Tatlım ben konunu takip ediyordum ve bu duruma hiç şaşırmadım.
Sana düşen ailenle açık açık konuşmak, ailenin de dirayet gösterip geri adım atmaması lazım.
Boşanmış olmak dünyanın sonu değil, boşandım ama şimdiki eşimin ilk evliliğiyim. Ailem her daim arkamdaydı.
Hem elalem ne der endişesi taşıma, hem de ne yaparım endişesi...
İnan bana o hayatı bir ömür çekip dizini dövene kadar bir kaç ay üzülürsün geçer gider.
Kadrini kıymetini bileği çıkarsın Allah karşına...
O evrimini tamamlamamış öküzü Allah’a havale ediyorum, şakın geri adım atma... adamla evlenmiş olman anasına babasına ömrünü bağlaman demek değil.
Asla pişman olmayacaksın bu hıyardan boşanınca...
Bekleme bu durumda sabah ayrıl direkt ailenide evden çıkar çıkmaz ara haber ver bari
Evin anahtarınyok mu sende yedeği onlar gelene kadar kalırdın en azından
Ailenin anahtarı yok mu sende?Yok maalesef
Bi otel de kalırım iş yerine yakın iki hafta sonra ailem gelicek
Ailenin anahtarı yok mu sende?
Bence sessizce gitmesi en güzeli, bağırsa çağıraçsa gelin çirkefti diyecekler...Yazıklar olsun nasıl insanmış bunlar... Evden bir güzel gidin eşinizde anlasın böyle evlilik olmayacağını. Ama giderken sessiz gitmeyin o kv kp sizin yüzünüzden gidiyorum oğlunuzun yuvasını dağıttınız şimdi huzurla yaşayın deyin. Ondan sonra siz dert edeceğinize onlar etsin biraz da.
Versinler kargoya 2 güne elinde olur otelde kalsan masraf sana borcunda varmış zatenYok maalesef
Bi otel de kalırım iş yerine yakın iki hafta sonra ailem gelicek
Başka hiç akraba ya da komşu yok mu?Hayır evlenirken orda bıraktım lazım olmaz diyerekten
Yazıklar olsun nasıl insanmış bunlar... Evden bir güzel gidin eşinizde anlasın böyle evlilik olmayacağını. Ama giderken sessiz gitmeyin o kv kp sizin yüzünüzden gidiyorum oğlunuzun yuvasını dağıttınız şimdi huzurla yaşayın deyin. Ondan sonra siz dert edeceğinize onlar etsin biraz da.
Bağırıp çağırma anlamında demedim, sadece söylesin neden gittiğini. Çünkü belliki anlamakta güçlük çekiyorlar.Bence sessizce gitmesi en güzeli, bağırsa çağıraçsa gelin çirkefti diyecekler...
Başka hiç akraba ya da komşu yok mu?
Avukata felan da para vereceksin o sebeple masrafın olmasın istiyorum.
Bir de şokla düşünmezsin belki altınlarını da mutlaka al giderken.
iyi akşamlar diliyorum öncelikle size şurda yapılan yorumların çoğunu okudum lütfen kulak asmayın buradakilere kalırsa git baba evine gelme sürtsün kocanız diye düşünüyorlar ki boşanmaya kadar gider ne yazıkki.. bence şu şekilde düşünsen devamlı kalacak değil bu insanlar elbet gidecekler başbaşa kalacaksınız eşinizle Durumunuz çok zor eminim ama geçici bir durum köylü insanı inçe düşünemez ama sizin Güler yüzünüz saygınız unutulmAz onlar için devamlı dualarında olursunuz bence iyi düşünün burada ki yorumlarla eşinize ve ailesine düşman olursunuz
Calisan kadın ne işi var tanımadığı insanların evinde .kendi evinde kalmasi sizin fikrinizden iyi.otelde kalirim diyorSemt yada il neresi belki evine acan cıkar size bikaç günlüğüne aileniz gelene kadar
Bal gibi biliyor hepsi de hazır eve kurulmak iyi gelmiş...Bağırıp çağırma anlamında demedim, sadece söylesin neden gittiğini. Çünkü belliki anlamakta güçlük çekiyorlar.
Şu hayatta karsılasmamış olabilirsiniz ama iyi insanlarda mevcutCalisan kadın ne işi var tanımadığı insanların evinde .kendi evinde kalmasi sizin fikrinizden iyi.otelde kalirim diyor