KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Merak ettiğim bi konu var eşiniz evden gönderirken ne dedi acaba? Belki olumsuz konuşmadı gidin yine gelirsiniz demiştir. Eşinize sorsanıza nasıl göndermiş evden
bende aynı şeyi düşünüyorum ceren biraz bunaldı
siz bir kaç gün abimlere gidin ben sizi geri alırım dedi gibime geliyor

Ceren çok dikkatli ol bence bi oyunun içindesin valizleri topla hole kapıya yakın biyere koy oda da toplu dursun gelince de hiç utanmadan ne zaman gideceksiniz diye sor eşine de şu gün gitmezlerse ben gidiyorum sen bilirsin de . Bu konu durulacak gibi değil çocuk yapma çözmeden

Herkesin sınavı farklı ancak iki kişi bir eve geçince problemler farklı oluyor, kışı sizin yanınızda geçirecekler, bunu eşine kötü yansıtırsan huzurun , bozulacaktır.
Duanı oku sabır et, otur.

ne alaka ya yeni gelinin evine çöreklenmeler felan , ne saçma zihniyette insanlar var
aman oğlum gelinim birbirini tanısın alışsın geçinsinler de ben rahatsız etmiyeyim diyeceğine şu yapılana bakın
ilk hareket ve tavırlar çok önemlidir tatlımbenden tavsiye ciddi ve kararlı olarak eşinle konuş
şu an aklıma geldi , kendi ailenide davet et eve ,bir müddet delirirsin,ama en azından rahatsız olup giderler

yeni evlenen genelde erkeğin ailesinden çeker bunu bile bile yapıyorlar alıştırmak bakımından, yaşlıların hayat tecrübesi ve sinsiliğiyle yeni gelin baş edemez eğer ki Kocası buna razı geliyorsa

Eşinizle aranızda çok yaş farkı var ve bence aile sizi toy, kolay şekil verilebilir biri olarak görüyorlar. Daha ilk günden çökelim ki ses de çıkartamasın diyorlar

Birde doğuda kış şartları zor geçtiğinden ailede maddi olanaksızlıkltan dolayı bu şekilde kışı geçiren bir çok yaşlı var yeni bir vaka değil hep işin ucu maddi yetersizlikten aslında,

Birde doğuda kış şartları zor geçtiğinden ailede maddi olanaksızlıkltan dolayı bu şekilde kışı geçiren bir çok yaşlı var yeni bir vaka değil hep işin ucu maddi yetersizlikten aslında,
O zaman evlenmeden söylesinler böyle olur mu diye herkes ona göre davranır

O zaman evlenmeden söylesinler böyle olur mu diye herkes ona göre davranır
Böyle şeyler söylenmez direk yaşatılır, ki kızlarımızda yeterince cazgır değil olduğu gibi boyun eğer, yetiştirilme tarzları bu şekilde (büyüğüne saygı duy) ve bu şekilde devam eder kayın gelir kalmaya... VS.

Tamam da konu sahibinin bundan balayı sonrası haberi olması ne oluyor ? Baştan konuşulur bu işler, sonradan olursa kandırmak oluyor bal gibi.

aşlıların hayat tecrübesi ve sinsiliğiyle yeni gelin baş edemez eğer ki Kocası buna razı geliyorsa
çok doğru söylüyorsunuz evet önemli olan eşini ikna edebilmesi
bak tatlım yılların tecrübesi ile söylüyorum : tatlı dille canım cicimle eşini ikna edeceksin ( asla inatlaşarak değil)
bu kışı sende geçirirse kv kp bilki artık tüm kışlar sende , bunu bilerek mücadeleni vermelisin

Tamam da konu sahibinin bundan balayı sonrası haberi olması ne oluyor ? Baştan konuşulur bu işler, sonradan olursa kandırmak oluyor bal gibi.
evlenecek olan erkek aileleri bir çok yalan söylüyorlar, yoksa evlenemezler, (her şeye evet de köprüyü geçene kadar) evlendikten sonra kız katlanır kaderim der, oturur, her söylenene inanıyormusunuz siz, bana da güya bir kurban koyun kesilecekti lafta kaldı buna, benzer çok yalan konuşulur veya konuşulmayıp saklanıyor

Genelleme yapmamak lazım. Birçok erkek ailesi böyle yalan söylemiyor. Erkek aileleri böyle yapıyor, kocalar böyle yapıyor diyerek yapılanları normalleştirmemek, normal veya genelde yapılan bir şey gibi görmemek lazım.

Bir de söz verilip kesilmeyen veya kesilemeyen kurbanla, en az 1.5 yıl oğullarının evine adım atmayıp ve evlenene kadar birlikte oturmanın lafını etmeyip, evlenince bunu geline dayatmak bir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…