• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana

Aynen sizin gibi düşünüyorum. Şimdi hafta içi kalmamaya başladı hafta sonları yatacakmış. Kadında hiç demiyor oğluna yatmayayım artık diye. Canına minnet
Ekmek elden su gölden niye desin. Siz diyeceksiniz. “Anne teşekkür ederim yardımların için ama bundan sonra gelmene gerek yok. Kendime ve çocuklarıma bakabilecek durumdayım, kendim kalabilirim. Sen istediğin zaman ziyaretimize gelebilirsin tabi ” diye. Yoksa kvnin canına minnet 🙄

Merhaba sevgili anneler,

Kaynanamla aram aslında iyi arada sırada kavgalar tartışmalar olsa da. İki çocuğum var ama nedense erkek olanı ile daha fazla ilgileniyor ismini kendisi verdi. Ve bugün bir tartışma sırasında ben senden daha fazla seviyorum oğlunu dedi ve ben şok oldum bunu ciddi ciddi demişti. Zaten çocuğu kendisine çekmeye alışmasında gözüme batıyor. Gerekli cevapları ona veriyorum ama sinirime gidiyor. Nasıl bir anneden daha fazla sevebilirsin. O benim canım içimde taşıdım ilk göz ağrım. Sonra birde anneye git anne seni daha çok sevsin seviyor gibi kelimeler kullanıyor. Daha 3 yaşında bir çocuk. Ne yapmalıyım ve nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
Ilk gox agrim kelimesi bence cok itici. Evlat ayirdigini gosteren bir kelime. Oyle dusunerek yazmamissinizdir ama demeyin bence cocuklarinizin yaninda. Kayinvalidenin dediginin cok onemi yok onemli olan cocugun ne hissettigi,her cocuk annesini daha cok sever sevginizi hissediyordur zaten. Kadinin dedihi sacma cevabini vermissiniz iyi olmuş ama kaynanadan kismkanmayin evladinizi. Sevgi paylastikca cogalır. Cocigunuzun babaannesinin sevgisini hissederek buyumesi guzel olur. Benim bir tek dedem hayattaydi ben kucukken. Sevildigimi bilirdim ben de cok severdim. Bor de sonradam evlendigi esi vardı dilde surekli beni sevsigini soyler overdi ama içten ice yapmacik oldugunu cocukken gissederdim hala da sevmem onu. Annemin bisey demisligi yok cocukken insan hissediyor

Ilk gox agrim kelimesi bence cok itici. Evlat ayirdigini gosteren bir kelime. Oyle dusunerek yazmamissinizdir ama demeyin bence cocuklarinizin yaninda. Kayinvalidenin dediginin cok onemi yok onemli olan cocugun ne hissettigi,her cocuk annesini daha cok sever sevginizi hissediyordur zaten. Kadinin dedihi sacma cevabini vermissiniz iyi olmuş ama kaynanadan kismkanmayin evladinizi. Sevgi paylastikca cogalır. Cocigunuzun babaannesinin sevgisini hissederek buyumesi guzel olur. Benim bir tek dedem hayattaydi ben kucukken. Sevildigimi bilirdim ben de cok severdim. Bor de sonradam evlendigi esi vardı dilde surekli beni sevsigini soyler overdi ama içten ice yapmacik oldugunu cocukken gissederdim hala da sevmem onu. Annemin bisey demisligi yok cocukken insan hissediyor
Teşekkürler güzel yorumun için rahatlattı beni

Ekmek elden su gölden niye desin. Siz diyeceksiniz. “Anne teşekkür ederim yardımların için ama bundan sonra gelmene gerek yok. Kendime ve çocuklarıma bakabilecek durumdayım, kendim kalabilirim. Sen istediğin zaman ziyaretimize gelebilirsin tabi ” diye. Yoksa kvnin canına minnet 🙄
Doğru hatta geçen hafta gerçekten senin dediğin gibi dedim. Ama onu istemediğimin kanaatine vardı ve sinirli çıkışlar yaptı 2 hafta dayanabildin bana felan filan o anı hiç hatırlamak bile istemiyorum.

Hemde çok saçma… eşimle çok tartışıyorum bana güvenmediğini bile düşünüyorum. Güvenmiyorsan boşanalım bile demişimdir ama bıktım her gün kaynanamın yüzünü görmekten
Evet size güvenmiyor. Bu devirde birine emanet edilmenin başka bir açıklaması olamaz çünkü. Millet çıkamadı bu varoş kafadan. Kabullendikçe aynı varoşluğa çekmişler sizi de.

Kadının belli ki kafa milattan öncesinden kalmış
Eşin ne diyor bu duruma ?
Bir şey yapamazsınız kadını bu saatten sonra değiştirmek pek mümkün olmasa da siz mesafe koyun ve mümkün olduğunca görüşmeyin.
Aynen çingene gibi kavga ediyor birde ben öyle görmedim ailemden ilk başta çok ağlıyorsun çok içleniyordum ama şimdi cevabımı esirgemiyorum

Merhaba sevgili anneler,

Kaynanamla aram aslında iyi arada sırada kavgalar tartışmalar olsa da. İki çocuğum var ama nedense erkek olanı ile daha fazla ilgileniyor ismini kendisi verdi. Ve bugün bir tartışma sırasında ben senden daha fazla seviyorum oğlunu dedi ve ben şok oldum bunu ciddi ciddi demişti. Zaten çocuğu kendisine çekmeye alışmasında gözüme batıyor. Gerekli cevapları ona veriyorum ama sinirime gidiyor. Nasıl bir anneden daha fazla sevebilirsin. O benim canım içimde taşıdım ilk göz ağrım. Sonra birde anneye git anne seni daha çok sevsin seviyor gibi kelimeler kullanıyor. Daha 3 yaşında bir çocuk. Ne yapmalıyım ve nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
niyebu kadar yuz goz oldunuz cokmu gorusuyorusunuz kv ile

Ablacım bu kaynana tayfasiyla baştan samimi olmyacaksin. Ne diye oğluna o isim koyuyor? Sizin akliniz yok mu? Sonra da ogluma benden cok yaklaşıyor. Müsade ediyorsunuz çünkü. Hey Allah'ım. 😒

Bu gözler torununu emzirmeye çalışan kv konuları da okudu. Millet iyice şaştı yeminle. Ayrıca eşiniz sizi kv 'ye emanet etmemiş. Kv'yi başınıza bekçi tayin etmiş. Kafalar 16. Yy'da kalmış yazık. Hep diyorum yine diyeceğim. Kocayı almadan önce anasını muhakkak tanıyın. Çatlak kadının tekiyle bir ömür uğraşmak istemiyorsanız. Ben mesela önce görümceyi tanıdım kocayı öyle aldım. Kafam 10 yıldır rahat 😅

Bu gözler torununu emzirmeye çalışan kv konuları da okudu. Millet iyice şaştı yeminle. Ayrıca eşiniz sizi kv 'ye emanet etmemiş. Kv'yi başınıza bekçi tayin etmiş. Kafalar 16. Yy'da kalmış yazık. Hep diyorum yine diyeceğim. Kocayı almadan önce anasını muhakkak tanıyın. Çatlak kadının tekiyle bir ömür uğraşmak istemiyorsanız. Ben mesela önce görümceyi tanıdım kocayı öyle aldım. Kafam 10 yıldır rahat 😅
Doğru diyorsun ama onları ilk gördüğümde hepsi güler yüzlü hepsi o kadar iyiydi ki hepsi o kadar mutluydular ki hani gerçekten bu bir göz boyamasıymış şimdi herkese surata sık stresleri bitmiyor kavgalar bitmiyor dövüşler gitmiyor ama hep benim gelmemi istiyorlar ama kendilerinin suratı asık olduğu halde gerçekten çok değişik

Ablacım bu kaynana tayfasiyla baştan samimi olmyacaksin. Ne diye oğluna o isim koyuyor? Sizin akliniz yok mu? Sonra da ogluma benden cok yaklaşıyor. Müsade ediyorsunuz çünkü. Hey Allah'ım. 😒
Çok doğru o hala içimde kanayan bir yara ilk çocuğumun ismini ben koyamadım kayınvalidenin istediği oldu şey gibi bu gizli şeker gibi bir hastalık kendisini böyle çok iyi yapıyor ama sinirlendiği zaman kendi gözünle görüyorsun

2 çocuğunuz var ve biriyle daha çok ilgileniyor öyle mi torun ayrı mı yani? Nefret ediyorum torun çocuk ayrımı yapanlardan ikisi de senin canın ya. Neyse ilerde ne ekerse onu biçicek kayınvalideniz ne yazık ki….
Aynen ve bunu bana apaçık söyledi oğlumu daha çok seviyor muş kızından yani bunu söylemesi beni yaralamadı bana söylediği şey beni yaraladı ben senden çok seviyorum oğlumu diye çok saçma değil mi sizce de ya nasıl bir anneden daha fazla sevebilirsin ki

Back
X