Neden sana soyluyor onlarin laflarini sana soyluyor ki kizacagini, uzulecegini bile bile..
Ayrica simdi sorunlari cozemiyorsa sonra nasil bi cozum uretecek?
Yine yaziorum ama nisanlin sana zarfta atyo olabilir bak
ne kadar iyi olursan o kadar kötü olursun
nişanlına birşey deme ama kv -ve görümceye mesafe koy aramayı azalt mesela
ama nişanlının yanında ters birşey deme çünkü dolduruşa daha çabuk gelir
Sonra zamnla oturuyo hersey herkes birbirini daha iyi taniyo iyilikten anlarsaniz karsilii gul gibi gecinip gidiyosunuz yok bi taraf anlamiyosa guzellikten mesafeye devam ediosunuz tabi bu arada bi kac kere diliniz yanio yogurtu ufleyerek yiosunuz artkk
Saka yollu soyledikleri sanmiyorum. Nisan zamaninda benim yuzume de cok sey soylediler. Nisanlim da artik kavga etmekten bikti ailesiyle. O yuzden gidelim istiyor. Huzurlu bir evde yasamak istiyorum diyor.Noldu simdi? Annesiyle seni dusman etti. Saka yollu soylediler belki onlar gelemzsin derken. Ki bu sitemde de yuzde yuz haklilar zaten. Adam evlenip baska bir ile gidelim diyormus. Kendimi annesinin yerine koydum, ne aci. Oglum beni sevgilisine sikayet ediyor. Resmen karisina yaranmaya calisan iradesiz "tamam hayatim"ci.
Yaşlarınız gayet normal ama annelere cocukları hep küçük gelir.
Hep cevre de öyle diyor evlenince hanımköylü olur gelmez gibsinden.
Zamanla alısacaklar alışmalar lazım
Çok seviyorlarsa hiç evlendirmesin ogullarını
Hadi ya bir de hem evlendirmeye çalışıp hem de küçüksün diyenler var ya ya da gelmezsin diyenler onlardan zannettim.Zaten onlara kalsa evlendirmeyecekler. 4 yildir nisanliyiz hala kucuksunuz yapıyorlar. Nisanlim da ben de akademisyeniz. Ona gecen gun annesi odevlerini yaptin mi yavrum demis. Kac saat kavga etmisler. Defalarca uyarmasina ragmen kadin ayni.
Nisanlim anlatiyor zaten. O da sinirli ama olaylari evlenene kadar idare edelim gozuyle degerlendiriyor. Tatlica cozulsun sonra bakariz isimize alisirlar diyor.
Hadi ya bir de hem evlendirmeye çalışıp hem de küçüksün diyenler var ya ya da gelmezsin diyenler onlardan zannettim.
Allah yardımcınız olsun.mesafeli davranın siz laf etmeyin nişanlınız halletsin sorunlarını
Oyyyy ben 4 yıllık evliyim.nişanlı ligi da satarsak toplamda 5 yıldır kaynanam varBu kaynanalar neden hep boyle kiskanc olmak zorundalar gercekten anlamiyorum. Nisanlanmisiz hala cocuk gibi davraniyorlar. Hem ben hemde nisanlim 30'lu yaslarimizdayiz gelmis siz daha kucuksunuz diyor. Bu da yetmezmis gibi gorumcemle bir olup evlenince onun yuzunden bizim yanimiza gelmezsin diyorlarmis nisanlima. Boyle sacmalik olur mu ya? Surekli bir kiskanclik halidir suruyor gorumcem de evlenince nasilsa bizi gormezsin. O ne derse o olur diyormus. Boyle sacmalik duymadim. Oysa surekli iyi davranmaya calisiyorum. Nisanlima onlarla vakit gecir diyorum. Pes .
Onemli olan nisanlinizin tavri bana her zaman ay siz bir aile olacaksiniz ilerde boyle olur ilerde soyle olur gecinemezsiniz istemiyorsa isin soyle boyle hep dedim biz bir aile olacsgiz yanimizda olup olmamak onlara kalmis ... cok sukur oyle oldu. Esim benim ve ailemizin yaninda inanin ben zorla ailesine gonderirim eeee beni istemedi oglunu kendinden soguttu araliklarla gorusuruz gorusunce sen sakrak mutluyuz ardindan hic yag cekmem aramam sormam ben ne zaman istersem o zaman giderim kalmam vs. her sey karsilikli beni nikah oncesi arayip soracak sahiplenecelerdi ... bu tutumum icin vahiy inmedi yani :)Valla dogru soyluyorsun. Bizimkiler de ilk basta cok kotu karsiladilar her seyi. Nisani da istemedi dugunu de istemiyor. Surekli nisanlima laf sokuyormus evde de.
Yinede bu sikayet etme olayini hic dogru bulmuyorum. Doguran, buyuten annesini size sikayet eden, sizi kimlere kimlere sikayet eder. Umarim iki taraf birbiryle anlasirda, siz yada annesi nisanlinizdan ayrilmak zorunda kalmazsiniz.Saka yollu soyledikleri sanmiyorum. Nisan zamaninda benim yuzume de cok sey soylediler. Nisanlim da artik kavga etmekten bikti ailesiyle. O yuzden gidelim istiyor. Huzurlu bir evde yasamak istiyorum diyor.
Sana bunları diyen nişanlın senin dediklerinide onlara der dikkat.Bu kaynanalar neden hep boyle kiskanc olmak zorundalar gercekten anlamiyorum. Nisanlanmisiz hala cocuk gibi davraniyorlar. Hem ben hemde nisanlim 30'lu yaslarimizdayiz gelmis siz daha kucuksunuz diyor. Bu da yetmezmis gibi gorumcemle bir olup evlenince onun yuzunden bizim yanimiza gelmezsin diyorlarmis nisanlima. Boyle sacmalik olur mu ya? Surekli bir kiskanclik halidir suruyor gorumcem de evlenince nasilsa bizi gormezsin. O ne derse o olur diyormus. Boyle sacmalik duymadim. Oysa surekli iyi davranmaya calisiyorum. Nisanlima onlarla vakit gecir diyorum. Pes .
Bu kaynanalar neden hep boyle kiskanc olmak zorundalar gercekten anlamiyorum. Nisanlanmisiz hala cocuk gibi davraniyorlar. Hem ben hemde nisanlim 30'lu yaslarimizdayiz gelmis siz daha kucuksunuz diyor. Bu da yetmezmis gibi gorumcemle bir olup evlenince onun yuzunden bizim yanimiza gelmezsin diyorlarmis nisanlima. Boyle sacmalik olur mu ya? Surekli bir kiskanclik halidir suruyor gorumcem de evlenince nasilsa bizi gormezsin. O ne derse o olur diyormus. Boyle sacmalik duymadim. Oysa surekli iyi davranmaya calisiyorum. Nisanlima onlarla vakit gecir diyorum. Pes .
oğluna düşkün insan böyle huzursuzluk çıkartmazDemekki düşkünler oğullarına.:)) zamanla alışırlar direk düşman olmayın.paylasamiyorlar belli canınızı yakmadıkça anlayışlı davranmaya çalışın
Yok ya anneler ogullarina asik oldukca boyle. Bizim cocuklarimiz daha farkli olur tabieskiden akedemisyenlerin benim gözümde yeri çok yüksekti.sağolsun kk onlarında benden farklı olmadığını öğretti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?