KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Görümcem ılımlı bir insan değil
Görümceme söylemek istemiştim ancak tepkileri vs konuşmamayı tercih ettim
Farklı şekilde lanse edecek biri
Asla görümceniz, eltiniz, kayınvalideniz falan ile konuşmayın. Bu sorun sizinle onlar arasında değil. Bu sorun eşinizle sizin aranızda. Çözecekse eşiniz çözecek.

Evi terk edemiyorsaniz hal diliyle memnuniyetsizliginizi belli edin. Surat asin, esinize soguk davranin, hizmet etmeyin, onlarla oturmayin sohbet etmeyin. Ama en buyuk tavri esinize koyun

Koydeki insanlar cok geri kafali sizin ikinci evliliginizse herseyi yaptiririz kafasi var.hatta ilk evlilik bile olsa severek evlenmisse sanki dunyanin en buyuk hatasini yapmis dusuncesindeler.butun suc esinizde demekki onlara o yolu acmis ve cok itici geldi davranislari.bence herseyi onceden planlamislar simdide sizi kandirmaya calisiyorlar

Asla görümceniz, eltiniz, kayınvalideniz falan ile konuşmayın. Bu sorun sizinle onlar arasında değil. Bu sorun eşinizle sizin aranızda. Çözecekse eşiniz çözecek.

Eşimle konuştum bağırdı çağırdı
Ses yükselmesi bende fobi gibi bişi ben dayanamıyorum ses yükselince korku basıyor beni vücudum kızarıyor vs
Eşim anlamıyor uzak durarak da anlatmaya çalışmak İstemiyoeum
Eşimin yerine koyuyorum kendimi ben ailem ile konuşurdum bu ayıp bir şey değil
Hak helal etmez diyor saçma

Evi terk edemem şuan kalacak bir yerim yok
Bunun için babamın evine gidemem ailem tatile çıktı üstelik dert etme giderler diye düşünüyorlar
Ailenin evi nerde onlar tatildeyse annenle konuş ayrılmıycam ama cinnet getireyim biraz rahata ereyim anne de bari daha 1 aylık evlisin çekme böyle şeyleri tabiki onlarda eşinin ailesi ama senin haberin olmadan böyle bir karar veremezler yoksa eşin sana bahsettimi bu durumdan ondanmı ailen rahat bu kadar yoksa kolay kolay kimse bu durumu kabullenmez diye düşünüyorum yada ben yanlış düşünüyorum bilemedim

Evi terk edemiyorsaniz hal diliyle memnuniyetsizliginizi belli edin. Surat asin, esinize soguk davranin, hizmet etmeyin, onlarla oturmayin sohbet etmeyin. Ama en buyuk tavri esinize koyun

Evi terk ederim güçsüz biri değilim
Kendime bakabilirim tek başıma
Sadece acaba çözülür mü diyorum erken davranmış olmak istemiyorum

Aileme kalacaklarını söylediğim de kalamazlar o ev küçük şakadır o giderler dert etme diyorlar
İnanmıyorlar kalacaklarına hiç

Görümcem ılımlı bir insan değil
Görümceme söylemek istemiştim ancak tepkileri vs konuşmamayı tercih ettim
Farklı şekilde lanse edecek biri
Kendisi alsın evine o zaman . Eşiniz kv ye desin kızkardeşim onlara değil de bize geldiniz diye size kırılmış bişey demiyor ama çok üzülmüş onlara gidin bence diye :)

Evi terk ederim güçsüz biri değilim
Kendime bakabilirim tek başıma
Sadece acaba çözülür mü diyorum erken davranmış olmak istemiyorum
Sen erken davran vallahi billahi eşin peşinden koşacak sana bir abla nasihatı korkma hemen boşanmazsın eğer gelmiyorsa peşinden ozaman sal ipini gitsin senin için hayırlısı olur ama merak etme Zor bir ihtimal koşar peşinden koştur biraz sessiz kalma daha başındayken sana tavsiyem bu

Fırsatını bulunca annesi ile konuşacağım rahatsız oluyorum diyeceğim söylerse oğluna orda ip kopar biter zaten

Bence takmamaya calisin valla kimse istemez dogrudur ama esinizde ailesinden ayrilmak istemiyor demek evlendiginin de farkinda degil suan cocuk asla yapmayin yoksa omur boyu gidecek yeriniz olmaz mecbur kalirsiniz oraya ve sartlarina

Evi terk edemem şuan kalacak bir yerim yok
Bunun için babamın evine gidemem ailem tatile çıktı üstelik dert etme giderler diye düşünüyorlar
iyi akşamlar diliyorum öncelikle size şurda yapılan yorumların çoğunu okudum lütfen kulak asmayın buradakilere kalırsa git baba evine gelme sürtsün kocanız diye düşünüyorlar ki boşanmaya kadar gider ne yazıkki.. bence şu şekilde düşünsen devamlı kalacak değil bu insanlar elbet gidecekler başbaşa kalacaksınız eşinizle Durumunuz çok zor eminim ama geçici bir durum köylü insanı inçe düşünemez ama sizin Güler yüzünüz saygınız unutulmAz onlar için devamlı dualarında olursunuz bence iyi düşünün burada ki yorumlarla eşinize ve ailesine düşman olursunuz

Eşim hep yalnız yaşıyordu ailesi ile yaşanıyordu

Bence takmamaya calisin valla kimse istemez dogrudur ama esinizde ailesinden ayrilmak istemiyor demek evlendiginin de farkinda degil suan cocuk asla yapmayin yoksa omur boyu gidecek yeriniz olmaz mecbur kalirsiniz oraya ve sartlarina

Fırsatını bulunca annesi ile konuşacağım rahatsız oluyorum diyeceğim söylerse oğluna orda ip kopar biter zaten
Bence annesi ile konuşma eşin ile konuş anlamazsa seni ozaman yak gemileri tek tavsiyem bu sakın annesi ile konuşma yinede sen bilirsin 10 yıllık bir evli ablan olarak Sana tavsiyem bu biraz çirkef ol ama eşine karşı olll sen bilirsin

İyi akşamlar
Evliliğimin ilk zamanları geldikleri için çok zoruma gidiyor
Rahat değilim evim küçük anlayışsızlıkları gürültüleri hat safhada
Geçici durum Değil işte her sene kışın bana gelmek ne demek
Ben evlendim eve arkadaşlarımı çağıramıyorum
Tamam yaşlı Saygı bekler de peki ben birdaha bu gümlere dönebilecek miyim

Eşimle çözümlenmiyor ne yazık ki

Eşimle çözümlenmiyor ne yazık ki
OZaman size geçmiş olsun diyorum Allah
Yardımcın olsun. Ya kaybetmeyi göze al ne olursa olsun çıkar bir kavga yada annesi ile konuş sonra gelsin eşinin şiddetleri Allah korusun ama sonu böyle bu işlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…