• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanalar

nişanlınızla konuşun, annenin benim hakkımda söylediklerini bana söyleme,kendine sakla, senin annen yarın öbürgün unutursun ama benim içimde birikir. araya girme, müdahil olma , söylediklerini duymak bilmek istemiyorum. Bu kadar sorun çıkaran birinin, sadece sana olan saygım ve sevgimden dolayı hayatımda yeri var. sen olmasan katlanmazdım. deyiverin
Spylicem hepsini

amaaannn salla gitsin hepsi ayni gelini cekemezler bosverrrr mesafe li ol hicbirzama canim cicim olma.9 yillik evliyim sana tavsiyem dir.mesafe mesafe ayda bir git ozlesinler misafir gibi komsu gibi ol ama asla evden biri gibi olma yoksa cooookk cekersinn

En iyisi oyle olmak

Onemli olan nisanlinizin tavri bana her zaman ay siz bir aile olacaksiniz ilerde boyle olur ilerde soyle olur gecinemezsiniz istemiyorsa isin soyle boyle hep dedim biz bir aile olacsgiz yanimizda olup olmamak onlara kalmis ... cok sukur oyle oldu. Esim benim ve ailemizin yaninda inanin ben zorla ailesine gonderirim eeee beni istemedi oglunu kendinden soguttu araliklarla gorusuruz gorusunce sen sakrak mutluyuz ardindan hic yag cekmem aramam sormam ben ne zaman istersem o zaman giderim kalmam vs. her sey karsilikli beni nikah oncesi arayip soracak sahiplenecelerdi ... bu tutumum icin vahiy inmedi yani :)[/keni kizlari gibi
Onemli olan nisanlinizin tavri bana her zaman ay siz bir aile olacaksiniz ilerde boyle olur ilerde soyle olur gecinemezsiniz istemiyorsa isin soyle boyle hep dedim biz bir aile olacsgiz yanimizda olup olmamak onlara kalmis ... cok sukur oyle oldu. Esim benim ve ailemizin yaninda inanin ben zorla ailesine gonderirim eeee beni istemedi oglunu kendinden soguttu araliklarla gorusuruz gorusunce sen sakrak mutluyuz ardindan hic yag cekmem aramam sormam ben ne zaman istersem o zaman giderim kalmam vs. her sey karsilikli beni nikah oncesi arayip soracak sahiplenecelerdi ... bu tutumum icin vahiy inmedi yani :)

Kendi kizlari gibi davranmayi deneseler keske bizde hic tanimadigimiz bir aileye giriyoruz. Ki benim ailem nisanlimi cok sahiplendi babam oglum diyor hep.

Yok idare edemiyor keske edebilse. Bir de anlamiyorlar ki. Nisanlim evlenelim baska bir sehre gideriz olmadi diyor. O da cok sikildi.
Evlenince o ailesinden sıkılan nişanlınız için,en kıymetli insan annesi görümcen ve babası olacK
Şimdiden hazırlıklı ol
Bnm kocam da cok sıkılırdı ailesinden
Baskılarından
Sürekli bir catısma halinde idi ailesiyle
Ama 4 yıllık evliyiz
Herseyi unuttu eşim
Karsısında sürekli duygu somurusu yapan bir anne ve abla var
Ben tahammül edemedkce onlar haklı nerdeyse bu konuda ben haksiz duruma geldik eşimin gözünde
Ve bu hep böyle olur
Böyle anneler olmasın
Böyle görümceler de olmasın
Ciddiyim

Kendi kizlari gibi davranmayi deneseler keske bizde hic tanimadigimiz bir aileye giriyoruz. Ki benim ailem nisanlimi cok sahiplendi babam oglum diyor hep.
Benim babam da eşime oğlum der
Ama kvdem bana hala eşimin eski sevgilisnin adi ile hitap eder
Ayrılalı onlar 6 sene olmus dili sürcüyormus kadının:)

YUHHH!
eski sevgilisinin adıyla mı hitap ediyor. ay ne desem bilemedim. Kadını yolasım geldi. Terbiyesiz.

Allahım nolur ilerde kv olursam böyle manyak olmayayım. Gelinim damadım da normal kıymet bilen insanlar olsunlar. Kınamamaya çalışıyorum ama :( olmuyor. Allah size sabır versin ne diyim.

2 yıllık nişanlıydık erken evlenmeyin bekleyin daha dediler evleneceğimz dönem herşeyde zorluk çıkardılar hala sürekli laf sokmalar sürekli sinirli ve kötü bakışlar arkamdan işaret yapmalar hala erken evlendiniz evlenmicektiniz demeler hatta eşimin ailesiyle kardeşleri arasında eşitsiz davranıldığı için arası bozuldu annesi bunu bile benden bildi sen evlenmeden önce böyle değildin diyor sürekli. Biz evlendiğimz gün evimize gidince bile kadın oğlunu arayıp ağladı damatlık üstünde annesini dinledi eşim kadın senle sonra görüşcem sorcam simdi biy demiyorum dedi ağlayarak oysaki bişey yok ya daha anlatsam yuhlarsınız kaynaanyı elti ve görümceyi. Balayına gittik uçaktan indik kadın arayıp arayıp ağlıyodu. Eşim hep bunlar keyfimizi kaçırmasın dedi bana. Ama kendi üzülüyordu. Oğlunu ezip arada bırakınca ne anlıyorlar. Bize birşey olmuyor ama eşim zaten çok ağır ve yoğun çalışıyor asker. Ben binbir psikolojk zorlukla eşimi nöbete yolcu ederken annesinin bu derece pislik yapması beni sinir ediyor. Anlam veremiyorum. Kız kardeşi arıyor o da beni kötülüyor. Yaptığım şey hüçbirini aramamak. Eşimde biliyor onlardan soğuduğumu ve bana ara demiyor. Ama üzülüyor biliyorum. Siz olsanız arar mıydınız bu pislikleri
Benzer durumları yasadım bennde
Kv dem sen eşini tercih ettin beni terk ettin dedi eşime
Ve biz evlendik kadın 3-4 ay evimize gelmed
Evlilik sürecince de eşime evleniyor diye duvar örüp ne aradı ne sordu
Babası da aramadı ablası da bir kere aramadılar
Öyle kötülerdi ki kac kere duydum
Yapamayqcaksın geri geleceksin dediklerini eşime
Eşim cevaplarını verirdi eskiden
Biz iki senelik evliyken annesine rest cekti eşim
Çok buyuk tartısma yasasılar
Ve kv dem o günden snr cok iyi anne ve kv rolune büründü
Benn yasadıklarımı unutamadım ama burda cok az anlattım size
Ama eşime o kadar iyi davranıyrolar ki; hatta bana da eşim artık değiştiklerine inanıyor ve eski kötülüklerini de unutmus gbi
Görünüyor
Ben de bunu hazmedemiyorum.
Suanda kv yi iki senedir hiç aramadım
Ama her telefonda eşinme güzel kızım ne yapıyor diye beni sorar
Onu üzme o hassas yapılı , ev işlerinde karına yardım et der:)
Eşim annesinin iyi oldugunu düşünüyor
Ama ben iki
Yüzlü bir yılan oldugundan eminim
Benim de sorunum bu
O iyi gbi davrandıkca ben sinir oluyorum

YUHHH!
eski sevgilisinin adıyla mı hitap ediyor. ay ne desem bilemedim. Kadını yolasım geldi. Terbiyesiz.

Allahım nolur ilerde kv olursam böyle manyak olmayayım. Gelinim damadım da normal kıymet bilen insanlar olsunlar. Kınamamaya çalışıyorum ama :KK43: olmuyor. Allah size sabır versin ne diyim.
Evet işin kötüsü artık eşimi de etkilemeyi basardı
Eşim eskiden annesine kızarken
Şimdi tatli diliyle cadı annesi eşimi de etkiliyor
Ay annecim valla yaslıyim bilemedim falan diyor
Yaslı dediği kendisi platese yogaya gider
Bisiklet turlarına gider
Cok altif bi kadın
Ama eşime hep duygu somurusu yapıyor
Uyuz oluyorum o kadına

Bu kaynanalar neden hep boyle kiskanc olmak zorundalar gercekten anlamiyorum. Nisanlanmisiz hala cocuk gibi davraniyorlar. Hem ben hemde nisanlim 30'lu yaslarimizdayiz gelmis siz daha kucuksunuz diyor. Bu da yetmezmis gibi gorumcemle bir olup evlenince onun yuzunden bizim yanimiza gelmezsin diyorlarmis nisanlima. Boyle sacmalik olur mu ya? Surekli bir kiskanclik halidir suruyor gorumcem de evlenince nasilsa bizi gormezsin. O ne derse o olur diyormus. Boyle sacmalik duymadim. Oysa surekli iyi davranmaya calisiyorum. Nisanlima onlarla vakit gecir diyorum. Pes .
eşine şimdiden kılıbık, hanımköylü diyerek aşağılayıp, sana höt höt davransın diye tuzaklar filan.

çakallara bak sen

inşallah nişanlın bu tuzaklara düşmez

zamanında benim eşime de çok diyorlardı. o benim karım tabiki o ne derse o, diyordu. herkes sustu zamanla.

Evet işin kötüsü artık eşimi de etkilemeyi basardı
Eşim eskiden annesine kızarken
Şimdi tatli diliyle cadı annesi eşimi de etkiliyor
Ay annecim valla yaslıyim bilemedim falan diyor
Yaslı dediği kendisi platese yogaya gider
Bisiklet turlarına gider
Cok altif bi kadın
Ama eşime hep duygu somurusu yapıyor
Uyuz oluyorum o kadına
Anne bi doktora gitsen alzemier başlamış sen de falan derdim heralde. Ay ben gidip kayınvalidemin elini ayağını öpeyim. :D Kızdığım bazı noktalar var ama bana karşı sorunlar değil. Mesela oğullarına iş yaptırmamasına kızıyorum. Eve gidince onlara bebek gibi herşeyi önlerine getirmesine kızıyorum. Evde bana yardım etsin diye sürekli tembihlerler. Ama oraya gidince şımartmak istiyor. Ben de sinir oluyorum. Koca kadının bunlara hizmet etmesine.

Anne bi doktora gitsen alzemier başlamış sen de falan derdim heralde. Ay ben gidip kayınvalidemin elini ayağını öpeyim. :KK70: Kızdığım bazı noktalar var ama bana karşı sorunlar değil. Mesela oğullarına iş yaptırmamasına kızıyorum. Eve gidince onlara bebek gibi herşeyi önlerine getirmesine kızıyorum. Evde bana yardım etsin diye sürekli tembihlerler. Ama oraya gidince şımartmak istiyor. Ben de sinir oluyorum. Koca kadının bunlara hizmet etmesine.
Senınki konu değil hiç takılma
Ben neler yasadım
Bırak edebiliyorsa etsin hizmetini
Benim kv bi kere bize geldi
Eşim de ben de işteydik o evimizde kaldı
Bütn gün oturmus evde geldik kapıyı bile acmadı
Eşimle mutfaga girdik yemege giriştik içerde süs bebeği
Gbi
Oturdu
Ya işten gelicez bi
Makarna hasla bari annesinn sen
Hadi yapmadı diyelim
E o zaman da oğlum benim hayattaki en kıymetlim diye ağlayıp duygu sömürüsü yapma
Cidden ağlıyor her gelişinde
Kendi anneme bakıyorum
Bize her gelişinde illa birsey getiriir ufak bir desteğim olsın diye
Birseyin ucundan tutar
Bir kere de ağlamaz kızım benim en kıymetlim diye

ben olsam kp eskilerinden birinin adını öğrenir öyle hitap ederim kv ye :)

Ben hiç bozmuyorum
Uyuz oldugumu anlamasın diye
Ekmeğine yag sürmek istemiyorum
yoo.
dilin sürçecek senin de.
onunki sürçüyor madem.

kv çok yüzlü olsa da eşine sen mutlu oldukça ben de mutluyum hayatım, annenle aran tabi ki iyi olacak de. kv kadar rol yapmayı öğrenmelisin :)

kv ile birbirimizden nefret ederiz, eşim de bilir. ama annesiyle her konuştuğunu bana anlatır. çünkü can kulağıyla dinliyor gibi yaparım. kv canımmm oğlum diye rol keser de ben canımm kocamm diye rol kesemem mi? kv deden neyim eksik? :)

böylece kv beni kötülemek istese de yapamaz. çünkü eşim benden annesi hakkında kötü söz duymaz, annesinden bahsederken mimiklerim değişmez. haliyle annesinin her kötüleme çabası havada kalır.

yoo.
dilin sürçecek senin de.
onunki sürçüyor madem.

kv çok yüzlü olsa da eşine sen mutlu oldukça ben de mutluyum hayatım, annenle aran tabi ki iyi olacak de. kv kadar rol yapmayı öğrenmelisin :)

kv ile birbirimizden nefret ederiz, eşim de bilir. ama annesiyle her konuştuğunu bana anlatır. çünkü can kulağıyla dinliyor gibi yaparım. kv canımmm oğlum diye rol keser de ben canımm kocamm diye rol kesemem mi? kv deden neyim eksik? :)

böylece kv beni kötülemek istese de yapamaz. çünkü eşim benden annesi hakkında kötü söz duymaz, annesinden bahsederken mimiklerim değişmez. haliyle annesinin her kötüleme çabası havada kalır.
Bravo sana ya inan takdir ettim
Ben asla böyle yapamıyorum
Annesi eşimi adadığında bile tribe giriyorum çnk o yapmacık sesini duymak bile deli ediyor beni
Eşim her iş seyehatınden eve dönünce kv dem aradıgında
Annemmmmmmm döndün dimi
Bir haftadır uyku nedir bilemedim
Ohhh yavrum bu gece rahat bi uyku cekerim der eşime
Palavracı kadın
Bi sıkıntın var mı annem der, sen ordasın inan boğazımdan bi lokma yemek gecmiyor der
Ama eşim 5 ay issiz kaldıgıda cıkarıp da bir 100 tl yollamadı
Kiradaydık o zaman üstelik
Bu kadar ağzı laf yapıyorsa gercekten düşünmeli
ya da çenesini kapamalı
Ben kocama hiç öyle yapamam
Kv benden daha oynak inan
Bazen karısı o mu ben miyim diye düşünürüm
Biz farklı sehirde yasıyoruz
Kv de eşime mesaj atar
Kalbimin yarısı senin yasadıgın sehirde atıyor der:D

Nişanlinda oturup annesinin senin hakkinda yaptigi dedikoduyu sescikartmadan dinleyip birde gelip sana yetistiriyor? Boyle adamla zor biraz.
Kvde eşimin yaninda baskasinin hakkinda bile konuşsa, eşim "giybet dinlemek istemiyorum" der susturur. Benim hakkimda hayatta konusturmaz.

Bravo sana ya inan takdir ettim
Ben asla böyle yapamıyorum
Annesi eşimi adadığında bile tribe giriyorum çnk o yapmacık sesini duymak bile deli ediyor beni
Eşim her iş seyehatınden eve dönünce kv dem aradıgında
Annemmmmmmm döndün dimi
Bir haftadır uyku nedir bilemedim
Ohhh yavrum bu gece rahat bi uyku cekerim der eşime
Palavracı kadın
Bi sıkıntın var mı annem der, sen ordasın inan boğazımdan bi lokma yemek gecmiyor der
Ama eşim 5 ay issiz kaldıgıda cıkarıp da bir 100 tl yollamadı
Kiradaydık o zaman üstelik
Bu kadar ağzı laf yapıyorsa gercekten düşünmeli
ya da çenesini kapamalı
Ben kocama hiç öyle yapamam
Kv benden daha oynak inan
Bazen karısı o mu ben miyim diye düşünürüm
Biz farklı sehirde yasıyoruz
Kv de eşime mesaj atar
Kalbimin yarısı senin yasadıgın sehirde atıyor der:KK70:
yapmalısın.
yoksa huzuru kaçan sen oluyorsun bak.