• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana

Doğru diyorsun ama onları ilk gördüğümde hepsi güler yüzlü hepsi o kadar iyiydi ki hepsi o kadar mutluydular ki hani gerçekten bu bir göz boyamasıymış şimdi herkese surata sık stresleri bitmiyor kavgalar bitmiyor dövüşler gitmiyor ama hep benim gelmemi istiyorlar ama kendilerinin suratı asık olduğu halde gerçekten çok değişik
Hmm koca tırt o zaman 🤔

Çok doğru o hala içimde kanayan bir yara ilk çocuğumun ismini ben koyamadım kayınvalidenin istediği oldu şey gibi bu gizli şeker gibi bir hastalık kendisini böyle çok iyi yapıyor ama sinirlendiği zaman kendi gözünle görüyorsun
Keşke baştan sınırları cizseydiniz. Bu saatten sonra olaysiz bir şekilde sınır cizmek zor ama imkansiz degil. Bence mesafeli davranmaya başlayın bir an önce

Evet maalesef çok görüşürüz görüşmediğimiz günler ise telefonla arayıp rapor veriliyor yani çok değişik bir durum kime anlatırsam anlatayım ben yapmazdım diyorlar
anladim peki esine annenle cok gorusmek istrmiyorum en azindan seyrek goruselim annenle falan desen.. birbirimizi yanlus anliyoruz cunky cok yuz goz olunca desen ne biliyim tavrini koysan yani.

Zaten onu başıma diken o o o eşim hiçbir şey demese gelmezdi başıma
Eşiniz annesini başınıza bekçi olarak koymuş. Sizde etkisiz eleman. Kadın istediği gibi at koşturur tabi. Çocuğunuzu da sahiplenir.

Siz kimseye emanet edilemezsiniz, eşya değilsiniz. Çocuk da değilsiniz. Yetişkin olamamış bir yetişkin olursanız bu davranışlarla karşılaşmanız çok doğal.

Merhaba sevgili anneler,

Kaynanamla aram aslında iyi arada sırada kavgalar tartışmalar olsa da. İki çocuğum var ama nedense erkek olanı ile daha fazla ilgileniyor ismini kendisi verdi. Ve bugün bir tartışma sırasında ben senden daha fazla seviyorum oğlunu dedi ve ben şok oldum bunu ciddi ciddi demişti. Zaten çocuğu kendisine çekmeye alışmasında gözüme batıyor. Gerekli cevapları ona veriyorum ama sinirime gidiyor. Nasıl bir anneden daha fazla sevebilirsin. O benim canım içimde taşıdım ilk göz ağrım. Sonra birde anneye git anne seni daha çok sevsin seviyor gibi kelimeler kullanıyor. Daha 3 yaşında bir çocuk. Ne yapmalıyım ve nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
Alsaydın çocuğu önünden gitseydin evine keşke o ne biçim cümle sinir oldum kimki o hadsiz

Merhaba sevgili anneler,

Kaynanamla aram aslında iyi arada sırada kavgalar tartışmalar olsa da. İki çocuğum var ama nedense erkek olanı ile daha fazla ilgileniyor ismini kendisi verdi. Ve bugün bir tartışma sırasında ben senden daha fazla seviyorum oğlunu dedi ve ben şok oldum bunu ciddi ciddi demişti. Zaten çocuğu kendisine çekmeye alışmasında gözüme batıyor. Gerekli cevapları ona veriyorum ama sinirime gidiyor. Nasıl bir anneden daha fazla sevebilirsin. O benim canım içimde taşıdım ilk göz ağrım. Sonra birde anneye git anne seni daha çok sevsin seviyor gibi kelimeler kullanıyor. Daha 3 yaşında bir çocuk. Ne yapmalıyım ve nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
Çocuğun psikolojisini bozulacaksiniz.Anne kadar seven kimse olamaz.Bu tamamen saçmalık.Madem seviyor o zaman onun sağlıklı olması gerektiği gibi gereken kişileri yerlerine koymasına izin vermeli.Bence bahanelerle çocuğu biraz uzak tutun.Eger çocuğa kimliğinizi şimdi belirtemez kafasında dengeleri vs sasirtirsaniz o çocukla ilişkiniz dengesizlesir.Abartma diyeceksin ama kaynım ve kuzenimde izlenimlerim bunlar

Merhaba sevgili anneler,

Senin oğlunda beni senden daha çok seviyor . Daha benim oğlum küçük doğruyu yanlışı ayırt edemiyor deyip geçseydiniz

Eşim işimde dolayı uzağa çalışmaya gitti ve bizi annesine emanet etti kadın her gece saat 11 de gelir oturma odasın atar sabah oturur gider evine. Rabbim bana sabır ver
Eşiniz sizi neden anasına emanet ediyor ki? Siz kendi kendinize bakamıyor muymuşsunuz?
Evliliğimin ilk zamanları tamirci falqn geleceği zaman eşim işteyse anasını arayıp aşağı in derdi.
Birgün dedim ki sen mi anneni arıyorsun aşağı insin diye? Evet dedi.neden dedim.ee ben yokum diye.neden başımda birinin mi olması gerek dedim.ben ünv okumuş ailemden ayrı yaşamış ve üstüme tek laf getirmemiş bir bayanım dedim.eski kafalı gibi davranma bidaha bana dedim.ogünden sonra bidaha anası inemedi.
O anasından da çok çektim.ama birşekilde bir yolunu bulup restinizi çekmeniz gerek.
Anaları bu kadar kıymetliydi madem neden evlendiler?evlendiyseler de adam gibi davransınlar.hangi çağdayız ?

3 tane çocuğu var ve üçünde bir boka yaramıyor. Biri sevinirdi biri dırdırcı birisi serseri. Kendisi daha çocuk bakamamış kişi. Maalesef her gün görüşüyoruz maalesef
Beğenmediğiniz kadının beğenmediğiniz çocuklarından biriyle evlisiniz ? Bu aileye öyle böyle girmişsiniz , ve iki yeni üye vermişsiniz . Ettiğiniz laflar bir yerde sizi buluyor yine sadece uyarmak istedim.

Back
X