• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanalar

Neden sana soyluyor onlarin laflarini sana soyluyor ki kizacagini, uzulecegini bile bile..
Ayrica simdi sorunlari cozemiyorsa sonra nasil bi cozum uretecek?

O alisirlasaklar diye konuyu kapatiyor. Annesi el ele tutustugumuzu ilk gordugunde kiyameti koparmisti. Diyor iste ona alistilar buna da alisacaklar.

Sonra zamnla oturuyo hersey herkes birbirini daha iyi taniyo iyilikten anlarsaniz karsilii gul gibi gecinip gidiyosunuz yok bi taraf anlamiyosa guzellikten mesafeye devam ediosunuz tabi bu arada bi kac kere diliniz yanio yogurtu ufleyerek yiosunuz artkk

En iyisi mesafe sanirim. Tum yorumlarda yer aliyordu. Bu kadar tecrubeyle sabitse uygulamam gerekecek.

Noldu simdi? Annesiyle seni dusman etti. Saka yollu soylediler belki onlar gelemzsin derken. Ki bu sitemde de yuzde yuz haklilar zaten. Adam evlenip baska bir ile gidelim diyormus. Kendimi annesinin yerine koydum, ne aci. Oglum beni sevgilisine sikayet ediyor. Resmen karisina yaranmaya calisan iradesiz "tamam hayatim"ci.
Saka yollu soyledikleri sanmiyorum. Nisan zamaninda benim yuzume de cok sey soylediler. Nisanlim da artik kavga etmekten bikti ailesiyle. O yuzden gidelim istiyor. Huzurlu bir evde yasamak istiyorum diyor.

Yaşlarınız gayet normal ama annelere cocukları hep küçük gelir.
Hep cevre de öyle diyor evlenince hanımköylü olur gelmez gibsinden.
Zamanla alısacaklar alışmalar lazım
Çok seviyorlarsa hiç evlendirmesin ogullarını

Yaşlarınız gayet normal ama annelere cocukları hep küçük gelir.
Hep cevre de öyle diyor evlenince hanımköylü olur gelmez gibsinden.
Zamanla alısacaklar alışmalar lazım
Çok seviyorlarsa hiç evlendirmesin ogullarını

Zaten onlara kalsa evlendirmeyecekler. 4 yildir nisanliyiz hala kucuksunuz yapıyorlar. Nisanlim da ben de akademisyeniz. Ona gecen gun annesi odevlerini yaptin mi yavrum demis. Kac saat kavga etmisler. Defalarca uyarmasina ragmen kadin ayni.

Zaten onlara kalsa evlendirmeyecekler. 4 yildir nisanliyiz hala kucuksunuz yapıyorlar. Nisanlim da ben de akademisyeniz. Ona gecen gun annesi odevlerini yaptin mi yavrum demis. Kac saat kavga etmisler. Defalarca uyarmasina ragmen kadin ayni.
Hadi ya bir de hem evlendirmeye çalışıp hem de küçüksün diyenler var ya ya da gelmezsin diyenler onlardan zannettim.
Allah yardımcınız olsun.mesafeli davranın siz laf etmeyin nişanlınız halletsin sorunlarını

Hadi ya bir de hem evlendirmeye çalışıp hem de küçüksün diyenler var ya ya da gelmezsin diyenler onlardan zannettim.
Allah yardımcınız olsun.mesafeli davranın siz laf etmeyin nişanlınız halletsin sorunlarını

Teşekkür ederim biraz sessiz kalmak iyi gelecek bana da

Bu kaynanalar neden hep boyle kiskanc olmak zorundalar gercekten anlamiyorum. Nisanlanmisiz hala cocuk gibi davraniyorlar. Hem ben hemde nisanlim 30'lu yaslarimizdayiz gelmis siz daha kucuksunuz diyor. Bu da yetmezmis gibi gorumcemle bir olup evlenince onun yuzunden bizim yanimiza gelmezsin diyorlarmis nisanlima. Boyle sacmalik olur mu ya? Surekli bir kiskanclik halidir suruyor gorumcem de evlenince nasilsa bizi gormezsin. O ne derse o olur diyormus. Boyle sacmalik duymadim. Oysa surekli iyi davranmaya calisiyorum. Nisanlima onlarla vakit gecir diyorum. Pes .
Oyyyy ben 4 yıllık evliyim.nişanlı ligi da satarsak toplamda 5 yıldır kaynanam var
Aman yarabbim hala kiskancliKlar devam ediyor.bitmezzzz bitmezzz:KK70: daha 2 gün önce ne sinsiligim kaldı ne beyin yikamisligim ne de malina göz dikmjsligim
Umrumda mi :KK54:
Nw yaparsan yap yaranamazsin
O sebepten sallaaaaaa:spor::spor::spor:

Valla dogru soyluyorsun. Bizimkiler de ilk basta cok kotu karsiladilar her seyi. Nisani da istemedi dugunu de istemiyor. Surekli nisanlima laf sokuyormus evde de.
Onemli olan nisanlinizin tavri bana her zaman ay siz bir aile olacaksiniz ilerde boyle olur ilerde soyle olur gecinemezsiniz istemiyorsa isin soyle boyle hep dedim biz bir aile olacsgiz yanimizda olup olmamak onlara kalmis ... cok sukur oyle oldu. Esim benim ve ailemizin yaninda inanin ben zorla ailesine gonderirim eeee beni istemedi oglunu kendinden soguttu araliklarla gorusuruz gorusunce sen sakrak mutluyuz ardindan hic yag cekmem aramam sormam ben ne zaman istersem o zaman giderim kalmam vs. her sey karsilikli beni nikah oncesi arayip soracak sahiplenecelerdi ... bu tutumum icin vahiy inmedi yani :)

Saka yollu soyledikleri sanmiyorum. Nisan zamaninda benim yuzume de cok sey soylediler. Nisanlim da artik kavga etmekten bikti ailesiyle. O yuzden gidelim istiyor. Huzurlu bir evde yasamak istiyorum diyor.
Yinede bu sikayet etme olayini hic dogru bulmuyorum. Doguran, buyuten annesini size sikayet eden, sizi kimlere kimlere sikayet eder. Umarim iki taraf birbiryle anlasirda, siz yada annesi nisanlinizdan ayrilmak zorunda kalmazsiniz.

Bu kaynanalar neden hep boyle kiskanc olmak zorundalar gercekten anlamiyorum. Nisanlanmisiz hala cocuk gibi davraniyorlar. Hem ben hemde nisanlim 30'lu yaslarimizdayiz gelmis siz daha kucuksunuz diyor. Bu da yetmezmis gibi gorumcemle bir olup evlenince onun yuzunden bizim yanimiza gelmezsin diyorlarmis nisanlima. Boyle sacmalik olur mu ya? Surekli bir kiskanclik halidir suruyor gorumcem de evlenince nasilsa bizi gormezsin. O ne derse o olur diyormus. Boyle sacmalik duymadim. Oysa surekli iyi davranmaya calisiyorum. Nisanlima onlarla vakit gecir diyorum. Pes .
Sana bunları diyen nişanlın senin dediklerinide onlara der dikkat.

amaaannn salla gitsin hepsi ayni gelini cekemezler bosverrrr mesafe li ol hicbirzama canim cicim olma.9 yillik evliyim sana tavsiyem dir.mesafe mesafe ayda bir git ozlesinler misafir gibi komsu gibi ol ama asla evden biri gibi olma yoksa cooookk cekersinn

öfff ömür törpüsü hepsi ya
sabırlar dilerim işiniz zor

Demekki düşkünler oğullarına.:)) zamanla alışırlar direk düşman olmayın.paylasamiyorlar belli canınızı yakmadıkça anlayışlı davranmaya çalışın
oğluna düşkün insan böyle huzursuzluk çıkartmaz
düşkün olan anlayışlı olur kenara çekilir biraz.
bunun adı düşkünlük değil , düşüncesizlik fesatlık

eskiden akedemisyenlerin benim gözümde yeri çok yüksekti.sağolsun kk onlarında benden farklı olmadığını öğretti:KK14:

nişanlınızla konuşun, annenin benim hakkımda söylediklerini bana söyleme,kendine sakla, senin annen yarın öbürgün unutursun ama benim içimde birikir. araya girme, müdahil olma , söylediklerini duymak bilmek istemiyorum. Bu kadar sorun çıkaran birinin, sadece sana olan saygım ve sevgimden dolayı hayatımda yeri var. sen olmasan katlanmazdım. deyiverin

Back