KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

bence esinle hallet direkt senin demen olmaz bence. benim esim ailemle bu şekilde konuşsa gidin diye çok bozulurdum. çok anlayissizlarmis ama.

Bana da aynısı yapıldı kocam ve ailesi tarafından kandırılarak evlendim.Aile yapımı da bildikleri için(sahip çıkmayan ailem var)yalan söyleyip ilk önce oyuna getirdiler resmen kocam ve ailesi çok uzun yıllar evlilğimden hiçbirşey anlamayarak geçirdim en güzelim ilk yıllarını sonra ayrı eve çıktık ama ne oldu?hiçbir önemi yoktu ne heves ne aşk ne de sevgi kalmıştı sindirilmiş susturulmuş ezilmiş zayıf bir kadın olarak devam ettim şu hayatta

Ne denir bilmiyorum ki resmen mecbur bırakılıyorsun Allah kolaylik versin kendi ailen durumdan haberdar mı ne düşünüyorlar bu konuda? Eşinde arada kalmış olabilir anne babaya gelme demek kolay degildir heralde. Ama arkadaşlarda yazmış bi alışırlarsa her kış sende olurlar

Sanırım kar yagsin diye bekliyorlar. Gidecek olan insan alır biletini gider. Bu ne böyle 5 10 gün kızında kalıp bilet bakacakmis... Ayrıca kızına gidip gitmeyeceklerini neden sana geldikten sonra konuşuyorlar. Daha önceden konusamamislarmi? Kafaya koymuşlar beraber yaşamayı canım işin çok zor. Eşinle sen değil ailen konussun artık bence.

Sizde kaldılar mı/kalacaklar mı? Kaç gün?

şuan bendeler ne zaman gideceklerini bilmiyorum ama kısa süre kalacaklarını biliyorum
kv gideceğini söyledi
akşam eşime anne babanın biletini erkenden alalım uygun olur dedim
tamam sen sor ben sormaya çekiniyorum ayıp olur dedi
ayıp bana oluyor dedim tabii içimden kalacaklarını düşünmüyorum

Eşiniz gördü mü bunları peki. Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın

ben gideceğimi söyledim
bu kalmaların etmelerin evliliğimizi sonlandıracağını da söyledim
bu konuda netim
muhtaçlık olsa ve haberim olsa bu şekilde davranmazdım ancak şuan kesinlikle istemiyorum
sonradan söylendiği için
sizin için de üzüldüm
ne yazık ki anne babanın sahip çıkmamasını erkek ailesi kullanıyor
genelde bu durum böyle oluyor .
vicdan noksanlığı olan insanlara işimiz düşmesin inşallah çok zor

@ceren955 valla sana diyim gitmiyorlar 1 aydır cumbur cemaat bendeler kayınpeder kayinbirader görümce mal gibi her gün işten gidip 4 saat mutfakta ayaktayım ev leş gibi, çok pisler banyoya lavaboya giremiyorum beyaz yün halilarimin birine zeytin suyu birine de çay dokmusler kimse gelip dokuldu haberin olsun ya da ne yapalim bile demedi

Konu sahibinin onlardan özür dileyip kalmaları için yalvarmasina yönelik bir şans vermek istemişler belli ki

Aaaaa. Ne zaman gideceklerini söylemiyorlar mı. Bence ev işi falan yapmayı bırakarak tepki verin eşiniz de az çalışsın bir zahmet. WC meselesi için evde klozet sadece bana ait mesela. Kim gelirse gelsin kullanmıyoruz orayı diyorum ve ben kullanıyorum sadece. Ben de çok tiksinen bir insanım ve kimseye vermem orayı. Siz de öyle yapın birini kendinize tahsis edin artık eşinizle de kavga dövüş bunu halledin

Misafirlik 3 gündür madem misafirlige degil kalmaya geldiler onlarda iş yapsinlar.yemek hazirlamiyorsa sende hazir söylemeye başla yada kahvaltilik koy böyle hizmet etmeye devam edersen tabi onlarda iyice yerleşir

Firsat bu firsat sor..ya da ucuz bilet buldum de kafana gore al

Evim o kadar küçuk ki tuvalet banyo tek yemin ediyorum kokmuş olabilirim artık kayinpeder kayinbirader ile aynı tuvalet banyo nasıl kullanılır ya hu...gitti beyaz halılar koltuklar, oturma odamda don çorap

Misafirlik 3 gündür madem misafirlige degil kalmaya geldiler onlarda iş yapsinlar.yemek hazirlamiyorsa sende hazir söylemeye başla yada kahvaltilik koy böyle hizmet etmeye devam edersen tabi onlarda iyice yerleşir
Delircem eşim kirilmasin dedim ama görüldüğü üzere esimin umurunda değil yorgunlugum evin pisligi geç anladım ama kocan da kardesin de olsa insanı buldular mı somuruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…