Türk Medeni Kanunu ve yargı kararları ve içtihatlare göre altınlar sizin arkadaşım
bu konuda rahat olun
Evlilik borçları sizin adınızamı yapıldı
Sonuçta onları ödemek için kullanacaksınız mahkemede bunları delillendirirsen hiçbir sıkıntın olmaz
Eğer borcunu daha kısa sürede kapatabiliyorsan kapatmaya calış...eve harcama yapma....maasin 2000 ise aylık borcun 1000 ise 4 ayda kapatacağına 2 ayda kapat...ben kendi aldıklarımın bazısını kk ile aldım kısa bi süre sonra kapanacak borç
ben çirkef biri de olurum ancak karşımdaki insanlar her ne olursa olsun eşimin ailesi
geri kafalılıklarından kaynaklı mı yapıyorlar rahatsızlığımı görecekler gidecekler diyerek avutuyorum kendimi
ancak salak yerine konmak da insanın canını sıkıyor, konuşucaktım kv ile vaz geçtim
eşimden de bir şey olacağı yok
bakalım kıyamet yakın gibi
Eğer borcunu daha kısa sürede kapatabiliyorsan kapatmaya calış...eve harcama yapma....maasin 2000 ise aylık borcun 1000 ise 4 ayda kapatacağına 2 ayda kapat...
Yada esine borç sevmiyorum, rahat uyuyamıyorum filan de, varsa parası borcu ona kapattır...
Bu yaptigi yanına kar kalmasın..
dört seçenek var 1-kapıyı çarpıp gideceksiniz 2-çirkeflik kapacaksınız evde temizlik yapmayın çamaşır yıkamayın bulaşık yıkamayın ütü yapmayın bırakın çöp ev olsun yemek yapmayın kayınvalidenizde yapmadığı zaman trip atın,yanlarında oturmayın,izin günlerinizde kocanızı alın çıkın gezin yemeğinizi dışarda yiyip eve gelip odanıza çekilin ama uyumayın uyanık olduğunuzu bilsinler birbirinize vakit ayırın odanızda meyve yiyin film izleyin vs. eşinizle hiiiç kötü olmayın onları çileden çıkartın kaçsınlar politik olun 3-uzun vadeli uğraşamam diyorsanız 10 dakikalık bir cinnet de çözer 4-kuzu kuzu senenin 6 ayını kv kp ile geçireceksin
Ben şok gerçekten!eşime para verdim birikim için bundan sonraki aylarda onu yapmayacağım
Ben şok gerçekten!
Sizde birikim yapma kabiliyeti yok mu? Daha yeni evlendiğiniz, henüz tam olarak tanımadığınız eşinize ne diye birikim icin para verirsiniz....
Bizim kızlarımız cok saf gerçekten....
Ben yerinizde olsam ne yapar yapar eşimin elindeki para ile o borcumu ödetirdim, gerekirse birkaç gün trip atmam ki esim dediğimi yapsın...
Ortak hesap derken sizin adınıza mı eşinizin adına mı, yoksa ikinizin adına mı?kabiliyetsizlikle alakası yok ki
ben ortak hesabımız olsun istedim , bende dursun bende kalsın diye isteğim olmadı
Ortak hesap derken sizin adınıza mı eşinizin adına mı, yoksa ikinizin adına mı?
Eşiniz madem yatmadan yatmaya geliyor odasına ona da gelmesin bence. Kabul etmeyin odaya, şahsen ben kapıyı kitler yatarım. Ister anne babasıyla yatsın ister kanepede, yerde yatsın. Çok afedersiniz ama bunlar terbiyesizliği iyice ele almışlar.
Gene bu kv ve kp insaflıymıs...Eşiniz madem yatmadan yatmaya geliyor odasına ona da gelmesin bence. Kabul etmeyin odaya, şahsen ben kapıyı kitler yatarım. Ister anne babasıyla yatsın ister kanepede, yerde yatsın. Çok afedersiniz ama bunlar terbiyesizliği iyice ele almışlar.
boşanma davası sonuçlanana kadar onlara dokunmak istemiyorum
insanlar çirkinleşebilir ordan çaldı etti vs derler
Ortak olmuyor o zaman işte... gözünüzü açın...eşimin adına
Madem borç kapatacaksınız o zaman sizde politik hareket edin. Asla yemek, temizlik, kahvaltı hazırlamayın. Gelince gerekirse odanıza alın ekmek zeytin yeyin. Sabahları eşinize kahvaltı hazırlamaktan vazgeçin. Sadece kendi çamaşırınızı yıkayın. Kısacası evi otel gibi kullanın. Eşiniz yanaşırsa kusura bakma ben senin cariyen değilim git ailenle ilgilen deyin. Bir yerde patlak verecektir o zaman gerekeni yaparsınız.arada gelip ceren ne yapıyorsun gelsene sende vs der
ben gitmem tabi
öyle geçer işte
Yok artık diyorum o kv ve kp e ve tabi kabul edip yatan eşinize ne denir bilemedim. Bazı insanlar evladının yuvasına hükmedip huzur kaçırmaktan zevk alıyor sanırım.Gene bu kv ve kp insaflıymıs...
benim kv ve kp bize ilk geldiklerinde benim yatak odamın soğuk olduğunu bahane ederek "oğlum yatak odası soğuk o orda yatsın, sen burada yat" diyerek oturma odasının 3. cekyatında da oğullarını yatırdılar...
Şimdi o kv ve kp de, eşimde it gibi pismanlar...ama is isten geçti...Yok artık diyorum o kv ve kp e ve tabi kabul edip yatan eşinize ne denir bilemedim. Bazı insanlar evladının yuvasına hükmedip huzur kaçırmaktan zevk alıyor sanırım.
Asıl sende hiç vicdan yok muMerhaba Hanımlar,
Sizlerden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Hayat tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Geçtiğimiz ay evlendim. Ben 23 eşim ise 35 yaşında. Eşimin anne ve babası normalde memlekette yaşayan insanlar ancak biz evlenmeden önce evimize geldiler düğün vs bahanesi ile. ( düğün değil nikah oldu ayrıca onların desteği olmadan evlendik. desteğe ihtiyacımız yoktu da diyebiliriz. ben istemedim aslında onlardan bir şey istemedim ki evimde işimde söz hakları olmasın)
Herneyse öyle olmadı balayından döndük evimizdelerdi. Bahara kadar burada olma planları var . Köy hayatı kışın zor olurmuş vs diyerekten kalıyorlar işte
bu durum beni oldukça rahatsız etmekte evimiz küçük tek banyo wc bulunmakta
çalışıyorum tesettürlüyüm evimde rahat edemiyorum bu beni çok geriyor
benim kötü huyum başkasının yaptığı yemeği zor yerim ve kayın validem yaşlı çok göremiyor benim midem almıyor lütfen topa tutmayın ama midem almıyor.
yatak odamı topluyor eşim benden sonra işe gittiğinden kaynaklı ben toplamıyorum
sinirimi bozuyor bu durum
kıyafetlerimi evin ortasında toplaması uyuz ediyor beni
ben mi kötüyüm acaba eşimle konuşunca sende vicdan mı yok anlamıyorum diyor
3 oğlu 1 kızı var kızı da bizim yakınlarımızda oturuyor
köyde birlikte kaldığı gelini var
çalışan tek gelinde benim
sizce konuşmam yanlış mıdır ? gitmenizi istiyorum desem
napacağımı bilemiyorum
bana akıl verin