KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Emrivaki yapılmış. Eşiniz muhtemelen kalın napcaksınız köyde falan demiş. Ailenizin evine gidin. Ne zaman ki eşiniz yeni bi aile kurduğunu anlar o zaman dönersiniz. Ben asla kabul edemezdim.

eşim bana kalacaklarını söylemedi
bende hiç düşünmedim gelirler kalırlar vs

Ne anlayissiz insanlar yahu.
1 aylik evli ciftin evinde ne isiniz var ?
@ceren955 muhtemelen evlenmeden once boyle olacagini esiniz biliyormustur. Siz sorun cikarmayin diye soylememislerdir.

Aileniz ne diyor bu duruma ?
Diger uyelerin de dedigi gibi ailenizin evine donun
.

ay çok ayıp.öyle şey olur mu hem de yeni evlenmişsiniz.olmaz öyle şey buna bir çare bulmanız lazım.eşinin yaptıı da çook yanlış.önce odamızı toplamanı istemiyorum demekle başla olmadı kitle.sonra yemek yap akşam ki ona kalmasın.ee siz ne zaman dönersiniz ya da x'te kalmaya ne zaman geçiyorsunuz gibi imalarda bulun eğer direkt gitmenizi istiyorum diyemiyorsan.çok büyük düşüncesizlik.dik dur kararlılığını göster gerekirse çek git.ama daha şimdiden dişlerini göstermezsen seni vur kafasına al ekmeğini yerine koyarlar.

Yukardaki arkadasin soyledigi gibi surekli ne zaman doneceksiniz, ne kadar kalacaksiniz imalarda bulun ama esin yokken de. Sakin kendini yorma aman caylari corbalari kahveleri diye. Yoruldum basim agriyor de cekil odana isten gelince cikma ordan yat. Onlarda bu durumdan rahatsiz olurlar zaten

Geçmiş olsun kazanız mübarek olsun . Size önceden bir bilgilendirme yapmadan mecbura koşmuş sizi . Şuan evliliginizin dönüm doktasindasiniz. Güzellikle konuşarak cozeceginiz bir durum değil. Bunun için birşeyler yapmanız lazım aksi taktirde kabullenip bu şekilde yaşamak zorunda kalacaksınız

Ailem idare et giderler diyor

Bence gelip kalacaklarını eşin biliyormus da sana söylememiş gibi yoksa bu kadar uzun kalmaya o da birşey söylerdi

Ben inceldiği yerden kopsun istemiyorum
Güzellikle konuşsam düzelir mi acaba
Soğuk davranıyorum anlamıyorlar açık açık konuşmam gerekiyor diye düşünüyorum ama emin değilin

Bence gelip kalacaklarını eşin biliyormus da sana söylememiş gibi yoksa bu kadar uzun kalmaya o da birşey söylerdi

Arkadaşlarım da bu düşünce de
Elbette gelecekler bir hafta kalacaklardır diye düşündüm uzun yol sonuçta ama düğün sonrası değil

Bir cinnet anı yakındır gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…