- 27 Haziran 2018
- 48
- 1
- 86
- 30
- Konu Sahibi Sevdahilal94
-
Söyledim çoğu kez uyardım. Çok kavgacı bir aile. Konuşurken bile sesleri yüksek çıkıyor. Ama şaşırdığım durum benim oğlumu kendisine benimsemesi. Ona alaycı bir şekilde zaten ben sana doğurdum bu çocuğu dedim. Sidik yarıştırıyoruz sankiKayınvalıdenizi cocugun yanında hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini söyleyeceksiniz. Anlamıyorsa biraz daha sert söyleyeceksiniz.
3 tane çocuğu var ve üçünde bir boka yaramıyor. Biri sevinirdi biri dırdırcı birisi serseri. Kendisi daha çocuk bakamamış kişi. Maalesef her gün görüşüyoruz maalesefBu kaynanalarda şaşırıyor iyice…
Emzirmediğine şükür et.
Oğlunla bir süre daha az zaman geçirt, ve Annesinin sen olduğunu kırmadan, kavga etmeden istikrarli bir Sekilde Bunu tekrar etmemesini söyle ! Anneligini kendi ogluna yapsin. Cocuk Seven kendi dogursun bi zahmet!
Neden?i. Maalesef her gün görüşüyoruz maalesef
Eşim işimde dolayı uzağa çalışmaya gitti ve bizi annesine emanet etti kadın her gece saat 11 de gelir oturma odasın atar sabah oturur gider evine. Rabbim bana sabır ver
E evlenmeseydiniz o zaman boyle bir aileden cikan biriyle, bu konuyu da sadece dominant davranarak cozebilirsiniz, laf sokarak değil.3 tane çocuğu var ve üçünde bir boka yaramıyor. Biri sevinirdi biri dırdırcı birisi serseri. Kendisi daha çocuk bakamamış kişi. Maalesef her gün görüşüyoruz maalesef
Eşiniz hangisi peki?3 tane çocuğu var ve üçünde bir boka yaramıyor. Biri sevinirdi biri dırdırcı birisi serseri. Kendisi daha çocuk bakamamış kişi. Maalesef her gün görüşüyoruz maalesef
3 tane çocuğu var ve üçünde bir boka yaramıyor. Biri sevinirdi biri dırdırcı birisi serseri. Kendisi daha çocuk bakamamış kişi. Maalesef her gün görüşüyoruz maalesef
başınızda ebeveyn olmadan olmuyor mu ?annesine emanet etti ne demek ya ben olsam hakaret kabul ederim bunu ne münasebetEşim işimde dolayı uzağa çalışmaya gitti ve bizi annesine emanet etti kadın her gece saat 11 de gelir oturma odasın atar sabah oturur gider evine. Rabbim bana sabır ver
Banada kv kızım yeni doğdu zaman “ İçime sokasım geliyor okadar seviyorum, görürsün büyüdüğü zaman bana çok düşkün olacak benim sözümden çıkmayacak dedi”Merhaba sevgili anneler,
Kaynanamla aram aslında iyi arada sırada kavgalar tartışmalar olsa da. İki çocuğum var ama nedense erkek olanı ile daha fazla ilgileniyor ismini kendisi verdi. Ve bugün bir tartışma sırasında ben senden daha fazla seviyorum oğlunu dedi ve ben şok oldum bunu ciddi ciddi demişti. Zaten çocuğu kendisine çekmeye alışmasında gözüme batıyor. Gerekli cevapları ona veriyorum ama sinirime gidiyor. Nasıl bir anneden daha fazla sevebilirsin. O benim canım içimde taşıdım ilk göz ağrım. Sonra birde anneye git anne seni daha çok sevsin seviyor gibi kelimeler kullanıyor. Daha 3 yaşında bir çocuk. Ne yapmalıyım ve nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
Emanet derken?Eşim işimde dolayı uzağa çalışmaya gitti ve bizi annesine emanet etti kadın her gece saat 11 de gelir oturma odasın atar sabah oturur gider evine. Rabbim bana sabır ver
Baktirtmayin yolun sonu son değil çirkef insanlarMerhaba sevgili anneler,
Kaynanamla aram aslında iyi arada sırada kavgalar tartışmalar olsa da. İki çocuğum var ama nedense erkek olanı ile daha fazla ilgileniyor ismini kendisi verdi. Ve bugün bir tartışma sırasında ben senden daha fazla seviyorum oğlunu dedi ve ben şok oldum bunu ciddi ciddi demişti. Zaten çocuğu kendisine çekmeye alışmasında gözüme batıyor. Gerekli cevapları ona veriyorum ama sinirime gidiyor. Nasıl bir anneden daha fazla sevebilirsin. O benim canım içimde taşıdım ilk göz ağrım. Sonra birde anneye git anne seni daha çok sevsin seviyor gibi kelimeler kullanıyor. Daha 3 yaşında bir çocuk. Ne yapmalıyım ve nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
sen oyle deyince gul gec, ya da alay et. sen onun annesisin, bu gercegi kimse degistiremezMerhaba sevgili anneler,
Benimki emzirmeyi denemiştiBu kaynanalarda şaşırıyor iyice…
Emzirmediğine şükür et.
Oğlunla bir süre daha az zaman geçirt, ve Annesinin sen olduğunu kırmadan, kavga etmeden istikrarli bir Sekilde Bunu tekrar etmemesini söyle ! Anneligini kendi ogluna yapsin. Cocuk Seven kendi dogursun bi zahmet!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?