- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.722
-
- Konu Sahibi Melek199393
Bande öyle dedim ama açiklamada yapmiyor sonuçda benimde param çalişyorum köpek gibi benim parami almiş göndermişAnnesine para verebilir annesi cunku ama esinden gizli asla vermemeli cunku sizin paranız sormalı size
Geri vermez artik üstüne su içicem bana vermez banden alirParanızı geri isteyin
Büyük miktardi benim param evde sakliyodum ban işdeyken almiş göndermiş gönderimde demiyo annesi beni arayip dalga geçyo gibi konuşuyor benimleÖnemi yok ama ne kadar verdi? Sizin paranız derken. O para nerede duruyordu?
Sizde konuşmayın geri vermeyecekse erkekler ailelerinden baska kimseyi dusunmezlerGeri vermez artik üstüne su içicem bana vermez banden alir
Evet bande konuşmayi düşünmüyor yañlişini añlasin ama rahatda birakmiyor surekli iş yerime geliyor patronumla görüşüyor kafam cok karişdiSizde konuşmayın geri vermeyecekse erkekler ailelerinden baska kimseyi dusunmezler
Bande aynisini dedim ama kaynanam alan parasini geri vermez bu seferde kocam arada kaliyor onada kiyamiyorum ama kendimide küçümsemek istemiyorumO para gelene kadar, eve dönmeyeceğim deyin esinize.
Parayi geri almam imkansiz kocam bir daha yapmiycam diye söz veriyor ama benim içime sinmiyorKendi paranı geri ist bence vee bida yapmycagina söz versn
Bakin en büyük hataniz burda aslında.Sizin muhattabiniz kv degil esinizdir.Sizden gizli parayi veren odur ve bu problemi onunla cozmeniz gerekir.Arada kalcak bir durum yok.Kv esinizin kafasina silah dayayip almadiysa parayi en buyuk suclu esinizdir.Bu arafa yanlış anlamayin kv yi falan korudugum yok,onun yaptigi basli basina terbiyesizlik ama soyledigim gibi sizin fikrinizi onemsemeyip parayi veren esiniz.Bande aynisini dedim ama kaynanam alan parasini geri vermez bu seferde kocam arada kaliyor onada kiyamiyorum ama kendimide küçümsemek istemiyorum
Aslinda kaynanam her zaman hasta oglu ile konuşurken benimle konuşursa banden sağlikli sürekli para istiyor oglundan az miktarda gonderyoduk her zaman bana sormadan gondermezdi bu sefer 1500$ gondermiş bide bana hic bir şey soylemedi annesi beni arayip oglum sağolsun parani eksik etmiyor istediğim miktari bana gönderiyor diye benimle dalga geçiyorBiraz daha açıklayıcı anlatır mısınız ? Neden verdi ? Ne kadar verdi ?nasıl verdi ?
Ban ne yapmam gerekyo bu durumdaBakin en büyük hataniz burda aslında.Sizin muhattabiniz kv degil esinizdir.Sizden gizli parayi veren odur ve bu problemi onunla cozmeniz gerekir.Arada kalcak bir durum yok.Kv esinizin kafasina silah dayayip almadiysa parayi en buyuk suclu esinizdir.Bu arafa yanlış anlamayin kv yi falan korudugum yok,onun yaptigi basli basina terbiyesizlik ama soyledigim gibi sizin fikrinizi onemsemeyip parayi veren esiniz.
Yok vermez canini verir daha iyiBüyümeden evlenen erkekler. Ne yapman gerektiğini bende bilmiyorum. Paranı veriyormu geri sana.
Bana kalırsa net durusunuza devam edin.Esinize sorunun para vermek olmadigini,sizin haberiniz olmadan ortak butceden para gonderip sizi hice saydigini anlatin ve o para gelmeden donmeyin.Ban ne yapmam gerekyo bu durumda