KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Ben aynı evde yaşamak istemiyorum dediğim de eşim sende merhamet vicdan yok sanırım dedi
Konuşursam ne der bilmiyorum
Eşinle tekrar konuş.Hayat arkadasiniz sorunlarinizi birbirinize paylaşmalısınız.O ne der diye dusunmeyin.Belliki sizin ne dusundugunuzu anlamiyor tekrar anlatın. elbet gelsinler ama onca kurulmuş duzen(yani diger cocuklari) varken neden yeni evlenmis genc ciftin evine gelirlerki sacmalik.

23 yasimda en fazla evleneceğim yaş 30 olur.
Yani konuyla alakasi yok ama 35 yasa takıldım.
Cicim aylarindan daha adam evet rahat değiliz kusura bakma diyeceğine vicdansiz diyor.
Madem öyle sende anne babani cagir ozmn geniş aile olarak yaşayın gidin.

Farz edin ayni durumda siz varsınız aileni eve getirttin.Esiniz ne tepki verirdi?Karşılaştırmayı siz yapin

Farz edin ayni durumda siz varsınız aileni eve getirttin.Esiniz ne tepki verirdi?Karşılaştırmayı siz yapin
Ben zaten getirttim :) calisiyorum cocuk icin mecbur getirttim. Emri vaki yapmadim esimle ortak kararimizdi. Ya isten cikacaktim ya da bakici bulcaktim . Istanbulda bakici da zordu buna karar verdik.
Ama kardesimizin durumu daha farkli , emri vaki olmus, ortak karar yok , istisare yok , ben onun yerinde olsam giderdim ama ona git diyemem. Herkes yasadigini kendi daha iyi bilir cunku.

Aa ben yanlış yorumu etiketlemişim sanirim.Soru konu sahibesineydi :)

Annen babanda çok hatali ne demek idare et giderler??
Kışı burada geçireceklerini söylemişler ve daha kasima yeni girdik.
Yanı en az 4 ay daha buradalar.
Zaten evliliğin en önemli zamanlari bunlar oda böyle mi geçecek?
Bence al karşıma kv yı konuş açıkça şöyle böyle evlilik olmaz de.
Anlamıyorsa eşine rest çek ben gidiyorum o zaman de.
Ki bence gitmelisinde yani kimse seni buna mecbur bırakamaz anne babasından ayılmayacaksa evlenmemeliydi.
Bence seni yaşı da küçük saf gibi görüyorlar boyun egecegini düşünüyorlar.

net ol çek resti. ben de geçen böyle bi konu açtım. bende kalma ihtimalleri var düsündükce deliriyorum ama karısını bunun icin bırakacak degl.

Oha ya yeni evli insanların gelip hayatına çökmüyolar mi deli oluyorum ya. Eee siz evlenene kadar kışın nerede yaşıyorlarmış? Eşinle konuş baktin bişey yapmiyo as suratını fazla muhabet etme evdekilerle soğuk davran.

Yahu siz kapalısiniz basiniz açık evde gezmek istersiniz..onu bıraktım ayaklarını uzatıp dinlenmek ... eşinle sarılmak.....

Dünyada ne kadar düsuncesiz insanlar var ya.allh askina yeni evli ciftin yaninda ne isleri.yatak olayi nasil oluyo afedersiniz evde kv kp varken nasil yapiyosunuz sonra banyosu.yeni evliyken insan film izlerken öpusmek ister sarilmak ister kocasina cilve yapip acik giyinmek ister.boyle biseye eminim esiniz izin vermistir ne olcak gelin kalin demistir.erkek icin ayip mi olur onlar icin gurur meselesi.yazik valla yaa

Adamın haberi vardır birlikte yaşayacakları dan. Sadece size soylememisler. Bulmuş genç ve çalışan kadını. İstediği gibi yönlendiriyor sizi. Kusura bakmayın saf olan koca değil sizsiniz. Önlem almazsaniz hayatınız böyle geçer.
Bekarken oğlunun yanına gelmezler anne babalar. Evlendiğinde yerlesirler çünkü gelin bakmak zorundadır çünkü ev oğlunun evidir.

Ayy gercekten cok sinirlendim yaa.yeni evlisiniz sonucta bir hafta sonra gelsinler ne bileyim bu kadarmi olur yaa.yeni evlisin adi üstünde.evsiz ölmüslermi.vaalla buna hemen bi cozum bul yoksa sizde omur boyu kalir bunlar.nasil alistirirsan oyle gider.esin uygun bi dille anlatsin insaf artk ya

Ev ev üstüne olmaz.

Bunun vicdanla falan alakası yok.

Eşinin yaşı senden baya büyük aklınca seni kandırmaya çalışmış.

Baştan sana söylememeleri gerekirdi ona göre evlenip evlenmemeye karar verirdin.Kaldı ki daha 23 yaşında bu can sıkıcı mevzularla uğraşmak üzücü..

Açık açık kendini ifade etmelisin yolun başındayken çözülmesi gereken bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…