Valla bazısı kv olan herkesi kötü sanıyor ama ben insanlığa göre fikir veririm. Bazı konularda kvdeden özür dile dediğimde olmuştur ama bazı kvler hakkaten şeytan ve iyiliği haketmiyor.Hep merak etmişimdir. Yaşlısı genci kime sorarsan sor kaynanadan dert yanar da sonra insan dönüp dolaşıp nasıl kendisi kötü kaynana olur?
Ayyy esiniz birdaha öyle söylerse sizde esinize sendede anlayis hosgörü dogruluk yok yalan dolan entrika var diyin. Bana bastan böyle olucagini söylememistin beni kandirdin oyuna getirdin, zorla bir evde yasatiyorsun diyin. Ve ekleyin tüm gün calisiyorum aksam evime gelip rahat etmek istiyorum ya yollarsin yada bundan sonra eve gelince rahatca evde sort bluz takilirim ayaklarimida uzatip keyif yaparim illa bunumu istiyorsun diyin. Ha yok kalsinlar diyorsan bende esyalarimi toplayip annemlere gidiyorum sen ailenle yasarsan bende ailemle yasarim veya ailemi bende bizim evde yatili tutarim bundan sonra diyin. En önemlisi kararli durunki niyetinizin ciddi oldugunu anlasim, ve gerekirse ailenizin evine geri dönün görsün kararliliginizi.Ben aynı evde yaşamak istemiyorum dediğim de eşim sende merhamet vicdan yok sanırım dedi
Konuşursam ne der bilmiyorum
size böyle demenizi sağlıyorlar demek ne güzel ama herkes sizin kadar şanslı olmuyor ne yazık kiEşine anneni babanı gönder demek ne kadar kaba olur degilmi? Aynı seyi seninde soylemensoylemen kaba olur. Buyugunuzdur, kırmadan bı yolunu bulursunuz.
Bu arada ben 6 yıldır eşimin ailesi ile yaşıyorum .Görümcem yeni evlendi. Ayri eve cikmayj düşünmedim hiç. Allah razı olsun onlatsan. Basimizdan eksik etmesin. Annesi annem, babasi babamdir.
Seni cok iyi anliyorum canim. Sorun sende degil malesef o yasli insanlarda da degil.
Sorun esinde. Ne demek sende vicdan yok mu ? Asil onda vicdan yok mu ? Bu ne dalavere . Evlenmeden once boyle olur kisin bizde kalir niye demedi size.
Bu sizin halledebileceginiz bisey degil. Hem esinizi kendinize dusman edersiniz hem de yazik belki de haberleri yok kirilir uzulurler.
Bence esinize bu boyle olmayacak ben gidiyorum diyin ama size gidin diyemem karari siz verin
Simdiden önlem almazsan her kis sizde kalirlar bunu bil.
Evlenirken kocan sana bunu soylemeliydi.
Kocana de ki,
Evlenirken bana bu durumdan bahsetmedin.
Elleri ayaklari tutuyor hasta degiller
Bizde surekli kalmalarini istemiyorum
Ya sen konus ya ben. Diyeceksin
Gerekirse evi terketmekle tehdit et.
Ama bunlari soyleyeceksen net olmalisin
Iyi madem..deyip esini onaylarsan bir anlami yok.
Ya boyle yapacaksin ya da kabul edeceksin
Baska yol yok bunu bil!
Ayyy esiniz birdaha öyle söylerse sizde esinize sendede anlayis hosgörü dogruluk yok yalan dolan entrika var diyin. Bana bastan böyle olucagini söylememistin beni kandirdin oyuna getirdin, zorla bir evde yasatiyorsun diyin. Ve ekleyin tüm gün calisiyorum aksam evime gelip rahat etmek istiyorum ya yollarsin yada bundan sonra eve gelince rahatca evde sort bluz takilirim ayaklarimida uzatip keyif yaparim illa bunumu istiyorsun diyin. Ha yok kalsinlar diyorsan bende esyalarimi toplayip annemlere gidiyorum sen ailenle yasarsan bende ailemle yasarim veya ailemi bende bizim evde yatili tutarim bundan sonra diyin. En önemlisi kararli durunki niyetinizin ciddi oldugunu anlasim, ve gerekirse ailenizin evine geri dönün görsün kararliliginizi.
onlara apart tarzı bır yer tutun orda yasasınlar olmadı ev sızın degılse sız cıkın onlarada uc bes esya alır koyarsınız .. esın bıraz zor konusur onlarla konusmadan ayarkyıp gıtmek en ıyısı
size böyle demenizi sağlıyorlar demek ne güzel ama herkes sizin kadar şanslı olmuyor ne yazık ki
Rest cekemiyceksen alismaya bak.Eşim asla konuşmaz onlar annem babam istedikleri kadar kalırlar diyor
Burası onların evi diyo
Ben Rahat değilim huzurlu değilim diyorum
Sokağa mı atalım diyor halbuki evleri var sokak ne alaka anlamış değilim
32 yaşında hala anasiyla babasıyla yaşamak istiyor, karısını koruyacağına birde vidan yok diye hakaret ediyor...Ben aynı evde yaşamak istemiyorum dediğim de eşim sende merhamet vicdan yok sanırım dedi
Konuşursam ne der bilmiyorum
Kk’ya Yok artık butonu gelsin.Ayni durum bi tanıdığımın başına gelmişti onlar da kışın köy zor olur diye geldiler ama yazın da köye gitmediler oraya yerleştiler şuan "kv, kp, kayın, görümce ve yetmedi kp annesiyle beraber 2+1 evde hepsi beraber kalıyor"
Peki esinizle bu konulari konusmadiniz mi onceden? Koyde diger bir gelinin yaninda kaliyorlarmis ya mesela hic suphelenmediniz mi ben de gelinim bunlar bende de gelir kalir diye?
Halbuki onceden belli olur bu. Simdi git de denmez insanlara.
yaşınız küçük olduğu için bide çalışan kadınsın şimdi bu iş bilmez diye de kalıyor olabilirler eşine sana evimize bakabilecegime inanmiyo musun diyerek gir konuya
Bu yüzden kendilerinden +10 yaş küçük kizlarla evleniyor bu adamlar. Gözü açılmamış, saf olur her dediğimi yapar diye düşünüyorlar. Siz de böyle karambole gelimişsiniz. Azıcık sizi umursasa en azından bi 6 ay ozelimizi rahat yasayalim derdi.eşim bana kalacaklarını söylemedi
bende hiç düşünmedim gelirler kalırlar vs
Sana yardimci olmak istemesi guzel birsey bence ama esinle konus kizina da gitsin mesela 1 hafta sende 1 hafta onda kalabilir kizi size yakinmis yemek konusunda da anne ben aksam gelince yapayim yemek seciyorum falan dersin sen yorma kendini soyle yasli insanlae idare etmenden yanayim ama yeni evli olup sizde surekli kalmalari normal degil tabiki esin sana iyiyse mutluysan goz ardi edebilirsin canim ne sikintiyla yasayan insanlar var oylr düşün sevaptır kalsinlar izinli oldugub günler gorumcene yollayabilirsinMerhaba Hanımlar,
Sizlerden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Hayat tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Geçtiğimiz ay evlendim. Ben 23 eşim ise 35 yaşında. Eşimin anne ve babası normalde memlekette yaşayan insanlar ancak biz evlenmeden önce evimize geldiler düğün vs bahanesi ile. ( düğün değil nikah oldu ayrıca onların desteği olmadan evlendik. desteğe ihtiyacımız yoktu da diyebiliriz. ben istemedim aslında onlardan bir şey istemedim ki evimde işimde söz hakları olmasın)
Herneyse öyle olmadı balayından döndük evimizdelerdi. Bahara kadar burada olma planları var . Köy hayatı kışın zor olurmuş vs diyerekten kalıyorlar işte
bu durum beni oldukça rahatsız etmekte evimiz küçük tek banyo wc bulunmakta
çalışıyorum tesettürlüyüm evimde rahat edemiyorum bu beni çok geriyor
benim kötü huyum başkasının yaptığı yemeği zor yerim ve kayın validem yaşlı çok göremiyor benim midem almıyor lütfen topa tutmayın ama midem almıyor.
yatak odamı topluyor eşim benden sonra işe gittiğinden kaynaklı ben toplamıyorum
sinirimi bozuyor bu durum
kıyafetlerimi evin ortasında toplaması uyuz ediyor beni
ben mi kötüyüm acaba eşimle konuşunca sende vicdan mı yok anlamıyorum diyor
3 oğlu 1 kızı var kızı da bizim yakınlarımızda oturuyor
köyde birlikte kaldığı gelini var
çalışan tek gelinde benim
sizce konuşmam yanlış mıdır ? gitmenizi istiyorum desem
napacağımı bilemiyorum
bana akıl verin