• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana

Sevdahilal94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili anneler,

Kaynanamla aram aslında iyi arada sırada kavgalar tartışmalar olsa da. İki çocuğum var ama nedense erkek olanı ile daha fazla ilgileniyor ismini kendisi verdi. Ve bugün bir tartışma sırasında ben senden daha fazla seviyorum oğlunu dedi ve ben şok oldum bunu ciddi ciddi demişti. Zaten çocuğu kendisine çekmeye alışmasında gözüme batıyor. Gerekli cevapları ona veriyorum ama sinirime gidiyor. Nasıl bir anneden daha fazla sevebilirsin. O benim canım içimde taşıdım ilk göz ağrım. Sonra birde anneye git anne seni daha çok sevsin seviyor gibi kelimeler kullanıyor. Daha 3 yaşında bir çocuk. Ne yapmalıyım ve nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?

Kayınvalıdenizi cocugun yanında hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini söyleyeceksiniz. Anlamıyorsa biraz daha sert söyleyeceksiniz.
Söyledim çoğu kez uyardım. Çok kavgacı bir aile. Konuşurken bile sesleri yüksek çıkıyor. Ama şaşırdığım durum benim oğlumu kendisine benimsemesi. Ona alaycı bir şekilde zaten ben sana doğurdum bu çocuğu dedim. Sidik yarıştırıyoruz sanki

Bu kaynanalarda şaşırıyor iyice…
Emzirmediğine şükür et.

Oğlunla bir süre daha az zaman geçirt, ve Annesinin sen olduğunu kırmadan, kavga etmeden istikrarli bir Sekilde Bunu tekrar etmemesini söyle ! Anneligini kendi ogluna yapsin. Cocuk Seven kendi dogursun bi zahmet!
3 tane çocuğu var ve üçünde bir boka yaramıyor. Biri sevinirdi biri dırdırcı birisi serseri. Kendisi daha çocuk bakamamış kişi. Maalesef her gün görüşüyoruz maalesef

3 tane çocuğu var ve üçünde bir boka yaramıyor. Biri sevinirdi biri dırdırcı birisi serseri. Kendisi daha çocuk bakamamış kişi. Maalesef her gün görüşüyoruz maalesef
E evlenmeseydiniz o zaman boyle bir aileden cikan biriyle, bu konuyu da sadece dominant davranarak cozebilirsiniz, laf sokarak değil.

Eşiniz hangisi peki?
Bir b.ka yaramadığını düşündüğünüz adamdan iki çocuk yapıp, şehir dışına gitti diye annesini başınıza bekçi diye göndermesini kabul etmeseydiniz.

Eşim işimde dolayı uzağa çalışmaya gitti ve bizi annesine emanet etti kadın her gece saat 11 de gelir oturma odasın atar sabah oturur gider evine. Rabbim bana sabır ver
başınızda ebeveyn olmadan olmuyor mu ?annesine emanet etti ne demek ya ben olsam hakaret kabul ederim bunu ne münasebet

Merhaba sevgili anneler,

Kaynanamla aram aslında iyi arada sırada kavgalar tartışmalar olsa da. İki çocuğum var ama nedense erkek olanı ile daha fazla ilgileniyor ismini kendisi verdi. Ve bugün bir tartışma sırasında ben senden daha fazla seviyorum oğlunu dedi ve ben şok oldum bunu ciddi ciddi demişti. Zaten çocuğu kendisine çekmeye alışmasında gözüme batıyor. Gerekli cevapları ona veriyorum ama sinirime gidiyor. Nasıl bir anneden daha fazla sevebilirsin. O benim canım içimde taşıdım ilk göz ağrım. Sonra birde anneye git anne seni daha çok sevsin seviyor gibi kelimeler kullanıyor. Daha 3 yaşında bir çocuk. Ne yapmalıyım ve nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
Banada kv kızım yeni doğdu zaman “ İçime sokasım geliyor okadar seviyorum, görürsün büyüdüğü zaman bana çok düşkün olacak benim sözümden çıkmayacak dedi” 😳
Bende dönüp pardon sen kimsin? Babaanne! Ben kimim, annesi? Ben zaten içimde taşıdım. Ben babannemimi, annemimi dinlerim sence? Tabiki annemi!! O sıra kucağında olan kızımı aldım odama gittim onlar gidene kadarda çıkmadım. Ben istemezsem göremessin, kucağına bile alamazsın msjnı aldı. Bidaha öyle birşey ağzından hiç çıkmadı. Nerde durması gerektiğini öğrendi.
O yüzden ağzının payını verin, sen kimsinki benden çok seveceksin diye yerini gösterin.

Eşim işimde dolayı uzağa çalışmaya gitti ve bizi annesine emanet etti kadın her gece saat 11 de gelir oturma odasın atar sabah oturur gider evine. Rabbim bana sabır ver
Emanet derken?
Siz kendi kendinize bakmaiyormusunuz?
Eşinizin sizi kendi başına bakacak kadar yetişkin olmadığınızı düşünmesinin sebebi ne?

O bunları derken sen ne cevap verdin?

Dünyaya getirdiğin çocuğa ismini verme hakkına sahip olamamışsın tabii bu sözleri söyler.
Hakkıdır demiyorum, hakkı olduğunu sanıyor çünkü buna izin vermişsiniz.
Zaten kocam emanet etti lafınızdan sizin aile içindeki konumlanmanız ortada.
Çocuk yapıp büyütecek kadar aklı ermiş bir kadın kendine sahip çıkamıyor başına bekçi dikmişler.
Neyi nasıl yapacağım diye soruyorsunuz ya, sorunun farkında mısınız?
Gerçekten tepki verebileceğinize inanıyor musunuz?

Merhaba sevgili anneler,

Baktirtmayin yolun sonu son değil çirkef insanlar

Merhaba sevgili anneler,

sen oyle deyince gul gec, ya da alay et. sen onun annesisin, bu gercegi kimse degistiremez

Bu kaynanalarda şaşırıyor iyice…
Emzirmediğine şükür et.

Oğlunla bir süre daha az zaman geçirt, ve Annesinin sen olduğunu kırmadan, kavga etmeden istikrarli bir Sekilde Bunu tekrar etmemesini söyle ! Anneligini kendi ogluna yapsin. Cocuk Seven kendi dogursun bi zahmet!
Benimki emzirmeyi denemişti 🤬 ay düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor. Babam öldüğünde kızımı emanet etmiştim. Bir de kızım memesini almamış diye şikayet etmişti bana 🤮 aklıma geldikçe çıldırıyorum

Back
X