- Konu Sahibi Sevdahilal94
şaka mı yaBenimki emzirmeyi denemişti ay düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor. Babam öldüğünde kızımı emanet etmiştim. Bir de kızım memesini almamış diye şikayet etmişti bana aklıma geldikçe çıldırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaka mı yaBenimki emzirmeyi denemişti ay düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor. Babam öldüğünde kızımı emanet etmiştim. Bir de kızım memesini almamış diye şikayet etmişti bana aklıma geldikçe çıldırıyorum
Yok artık daha neler ne münasebetBenimki emzirmeyi denemişti ay düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor. Babam öldüğünde kızımı emanet etmiştim. Bir de kızım memesini almamış diye şikayet etmişti bana aklıma geldikçe çıldırıyorum
Malesef değil..şaka mı ya
Hemde çok saçma… eşimle çok tartışıyorum bana güvenmediğini bile düşünüyorum. Güvenmiyorsan boşanalım bile demişimdir ama bıktım her gün kaynanamın yüzünü görmektenAnnenin herhangi koruma özelligi mi var? Yani sizleri annesine emanet etmesi biraz sacma degil mi?
Nasıl dominant bir örnek verirmisinizE evlenmeseydiniz o zaman boyle bir aileden cikan biriyle, bu konuyu da sadece dominant davranarak cozebilirsiniz, laf sokarak değil.
Gerçekten evlenmeden bilemiyorsunuz. Çok şeyler yaşadım boşanma eşliğinden döndüm ama ayrılmıyor benden elim kolum bağlı.Eşiniz hangisi peki?
Bir b.ka yaramadığını düşündüğünüz adamdan iki çocuk yapıp, şehir dışına gitti diye annesini başınıza bekçi diye göndermesini kabul etmeseydiniz.
Aynen bende eşime söyledim bunları ama şimdi kadın yatmıyor artık hafta sonları gelecekmişbaşınızda ebeveyn olmadan olmuyor mu ?annesine emanet etti ne demek ya ben olsam hakaret kabul ederim bunu ne münasebet
Onunla alakası gerçekten yok evinden çıkmayan arkadaşı hatta ailesi olmayan bir insanım tanımadan böyle bir söz yazmanız beni kırdı. Eşimin artık ne konuda korkuları var bilmiyorum ama kişi kendinden bilir işi diyorum.Siz de kendinizi emanet ettirmeseydiniz. 2 cocuk annesi olmussunuz ama birey olamamissiniz.
Aslında tam tersi korkuyor çoğu şeyi kendim yapıyorum ailesiz büyüdüğüm için kendi ayaklarımın üstünde durmayı küçük yaşta öğrendim. Bende anlam veremiyorum. Ama büyük bir tartışmadan sonra artık kaynanam kalmıyor çok şükürEmanet derken?
Siz kendi kendinize bakmaiyormusunuz?
Eşinizin sizi kendi başına bakacak kadar yetişkin olmadığınızı düşünmesinin sebebi ne?
Helal olsun sana. Bende bir kaynana adayıyım büyük konuşmak hiç istemem ama ben bunları kaynanamla yaşadığım için bir gelinin neler hissedebileceğini anlıyorum. Ve torunumda olsa gelinim de olsa mesafe şartBanada kv kızım yeni doğdu zaman “ İçime sokasım geliyor okadar seviyorum, görürsün büyüdüğü zaman bana çok düşkün olacak benim sözümden çıkmayacak dedi”
Bende dönüp pardon sen kimsin? Babaanne! Ben kimim, annesi? Ben zaten içimde taşıdım. Ben babannemimi, annemimi dinlerim sence? Tabiki annemi!! O sıra kucağında olan kızımı aldım odama gittim onlar gidene kadarda çıkmadım. Ben istemezsem göremessin, kucağına bile alamazsın msjnı aldı. Bidaha öyle birşey ağzından hiç çıkmadı. Nerde durması gerektiğini öğrendi.
O yüzden ağzının payını verin, sen kimsinki benden çok seveceksin diye yerini gösterin.
Kendisine dedim ben evlatlık bir çocuğum ve aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Kendi kanımdan canımdan iki evladım var şu hayatta onlar için canımı veririm. O yüzden güzel bir dille uyardım eğer oğlum kendisine anne derse onun babaanne olduğunu söylemesi içinEn istenilmeyen koca tipleri bu tip kaynanalardan çıkıyor. Dünyanın 8. Harikası değil erkekler lütfen kaynananızdan oğlunuzu uzak tutun yoksa çocuk da böyle sanacak kendini
Arada 3 km var. Benim ailem olmadığı için bir tek onlarla görüşüyoruz ama bıktım gerçekten derdimi anlatacağım bir arkadaşım bile yokEvler uzak mı
Pardon (!)Kendisine dedim ben evlatlık bir çocuğum ve aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Kendi kanımdan canımdan iki evladım var şu hayatta onlar için canımı veririm. O yüzden güzel bir dille uyardım eğer oğlum kendisine anne derse onun babaanne olduğunu söylemesi için
Bakın halinize yürekten üzüldüm ancak siz ya saygıdan (!), ya da korkudan (bilemiyorum artık) sustukça kocanızda kvnizde tepenize binecek.Arada 3 km var. Benim ailem olmadığı için bir tek onlarla görüşüyoruz ama bıktım gerçekten derdimi anlatacağım bir arkadaşım bile yok
Ihtimalı var mı yokum bilmeme çünkü bu DP yada herşey olabiliyor. Gözlemlerimde yanılmadığımın farkındayım. Eğer kadın bana gelip ben oğlunu senden fazla seviyorum derse ve bunu benim oğlumun yanında derse aklıma tüm şeytanlık gelir. Eskiden oğlum ona hep anne derdi hiç hayır ben babaanneyim demezdi. Geçenlerde oğlum yine 5 defa babaannesine seslendi ve kadın duymadı sonra anne dediğinde hemen kafasını çevirip efendim annem demesini biliyor. Yani kısacası yaşanmış olaylar anlar var.uydurmuyorum keşke uydursamPardon (!)
“oğlum kendisine anne derse”
Siz şaka mısınız ? Bunun ihtimali var mı sizce.
Yani bence bunun ihtimali yok da sizin dünyanızda var ise bilemem.
Aynen sizin gibi düşünüyorum. Şimdi hafta içi kalmamaya başladı hafta sonları yatacakmış. Kadında hiç demiyor oğluna yatmayayım artık diye. Canına minnetBakın halinize yürekten üzüldüm ancak siz ya saygıdan (!), ya da korkudan (bilemiyorum artık) sustukça kocanızda kvnizde tepenize binecek.
Vakit şahlanma vaktidir. Asla boyun eğmeyin daha kötü duruma düşersiniz.
İşte bende diyorum ki buna müsaade etmeyin. Neyse geçmişi bi kenara bırakıyorum. Şu an için çocuğunuz “anne” dediğinde “hayır yavrum o senin babaannen” deyin kvnizin yanında oda duysun.Ihtimalı var mı yokum bilmeme çünkü bu DP yada herşey olabiliyor. Gözlemlerimde yanılmadığımın farkındayım. Eğer kadın bana gelip ben oğlunu senden fazla seviyorum derse ve bunu benim oğlumun yanında derse aklıma tüm şeytanlık gelir. Eskiden oğlum ona hep anne derdi hiç hayır ben babaanneyim demezdi. Geçenlerde oğlum yine 5 defa babaannesine seslendi ve kadın duymadı sonra anne dediğinde hemen kafasını çevirip efendim annem demesini biliyor. Yani kısacası yaşanmış olaylar anlar var.uydurmuyorum keşke uydursam