinin payini verip iletisimi tamamen keserim. Evime de almam. Sunu da söyliyim: Böylelerin evine ne diye yardima gidiyorsunuz? Gitmeyin.
Anlattım eşime salak salak ne konuşuyor dedi ben konuscam onunla dedi

Yani. O yüzden aklini kalbini temiz tut. Beddualarla doldurma icini. Acin taze seni de anliyorum, ama diyelim kizin bebeginin basina birsey geldi Allah korusun bu sefer sen vicdan azabi cekersin ömür boyu
Ben üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum doğru söylüyorsunuz bide vicdan azabı cekecektim

Dışarı çıktın diye düşük olmaz. Savaş bölgelerinde kadınların doğru düzgün bir yatakta yatıp uyuyamadiği yerlerde bile sağlıklı doğum oluyor. İnsan binlerce yıldır bu şekilde neslini devam ettirmiş. Kv hem cahil hem kötü. Kendini toparlayana kadar uzak dur ama ona sinirlenip görümcene beddua etme.

X