- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 27
Once esine ciddiyetini belirt bence.Once esin anlamali bu durumu.Her sey onda bitiyor.Ben inceldiği yerden kopsun istemiyorum
Güzellikle konuşsam düzelir mi acaba
Soğuk davranıyorum anlamıyorlar açık açık konuşmam gerekiyor diye düşünüyorum ama emin değilin
Eşinle tekrar konuş.Hayat arkadasiniz sorunlarinizi birbirinize paylaşmalısınız.O ne der diye dusunmeyin.Belliki sizin ne dusundugunuzu anlamiyor tekrar anlatın. elbet gelsinler ama onca kurulmuş duzen(yani diger cocuklari) varken neden yeni evlenmis genc ciftin evine gelirlerki sacmalik.Ben aynı evde yaşamak istemiyorum dediğim de eşim sende merhamet vicdan yok sanırım dedi
Konuşursam ne der bilmiyorum
Farz edin ayni durumda siz varsınız aileni eve getirttin.Esiniz ne tepki verirdi?Karşılaştırmayı siz yapinSeni cok iyi anliyorum canim. Sorun sende degil malesef o yasli insanlarda da degil.
Sorun esinde. Ne demek sende vicdan yok mu ? Asil onda vicdan yok mu ? Bu ne dalavere . Evlenmeden once boyle olur kisin bizde kalir niye demedi size.
Bu sizin halledebileceginiz bisey degil. Hem esinizi kendinize dusman edersiniz hem de yazik belki de haberleri yok kirilir uzulurler.
Bence esinize bu boyle olmayacak ben gidiyorum diyin ama size gidin diyemem karari siz verin
Ben zaten getirttim :) calisiyorum cocuk icin mecbur getirttim. Emri vaki yapmadim esimle ortak kararimizdi. Ya isten cikacaktim ya da bakici bulcaktim . Istanbulda bakici da zordu buna karar verdik.Farz edin ayni durumda siz varsınız aileni eve getirttin.Esiniz ne tepki verirdi?Karşılaştırmayı siz yapin
Aa ben yanlış yorumu etiketlemişim sanirim.Soru konu sahibesineydi :)Ben zaten getirttim :) calisiyorum cocuk icin mecbur getirttim. Emri vaki yapmadim esimle ortak kararimizdi. Ya isten cikacaktim ya da bakici bulcaktim . Istanbulda bakici da zordu buna karar verdik.
Ama kardesimizin durumu daha farkli , emri vaki olmus, ortak karar yok , istisare yok , ben onun yerinde olsam giderdim ama ona git diyemem. Herkes yasadigini kendi daha iyi bilir cunku.
Merhaba Hanımlar,
Sizlerden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Hayat tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Geçtiğimiz ay evlendim. Ben 23 eşim ise 35 yaşında. Eşimin anne ve babası normalde memlekette yaşayan insanlar ancak biz evlenmeden önce evimize geldiler düğün vs bahanesi ile. ( düğün değil nikah oldu ayrıca onların desteği olmadan evlendik. desteğe ihtiyacımız yoktu da diyebiliriz. ben istemedim aslında onlardan bir şey istemedim ki evimde işimde söz hakları olmasın)
Herneyse öyle olmadı balayından döndük evimizdelerdi. Bahara kadar burada olma planları var . Köy hayatı kışın zor olurmuş vs diyerekten kalıyorlar işte
bu durum beni oldukça rahatsız etmekte evimiz küçük tek banyo wc bulunmakta
çalışıyorum tesettürlüyüm evimde rahat edemiyorum bu beni çok geriyor
benim kötü huyum başkasının yaptığı yemeği zor yerim ve kayın validem yaşlı çok göremiyor benim midem almıyor lütfen topa tutmayın ama midem almıyor.
yatak odamı topluyor eşim benden sonra işe gittiğinden kaynaklı ben toplamıyorum
sinirimi bozuyor bu durum
kıyafetlerimi evin ortasında toplaması uyuz ediyor beni
ben mi kötüyüm acaba eşimle konuşunca sende vicdan mı yok anlamıyorum diyor
3 oğlu 1 kızı var kızı da bizim yakınlarımızda oturuyor
köyde birlikte kaldığı gelini var
çalışan tek gelinde benim
sizce konuşmam yanlış mıdır ? gitmenizi istiyorum desem
napacağımı bilemiyorum
bana akıl verin
Ayy gercekten cok sinirlendim yaa.yeni evlisiniz sonucta bir hafta sonra gelsinler ne bileyim bu kadarmi olur yaa.yeni evlisin adi üstünde.evsiz ölmüslermi.vaalla buna hemen bi cozum bul yoksa sizde omur boyu kalir bunlar.nasil alistirirsan oyle gider.esin uygun bi dille anlatsin insaf artk yaMerhaba Hanımlar,
Sizlerden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Hayat tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Geçtiğimiz ay evlendim. Ben 23 eşim ise 35 yaşında. Eşimin anne ve babası normalde memlekette yaşayan insanlar ancak biz evlenmeden önce evimize geldiler düğün vs bahanesi ile. ( düğün değil nikah oldu ayrıca onların desteği olmadan evlendik. desteğe ihtiyacımız yoktu da diyebiliriz. ben istemedim aslında onlardan bir şey istemedim ki evimde işimde söz hakları olmasın)
Herneyse öyle olmadı balayından döndük evimizdelerdi. Bahara kadar burada olma planları var . Köy hayatı kışın zor olurmuş vs diyerekten kalıyorlar işte
bu durum beni oldukça rahatsız etmekte evimiz küçük tek banyo wc bulunmakta
çalışıyorum tesettürlüyüm evimde rahat edemiyorum bu beni çok geriyor
benim kötü huyum başkasının yaptığı yemeği zor yerim ve kayın validem yaşlı çok göremiyor benim midem almıyor lütfen topa tutmayın ama midem almıyor.
yatak odamı topluyor eşim benden sonra işe gittiğinden kaynaklı ben toplamıyorum
sinirimi bozuyor bu durum
kıyafetlerimi evin ortasında toplaması uyuz ediyor beni
ben mi kötüyüm acaba eşimle konuşunca sende vicdan mı yok anlamıyorum diyor
3 oğlu 1 kızı var kızı da bizim yakınlarımızda oturuyor
köyde birlikte kaldığı gelini var
çalışan tek gelinde benim
sizce konuşmam yanlış mıdır ? gitmenizi istiyorum desem
napacağımı bilemiyorum
bana akıl verin
Seni kaynana olursan çok merak ediyorum. Gelin burada bir yandan konu açıyormuş, sen diğer yandan.Başlığı okuyunca tansiyonum çıktı. Bide büyük yazmışsın iyice tavan yaptı
Eşi "sen ne kadar merhametsiz vicdansızsın" demiş...Bunca zaman zor degil miymis? Sordunuz mu hic? Eşiniz ne diyor