KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Gitmişler ama geri geleceklermiş. Eşi de hala ceren e baskı peşinde birlikte gidelim alalım demiş. O zamanlar yazmamıştım ama daha önceki yorumlarda yazanlar çok haklı çıktı bence vazgeçmeyecekler sadece cereni iknaya çalışıyorlar.
Ohooooo valla konu sahibi esiyle sert bir sekilde konusacak yoksa bir omur cekecek bu kv ve kp.
Bu is naiflikle cozulmez.

bence gitme niyetleri yok köye filan
bu defa eşyaları alıp diğer çocuğuna gider orda bir hafta kalıp
geri size gelir böyle böyle alıştırırlar :kahve:

Eşyalarını topla bence eşinin eline ver onları almaya giderken.Kizinda mi kalıyor köye mi gidiyor naparsa yapsınlar.Bu nedir yaaaa yeni gelinin evine yerleşmeye çalışıyorlar.Hem de sinsice oyuna getirip.Esinle konuş taviz verme.Bunlar sizin eve gelirlerse daha da gitmezler demedi deme.Hava soğuk kar yağdı hooppp bakmışsın yerleşmişler.Son şansın ne yap et gönder.

Ohooooo valla konu sahibi esiyle sert bir sekilde konusacak yoksa bir omur cekecek bu kv ve kp.
Bu is naiflikle cozulmez.

Aynen, bir tek ben mi böyle düşünüyorum dedim ama yok yani görünen köy kılavuz istemiyor. Resmen yalandan gittiler, şimdi tekrar geri gelip iyice yerleşecekler.

Eşi de beraber almaya gidelim diyor, yani pişman olduk buyrun geri gelin der gibi. Valla çok sinirliyim eşine ve ailesine Ceren in.

Ceren sen kv ve kp ile hiç bir şekilde muhattap olma.
İlk günden beri söylüyorum, bu konuda muhattap olması ve sorunu çözmesi gereken kişi eşin.

Eşine aynen şu cümleyi kur:
"Gelir 2 gün misafir gibi kalır, eşyalarını alıp kızlarına giderlerse başımla beraber, aksi takdirde ben 3.gün bu evden dönmemek üzere gidiyorum; bunun hesabını da sen aileme verirsin" de.

İlk günden beri söylüyorum, bu konuda muhattap olması ve sorunu çözmesi gereken kişi eşin.

"Gelir 2 gün misafir gibi kalır, eşyalarını alıp kızlarına giderlerse başımla beraber, aksi takdirde ben 3.gün bu evden dönmemek üzere gidiyorum; bunun hesabını da sen aileme verirsin" de.

dün kv kp kaldığı odayı değiştrdim eşime bi kaç gün kalacaklar zaten düzensiz olduğu yeterdi dedim değiştirdim sesini çıkarmadı

tecrübelerinize tavsiyelerinize saygı duyuyorum
olabildiğince de uygulamaya çalışıyorum
yaşanmışlığınızın getirdiği doğruluğu tahmin edebiliyorum

ben net konuştum , kv de telefonda ne zaman gideceksiniz evinize diye sordum geldikten 1-2 hafta sonrasında gideceğiz az kızımda da kalmak istiyorum dedi
oğlunda 1 hafta kalamadın anne neden sorun mu var dedim
biliyorum gelinin istemediğini vs o da geçiştirdi işte
eşim birlikte almaya gidelim dedi ben gelmiyorum dedim otobüse binip gelsinler neden ben gidiyormuşum ki
haftasonu işte gidilecek almaya
ben gitmeyeceğim eşim bozuldu umurumda değil açıkcası
tamam canım sen bilirsin dedi kapatttı konuyu
şuan onlar yokken cidden evde kocaman bir huzur var

1 hafta mi 2 hafta mi diye sorsaydin. Kendi kendilerine karar veriyorlar, sen onemli degilsin ki sormuyorlar bile

Ben anlamadım kayınvalidenleri çok mu kötü köy evi şimdiye kadar ne yapmışlar kışın . Soba yaktılarsa çok mu yaşlılarda şimdi yakamıycak durumdalar maddi durumları kötü mü kömür alamıyacak durumdalar mı ? Neden kovulduğun yere ısrarla gelmeye çalışırsın anlamıyorum durumları çok mu kötü yazı da sizde geçirmişler yiyecek ekmek alacak durumları yok o zaman

Ben anlamadım kayınvalidenleri çok mu kötü köy evi şimdiye kadar ne yapmışlar kışın . Soba yaktılarsa çok mu yaşlılarda şimdi yakamıycak durumdalar maddi durumları kötü mü kömür alamıyacak durumdalar mı ? Neden kovulduğun yere ısrarla gelmeye çalışırsın anlamıyorum durumları çok mu kötü yazı da sizde geçirmişler yiyecek ekmek alacak durumları yok o zaman

En az son 1.5 yıldır oğullarının evine gelmemişler. Sonra düğün vakti gelip, yeni evli çift balayındayken de kalıp, sonrasında da aralıksız kalmaya devam etmişler. Geline hizmet ettirmeye gelmişler herhalde.

iste umarım ailesi o kafada biri degildri nolur kızım kısın idare et 1 ay sende 1 ay ablasında kalsın dicek anne baba cok ne yazıkkı hee kız parası varsada hic iplemesin

Onlar yüzünden kavga edildiğini bilip de evden nasıl eşyalarını toplamadan çıkarlar? Diyelim eşyalar ağır geldi, bavulları toplasalardı. Sonra oğullarına söylerlerdi, kızlarının evine getirirdi.

Bir de hafta sonu “gelip bizi al” diye iş buyurmuşlar. Karı-koca çalışıyor, bir hafta sonları var, yeni evli bir çift olarak başbaşa vakit geçirmelerini yine engelliyorlar.

Bir de hala gelip kalma derdindeler. Bu nasıl pişkinlik!

@ceren955 de hala “bavulları buradayken eve gelmeseler ayıp olmaz mı?” diyor. Olmaz. Ayıptan anlamayan insana ayıp olmaz.

Merak ettiğim bi konu var eşiniz evden gönderirken ne dedi acaba? Belki olumsuz konuşmadı gidin yine gelirsiniz demiştir. Eşinize sorsanıza nasıl göndermiş evden[/QUOTE
Benim tahminim de bu yönde. Biraz orda kalın ben Cereni ikna ederim geri gelirsiniz dedi muhtemelen. Ve Ceren e de birlikte gidelim diyor ki bakın anne baba ben ikna ettim Ceren i sizi istiyor, beraber almaya geldik diyecek.

X