- 4 Nisan 2019
- 27
- 1
- 31
-
- Konu Sahibi Melek199393
Aslinda kaynanam her zaman hasta oglu ile konuşurken benimle konuşursa banden sağlikli sürekli para istiyor oglundan az miktarda gonderyoduk her zaman bana sormadan gondermezdi bu sefer 1500$ gondermiş bide bana hic bir şey soylemedi annesi beni arayip oglum sağolsun parani eksik etmiyor istediğim miktari bana gönderiyor diye benimle dalga geçiyorBiraz daha açıklayıcı anlatır mısınız ? Neden verdi ? Ne kadar verdi ?nasıl verdi ?
kaç yıllık evlisin canım ? çocuk vs var mı? bence çok ciddi bir ders verip akıllanması lazım eşinin. aksi takdirde bana göre bu aldatmak seni.. senden gizli arkandan iş çevirmek.. benim için büyük bir sorun bu sana göre bilemem tabi ki.. eğer eşine tepkini net koyup o parayı bana getireceksin ve birdaha bnzer bir durum bir kere bile tekrar etmeyecek demelisin... sana değer veriyorsa verdiği tekrar almasını bilir zaten parayı merk etme..Aslinda kaynanam her zaman hasta oglu ile konuşurken benimle konuşursa banden sağlikli sürekli para istiyor oglundan az miktarda gonderyoduk her zaman bana sormadan gondermezdi bu sefer 1500$ gondermiş bide bana hic bir şey soylemedi annesi beni arayip oglum sağolsun parani eksik etmiyor istediğim miktari bana gönderiyor diye benimle dalga geçiyor
Eğer sadece bu yüzden terk ettiyseniz büyük hata ama başka şeyler varsa ya da bu durum süreklilik kazanmissa konusmussaniz değiştirmeye çalışmanıza rağmen durum degismemisse o zaman olabilir ama bence yine de yapılacak en son şeyKocam paralarımı alıp habersiz kaynanama yollamış evi terk ettim .Kocam yalvarıp duruyor .ne yapayim
5 senelik evliyiz 1 tane cocuğumuz var kafam çok karişik oda çok pişman olduğunu söylüyor evliliğim bitsinde istemiyorum bu zamana kadar boyle bir sorun yaşamadik sonuçda çocuğum varkaç yıllık evlisin canım ? çocuk vs var mı? bence çok ciddi bir ders verip akıllanması lazım eşinin. aksi takdirde bana göre bu aldatmak seni.. senden gizli arkandan iş çevirmek.. benim için büyük bir sorun bu sana göre bilemem tabi ki.. eğer eşine tepkini net koyup o parayı bana getireceksin ve birdaha bnzer bir durum bir kere bile tekrar etmeyecek demelisin... sana değer veriyorsa verdiği tekrar almasını bilir zaten parayı merk etme..
ben asla zaten birine evliliğini bitir demem. diyemem.. bu kişinin kendi kararı olabilir ancak .. ama dediğim gibi bunu alışkanlık haline getirmemesi için tepkini net vermelisin..5 senelik evliyiz 1 tane cocuğumuz var kafam çok karişik oda çok pişman olduğunu söylüyor evliliğim bitsinde istemiyorum bu zamana kadar boyle bir sorun yaşamadik sonuçda çocuğum var
Beni çok şaşırttı hiç beklemiyodum boyle bır şey 5 senedir ilk defa banden habersiz bir yapmiş bide büyük miktarda para sonuçda oğlumuzun gelecigi için diye yatirim yapiyodum annesi hasta olsa başka bir şey ban kendim gonderirim zaten oğluna hastayım diye benimle dalga geçmesi çok zoruma gitdiKocanda olsa bu bir hırsızlıktır. Kocana söyle paranı geri versin. Affetme hemen, yoksa senden gizli daha çok halt yer. Bu erkek milletine ne oluyor anlamadım gitti.
Muşteref miAynen malesef hepimiz ayni dertden muşterefiz ne bu kaynanadan çekdiğimiz
Yeni evliysen cocuk yoksa bosa bu adami?anasi ne derse onu yapar cunku buKocam paralarımı alıp habersiz kaynanama yollamış evi terk ettim .Kocam yalvarıp duruyor .ne yapayim