• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanalar

Benzer durumları yasadım bennde
Kv dem sen eşini tercih ettin beni terk ettin dedi eşime
Ve biz evlendik kadın 3-4 ay evimize gelmed
Evlilik sürecince de eşime evleniyor diye duvar örüp ne aradı ne sordu
Babası da aramadı ablası da bir kere aramadılar
Öyle kötülerdi ki kac kere duydum
Yapamayqcaksın geri geleceksin dediklerini eşime
Eşim cevaplarını verirdi eskiden
Biz iki senelik evliyken annesine rest cekti eşim
Çok buyuk tartısma yasasılar
Ve kv dem o günden snr cok iyi anne ve kv rolune büründü
Benn yasadıklarımı unutamadım ama burda cok az anlattım size
Ama eşime o kadar iyi davranıyrolar ki; hatta bana da eşim artık değiştiklerine inanıyor ve eski kötülüklerini de unutmus gbi
Görünüyor
Ben de bunu hazmedemiyorum.
Suanda kv yi iki senedir hiç aramadım
Ama her telefonda eşinme güzel kızım ne yapıyor diye beni sorar
Onu üzme o hassas yapılı , ev işlerinde karına yardım et der:)
Eşim annesinin iyi oldugunu düşünüyor
Ama ben iki
Yüzlü bir yılan oldugundan eminim
Benim de sorunum bu
O iyi gbi davrandıkca ben sinir oluyorum

Eşimin ailesi de beni sürekli yok sayıyor. Herşeyi eşim üzerinden yaptırmaya calışıyorlar ama eşimden Allah razı olsun hiç üzmedi beni bu konuda. Her telefonda annesi o kız niye beni aramıyor diyor sürekli hemen hemen her konuda beni diğer geliniyle karşılaştırıyor benim mesela benim bi kariyerim var diğer gelin iki yıl okumuş asla eleştrmek küçümsemek amaclı söylemiyorum ama heryerde onun için benim gelinim üni mezunu diyor. Bu gibi eleştiri ve küçümsemeler. Sürekli kıyafetime makyajıma karışmalar falan yapıyorlar. Ama eşim o istediğini giyer kimse karışamaz diyor. Makyajı sevmiyorum hiç makyaj yapmıyo diye kocama dert yanıyo. Düğünümüzde sürekli asık suratlıydılar. Herkes kaynana neden sinirli diye sordu. Kadının dediği şey sürekli şu şunu yapmış bak bu eşyasını böyle almış onunki şöyle en kötü senin ki gibi konusuyor. Ama eşimin dediğine göre diğer geline hep karışmış eşimde benim karıma sakın böyle karışma o istediğini alacak demiş.
Sen hazmedemiyorum herşeyi eşim unuttu diyorsun ya unutmamıştır o sadece seni kaynaştırmaya calışıyodur çünkü ben eşimde görüyorum kendi ailesine kızıyor azarlıyor ama bana onlara karşı laf ettirmiyor.
Kaynanagil evlenirken hiç birikimi olmayan eşime 1 lira yardım etmedi düğünde de aile olarak hiçbir şey takmadılar ama kendi memleketlerinde hediye gelen altınlara el koymuşlar. Sonrada onları paraya cevirip bize para verdiler harcayın diye veriyoruz dediler lütfettiler terbiyesizler.tek başına evlenen eşimden borçlarımız varken sürekli maddi destek istiyorlar.

Ya adi ustunde kay-na-na kaynayip duruyor madem.oglunu paylasamiyosn evlendirme arkadasim yaa gelinle yarisa girerler yaa insani kendilerinden nefret ettirirler bide saygi.sevgi beklerle ne yuzle artik hele o gorumceler tam ortalik karistiricilar tamm hic takma kafana inadina cok mutlu ol patlasin bi laf varr UVEYE ETME KIZDA BULURSUN GELINE ETME OZDR BULURSUN DIYEE!!!!!!

Eşimin ailesi de beni sürekli yok sayıyor. Herşeyi eşim üzerinden yaptırmaya calışıyorlar ama eşimden Allah razı olsun hiç üzmedi beni bu konuda. Her telefonda annesi o kız niye beni aramıyor diyor sürekli hemen hemen her konuda beni diğer geliniyle karşılaştırıyor benim mesela benim bi kariyerim var diğer gelin iki yıl okumuş asla eleştrmek küçümsemek amaclı söylemiyorum ama heryerde onun için benim gelinim üni mezunu diyor. Bu gibi eleştiri ve küçümsemeler. Sürekli kıyafetime makyajıma karışmalar falan yapıyorlar. Ama eşim o istediğini giyer kimse karışamaz diyor. Makyajı sevmiyorum hiç makyaj yapmıyo diye kocama dert yanıyo. Düğünümüzde sürekli asık suratlıydılar. Herkes kaynana neden sinirli diye sordu. Kadının dediği şey sürekli şu şunu yapmış bak bu eşyasını böyle almış onunki şöyle en kötü senin ki gibi konusuyor. Ama eşimin dediğine göre diğer geline hep karışmış eşimde benim karıma sakın böyle karışma o istediğini alacak demiş.
Sen hazmedemiyorum herşeyi eşim unuttu diyorsun ya unutmamıştır o sadece seni kaynaştırmaya calışıyodur çünkü ben eşimde görüyorum kendi ailesine kızıyor azarlıyor ama bana onlara karşı laf ettirmiyor.
Kaynanagil evlenirken hiç birikimi olmayan eşime 1 lira yardım etmedi düğünde de aile olarak hiçbir şey takmadılar ama kendi memleketlerinde hediye gelen altınlara el koymuşlar. Sonrada onları paraya cevirip bize para verdiler harcayın diye veriyoruz dediler lütfettiler terbiyesizler.tek başına evlenen eşimden borçlarımız varken sürekli maddi destek istiyorlar.
Eşim bana da laf ettirmez
Annesi zaten eskiden derdi böyle seyler
Artık demiyor
Ama ben beni sevmediğini biliyorum
Bizimki de bizd destk olmadı ve biz evleneceğimiz zaman eşim benim baba evimde kaldı 2 ay
Babam ona kapmızı actı
Ailesi tek kurus yollamadı
Ama sorsan oturur ağlar en fedakar anne benimdye

Inanamiyorum ne kadar benzer durumlar ya. Bu kaynanalar nasil bu kadar kotu oluyorlar anlamiyorum. Insan cocugum mutlu olsun der. Nisanda annemi arayip daha erken nisan olmasin bile demisligi var ki 4 senedir sevgiliydik o zaman. Evlendikten sonra degismezlerse yandim.Allah size de bana da sabir versin.
Aynisini bende yasadim. 4 sene sevgili kaldik. Nisandan once cok erken dedi. Sonra nisan oldu cok erkendi bekleselerdi dedi. Al oglunu koy kavonoza sakla o zaman.

Bu kaynanalar neden hep boyle kiskanc olmak zorundalar gercekten anlamiyorum. Nisanlanmisiz hala cocuk gibi davraniyorlar. Hem ben hemde nisanlim 30'lu yaslarimizdayiz gelmis siz daha kucuksunuz diyor. Bu da yetmezmis gibi gorumcemle bir olup evlenince onun yuzunden bizim yanimiza gelmezsin diyorlarmis nisanlima. Boyle sacmalik olur mu ya? Surekli bir kiskanclik halidir suruyor gorumcem de evlenince nasilsa bizi gormezsin. O ne derse o olur diyormus. Boyle sacmalik duymadim. Oysa surekli iyi davranmaya calisiyorum. Nisanlima onlarla vakit gecir diyorum. Pes .
Evlenince daha kötü olcak bence. Benim esim 36 yasında utanmasa anası emzircek. Simdiden baslamıslar

Back