bacim az oncede yazdim sana :) kv ve kp senin tavrinin farkindalarmi ne biliyim bisi demiyolarmi ogullarina. Gerci rahatlari yerindeymis ama ne biliyim illaki ana ogul konusuyorlardir bisiler.
Aynen oyle.
Sizin adiniza cok uzuldum ve sinir oldum. Bu kadar dusuncesiz bir aile olmaz , olamaz yani. Hani hic mi baska evladi yok. Ya da onlar demiyor mu " Anne baba yeni evli insanlarin evinde ne isiniz var diye ? "
Yapacak tek sey kaliyor geriye esinize resti cekeceksiniz.
nasil yani evden onlar degil senmi gideceksin dedi ?Farkındalar demiyorlar
Konuştum eşimle az önce
Sonuç kovuldum
nasil yani evden onlar degil senmi gideceksin dedi ?
kafa dinlemeye degil temelli gidiyom deseydiniz . Al anani babani doga doga yasa deseydin ...Yuzzuzluga bak yarabbim kocan anasindan babasindan beter .Ailem hakkında sakın bir daha konuşma bak sakın diyorum sana dedi
Yarın da git annenin evine kafanı Dinle dedi
Bu adamın 35 yaşında olduğuna emin misinizAilem hakkında sakın bir daha konuşma bak sakın diyorum sana dedi
Yarın da git annenin evine kafanı Dinle dedi
kafa dinlemeye degil temelli gidiyom deseydiniz . Al anani babani doga doga yasa deseydin ...Yuzzuzluga bak yarabbim kocan anasindan babasindan beter .
Bu adamın 35 yaşında olduğuna emin misiniz
Ne bu be kimin evinden kimi kovuyor
Ara aileni mecbur açacaklat kapılarını sokakta kalacak halin yok sen sustukça bak dahada suçlu oluyorsun
Ah şu sahip çıkmayan aileler ahhh ahh
ailen ne derse desin sakin olarin lafindan kacmak icin geri donme. iki gun soylenirler illaki ama kararindan vazgecme. Allah yardimcin olsun. konunun takip deyim :)Gidicem
Ailem şuan şehir dışında tatil de ben yarın artık bi şekilde bir yerde kalacağım
Ailemle de en son konuşurum sonra başlarlar biz dedik sana olmaz diye
ailen ne derse desin sakin olarin lafindan kacmak icin geri donme. iki gun soylenirler illaki ama kararindan vazgecme. Allah yardimcin olsun. konunun takip deyim :)
Eee doğru söylemişler.Onlari haksız cikaricam diye kayınvalide kayinpederle oturacagima giderim evlerine "biz hakliydik" konuşmalarını bir kaç ay dinlerim.Gidicem
Ailem şuan şehir dışında tatil de ben yarın artık bi şekilde bir yerde kalacağım
Ailenin lafını çekmen emin ol kv kp le banyo kapışması yaşamaktan daha iyi emin olGidicem
Farkındalar demiyorlar
Konuştum eşimle az önce
Sonuç kovuldum
Bende öyle düşündüm başta ama ortada konu sahibine ait bi hayat yok ki ev olsunKimi kimin evinden kovuyor? Üçü birden gitsinler evden.
Ailenin lafını çekmen emin ol kv kp le banyo kapışması yaşamaktan daha iyi emin ol
Eşinde kuyruğu dik tutmak için öyle diyor
Sen gidince anasıgil ilk bi doldurur oğlum biz size yük olduk karın istemiyor biz gidelim edebiyatı yaparlar seni kötüleme faslı(çünkü geleceğinden eminler) ama sen eğer dirayetli durur aileni arkana alırsan eşin bu yaşta boşanmayı göze alamaz
Bu senaryo asla değişmez
Hep kuyruğu dik tutma çabasıyla başlar yalvarmayla biter
Tabi sen dik durursan
Eşine anneni babanı gönder demek ne kadar kaba olur degilmi? Aynı seyi seninde soylemensoylemen kaba olur. Buyugunuzdur, kırmadan bı yolunu bulursunuz.
Bu arada ben 6 yıldır eşimin ailesi ile yaşıyorum .Görümcem yeni evlendi. Ayri eve cikmayj düşünmedim hiç. Allah razı olsun onlatsan. Basimizdan eksik etmesin. Annesi annem, babasi babamdir.
Bekleme bu durumda sabah ayrıl direkt ailenide evden çıkar çıkmaz ara haber ver bariBen yarın gideceğim işte bu saatte bir yere gidemem
Eve dönmem bir iki haftaya da boşanma davası açarım
Beklemeyeceğim bana elini kaldırıp yürüyen adam dırdırcı olmuşsun ne biçim bişi oldun başıma diyen adam olmasın