KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

yeni evlenen genelde erkeğin ailesinden çeker bunu bile bile yapıyorlar alıştırmak bakımından, yaşlıların hayat tecrübesi ve sinsiliğiyle yeni gelin baş edemez eğer ki Kocası buna razı geliyorsa
Çok doğru, bu gelini kendilerine alıştırma ve gelini terbiye etme yöntemi!!!

Evlenmeden önce söylemezler, söylerlerse gelin belki vazgeçer evlenmekten, oğulları bekar kalir, bi hizmetcileri olmaz....

Hele bi düğün olsun,oğulları ile ayni yatağa girsin ki, namusum desin, dul kalmayayım desin, yutsun her yapılanı....

ayyyyyyyy
delircem.
bu iki insan neden elinde çanta ev ev geziyorlar. kimse onları istemediği halde. itilip kakılıp ordan çıkıp diğerine giriyolar.
ya köy hayatı zorsa satın tarlayı damı ahırı yerleşin şehire kendinize ev açın. siz bu aileye katılmadan önce ne yiyip ne içiyolardı nerede yatıyolardı. böyle seferiler mi sürekli.
okuduğum en saçma hikayelerden biri.

gerçek hayatlar bunlar ben saçma bulmadım

Bana da aynısını yaptılar önce dayalı döşeli kendi evimden uzakta onların yanında yaşatıldım sonra kv geldi evimde aylarca kaldı. Kocanla iyiniyetle konuş ama baktın anlamadı bu haklı boşanma sebebidir tazminat bile alırsın. Benim sinirlerim zor dayandı ilaç kullandım sinsi insanlar yüzünden. Şimdi tavrını koymazsan ömür boyu çekersin. Ben sabrettim kavga ettim kocam ancak hamile kaldığımda anladı bizim iki kişi bir aile olduğumuzu.

Onlar yüzünden evi terketmeyi düşündüğünüzü bile bile yeniden size gelecek yuzsuzlukteki insanlari sadece eşinizin kararliligi durdurabilir. Eşinizin kararlı davranmasini da siz saglarsiniz. Amiyane tabirle cirkeflik yapıp kovamayacaginizi anladiklari için ikinci kez olay çıkarma ihtimalinizi düşük görüp geliyorlar. Olay çıkarırsanız yine gidip daha uzun bir süre sonra yine gelecekler. Bir süre sonra gelme sıklıkları ve kalma sureleri artacak ve sonunda siz git demeyeceksiniz onlar da gitmeyecek diye hesap yapılıyor arkanizdan muhtemelen.

Kis yaz olayisiysa 6 ay burada 6ay orada seklindedir tahminen
4evladi varmis esinizle konusun 1,5 ay sure ile bolusun diye yok falan derse baban girsin devreye biz kizimizi bu sartlarda vermedik boyle gecim olmaz zaten ayrilirsiniz ev ev ustune olmaz desin bari yipranmayin ister kardeslerinle sorumlulugu bolusun kotu olmayin ister getir kizimi Diye kiz babalari yedirmez durunca cogu este kv kp de geri basiyor
Bastan soylememeleri cok cirkin bir evlenelimde essek gibi kabul eder zihniyeti
Babaniz bu tavirda olmasa bile danisikli dovus anneniz ikna etsin ayrica boyle durumlar olsa bile baska cocuk varsa yeni evliye hemen gidilmiyor cokmu yaslilar

35 yasinda kart adam bulmuş gencecik 23 yasindaki kizi bi de kandirmaya calisiyor.
aman diyim sen taviz verirsen olan sana olur bu yasinda kocanla gezip tozmak varken kv kp kahri mi cekeceksin...
direk gitme denmez tabi ki ama ima et..
mesela cok hurmetli olma.
eee kisi birda gecircez diyolarsa sen de iki bukluk oturma.isten gelince ustune ince bi tv battaniyesi ort uzat ayaklarini otur.
bi caylarini yaparsin yanina biskuvi tmmdir.eksrra seyler yapma.
kv.yaotigi yemegi begenmiyorsunya mesela isten eve gelince kendine gore az bi yemek yap ye anlasin.bu gelin niye benim yaptigimi yemiyo desin kudursun
esin de anasinin yemeklrini yemeye devam etsin daha iyi sana yük olmaz.
mahsus banyodan cikarkan bornozla mutfaga git mesela su iç e yeni evlisiniz sonucta anlasin kv.
cık cık ay cok ayip utanmaz gelin damgasi yersin ama evinde de uzak dururlar iyi olur.
kaynanaya cok hurmetli olmicaksin neysen o olcaksin.yoksa tepene biner eger sen hurmetli olursan aman ayip aman soyle demesinler diye davranirsan kendin olmaktan cikip aman saygida kusur etmeyim dersen 6 ay olur 1 sene
@ceren955

Ben size kavga edin ima edin yerine şunu söyleyebilirim;
Direk oturup konuşun eşinizi ailenizi ve eşinizin ailesini, ben bu evlenmeden önce böyle bir niyetiniz vardı neden belirtmediniz soyleseydiniz evlilikten vazgecerdim, genç ve sagliklisiniz şimdiden böyle kendinizden sogutursaniz gerçekten hasta olunca işiniz zor. Eğer hasta olursanız tüm çocuklarınız oturup konuşur anlaşır belirli süreyle bakar yada köyde yazı kişi zor geciriyorsaniz burda ev alın yada kiralayıp yerleşin ara ara ziyaretinize geliriz.
Ben anne baba yanında oturmayı düşünmüyorum, yada çocukta yokken ayrılalım herkes basının çaresine bakıp yeniden evlenip düzen kursun.
Direk gelin bizi istemiyor derseler ben beni böyle kandirmanizdan rahatsızım ve benden önce gayet rahat köyde kalırken ben evlenince emrivaki yaparak burda olmanızdan dolayı çok üzgünüm deyin.

Böyle net sinirlarinizi belirleyin aileniz de arkanizdaysa gerisi onlara kalmış.

Iste bu yuzden 35 yasinda kart adamlarin 20li yaslarda gencecik kizlardan uzak durmasini istiyorum asla niyetleri belli olmuyor. Yaziktir gunahtir yasini kucumseyip ustune geliyorlar dik dur net ol kendini ezdirme.

Aman canım aman uzak dur bunlardan. Benim görümceme de kayınvalidesi kışın 3 ay sizde kalırız diğer zamanda köydeki evimizde kalırız demişler. O 3 ay hiç bitmedi 3 yıldır köydeki evlerine hiç gitmediler.

Sizin için üzüldüm bir evlilik nasıl başlarsa öyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…