KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Dünyada ne kadar düsuncesiz insanlar var ya.allh askina yeni evli ciftin yaninda ne isleri.yatak olayi nasil oluyo afedersiniz evde kv kp varken nasil yapiyosunuz sonra banyosu.yeni evliyken insan film izlerken öpusmek ister sarilmak ister kocasina cilve yapip acik giyinmek ister.boyle biseye eminim esiniz izin vermistir ne olcak gelin kalin demistir.erkek icin ayip mi olur onlar icin gurur meselesi.yazik valla yaa
Erkekler öyle mic mic olmayı sevmezler. İşini yine görüp duşunu aliyordur. Zaten onun anne babası. Yabancılık cekmiyordur evde rahattır. Ama eşi öyle değil ortam değişmiş yeni eve gelmis evliliğe kocaya alışmaya çalışırken bir de kv , kp işin içine giriyor. Ona duş almak bile zordur. Kızlarımız evlenirken körebe oynuyor resmen. 23 yaşındasın ne evliligi, üstelik 23 yaşındayken 35 yaşında biriyle. Hayatini yaşamak varken. Konu sahibi oldu 30, eşi oldu 42 yaş. O zaman yaş farkını anlar her konuda.

Erkekler öyle mic mic olmayı sevmezler. İşini yine görüp duşunu aliyordur. Zaten onun anne babası. Yabancılık cekmiyordur evde rahattır. Ama eşi öyle değil ortam değişmiş yeni eve gelmis evliliğe kocaya alışmaya çalışırken bir de kv , kp işin içine giriyor. Ona duş almak bile zordur. Kızlarımız evlenirken körebe oynuyor resmen. 23 yaşındasın ne evliligi, üstelik 23 yaşındayken 35 yaşında biriyle. Hayatini yaşamak varken. Sen oldun 30, o oldu 42 yas. O zaman yaş farkını anlarsın her konuda.
hersey asktan sevgiden ibaretmis gibi oluyo ama malesef ki evlenince isler tersine dönuyo.

Eşine ya gidecekler ya ben gidiyorum de kesinlikle bunu hemen yapmazsan sonraki yıllarda altında başka şey ararlar geçen yıl bir şey demiyodu bu sene ne oldu derler

Iyide olsa kotude olsa ananda olsa kaynanan da olsa ha deyince gidemeyecegin kadar uzak olmali bnce.bn kv ile alt ust oturuyorum annmlede ayni mahalledeyiz ve hic memnun degilim bu durumdan.ne kadar uzak o kadar iyi olursun.yattigim kalktigim gittigim geldigim gözune batiyo kv nin.diken üstünde oturuyorum yani

Gencecik kadın 25 yaşında koca adamla me işiniz var ya. Besbelli duygu sömürüsüyle anamı babamı baktırırım diye evlenmiş adam sizinle, benim annem babamda bizle yaşamaya karar vermiş bende kabul ettim aşırı vicdandan diyin bakalım noluyo. Gönderin gitsinler tırıvırı yaparsa kocayı da yolla kendine gelir

Yuuhh insanlar ne vicdansız .Yasli birileri yokmu git getir onlarla konuşsunlar yada annenlere yalvar onlarda sizde kalsın .
Ne düşüncesizlik yaaaa pesss

sizce konuşmam yanlış mıdır ? gitmenizi istiyorum desem
napacağımı bilemiyorum
bana akıl verin :KK43:

Sen de vicdan mi yok diyen esin, boyle bir konusman sonrasinda vicdansiz der en iyi ihtimalle.
Esinle konus evde rahat edemedigini, sonrasinda verecegi yanita gore ne yapacagina karar verirsin.

35 yaşında kazık kadar adam hala anasından babasından ayrilamamis. Bence eşin zaten durumun böyle olacağını biliyordu ve sana söylemedi.

Ne de olsa mecbur kabul edeceksin gözü ile baktı duruma. O evde seninde sözün geçmeli sende anne babani çağır bakalım ne oluyor.

Rahat edemzsiniz haklisn ama onlarda yaşliymis koy hayati kişin evet zor onlarada bir cözum bulmak gerek bence dirkt gidin demek olmaz kirilabilirler ama bahara kadar sadece sizde kalmasinlar 4 cocugu varmis her ay 1 cocugunda kalsa daha iyi olur bence eşiniz diger kardeşleriyle konuşsun hep sizde kalmalari uygun degil

Merhaba Hanımlar,

Sizlerden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Hayat tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Geçtiğimiz ay evlendim. Ben 23 eşim ise 35 yaşında. Eşimin anne ve babası normalde memlekette yaşayan insanlar ancak biz evlenmeden önce evimize geldiler düğün vs bahanesi ile. ( düğün değil nikah oldu ayrıca onların desteği olmadan evlendik. desteğe ihtiyacımız yoktu da diyebiliriz. ben istemedim aslında onlardan bir şey istemedim ki evimde işimde söz hakları olmasın)
Herneyse öyle olmadı balayından döndük evimizdelerdi. Bahara kadar burada olma planları var . Köy hayatı kışın zor olurmuş vs diyerekten kalıyorlar işte

bu durum beni oldukça rahatsız etmekte evimiz küçük tek banyo wc bulunmakta
çalışıyorum tesettürlüyüm evimde rahat edemiyorum bu beni çok geriyor

benim kötü huyum başkasının yaptığı yemeği zor yerim ve kayın validem yaşlı çok göremiyor benim midem almıyor lütfen topa tutmayın ama midem almıyor.
yatak odamı topluyor eşim benden sonra işe gittiğinden kaynaklı ben toplamıyorum
sinirimi bozuyor bu durum
kıyafetlerimi evin ortasında toplaması uyuz ediyor beni
ben mi kötüyüm acaba eşimle konuşunca sende vicdan mı yok anlamıyorum diyor :KK43:

3 oğlu 1 kızı var kızı da bizim yakınlarımızda oturuyor
köyde birlikte kaldığı gelini var
çalışan tek gelinde benim

napacağımı bilemiyorum
Şuan oturduğum yerden sinir oldum. İnsanları böyle kullanan kişilerden nefret ediyorum

Insalalh yorumumu okursun. Ayni sey benim basima geldi senem dolmadan bosaniyorum. Bak cok can sikici durum bende calisiyordum isimden ettiler. Evimde banyoya rahat giremuyorm daha yeni evliyim babanne pijamalari anane yelekleri giyiyorum isin garip yani esim hem bakimli olmami istyordu hem hizmet etmemi bu kadar isin arasinda birde guleryuz bekliyordu. Dayanamadim ailemin evine dondum. Goz altlarim cokmus feci sekde zayiflamjs saclari dokulmus lert bir vaziyette. Ailem halimi gordu rezil etti. Sakin benim dururuma dusme

Merhaba Hanımlar,

Sizlerden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Hayat tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Geçtiğimiz ay evlendim. Ben 23 eşim ise 35 yaşında. Eşimin anne ve babası normalde memlekette yaşayan insanlar ancak biz evlenmeden önce evimize geldiler düğün vs bahanesi ile. ( düğün değil nikah oldu ayrıca onların desteği olmadan evlendik. desteğe ihtiyacımız yoktu da diyebiliriz. ben istemedim aslında onlardan bir şey istemedim ki evimde işimde söz hakları olmasın)
Herneyse öyle olmadı balayından döndük evimizdelerdi. Bahara kadar burada olma planları var . Köy hayatı kışın zor olurmuş vs diyerekten kalıyorlar işte

benim kötü huyum başkasının yaptığı yemeği zor yerim ve kayın validem yaşlı çok göremiyor benim midem almıyor lütfen topa tutmayın ama midem almıyor.
yatak odamı topluyor eşim benden sonra işe gittiğinden kaynaklı ben toplamıyorum
ben mi kötüyüm acaba eşimle konuşunca sende vicdan mı yok anlamıyorum diyor :KK43:

napacağımı bilemiyorum
Hepsini geçtim de yeni evlisiniz kalacak baska yerleri olmasina rağmen neden sizde kalıyorlar ne bu düşüncesizlik (bana gore düşüncesizlik)çalışıyor olmandan dolayı belki de sana yardim etmek içim sizde kalıyorlardir onlar da bu şekilde düşünebilir

Hayır benim merak ettiğim konu , gorumcen falan da anne baba gelin de biraz ben de kalın, bu çocuklar yeni evliler demiyor hem de sana yakinlarmis , entresan bir aile yapıları var gercekten.

Merhaba Hanımlar,

napacağımı bilemiyorum
Valla guzellik seni kandirmislar yok kis zor olurmus koyde de koye gitmiyorsa evini sehre tasisin nasil yeni evlilerle kalabiliyorlar anlamiyorum aynu ev yasma fikri zaten basli basina felaket (2 sene bnde yasadim)dunyanin en iyisi bile olda herkes evinde yurdunda olsun bence esinle konus tavrini koy ortaya insan kocasiyla bi televizyon izelemek ayni bataniyenin altina oturup keyif yapmak istiyor ilk cicim ayi gecmeden malum sonrasi s.cim ayi coluk cocuk .bnce onlar iyice yerlesmeden ve rutin kalici hal almadan hallet bu isi

X