- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
ben mi abartıyorum 6 ay çok fazla bir süre bence
duygularıma tercüman oldun ,çocuğun olunca söz sahibi bile olamıycanCanim benim eşim benimle görüşmeye geldiğinde aracı olan kişi bana dediki " tek çocuk olduğu için annesi ve babası ile oturmayı düşünüyormuş" dedi.
Bende " hic gelmesin o zaman" dedim..sonra vazgeçmiş dedi ve eşimle görüştük ve evlenme kararı aldık, annem babam bana kalmaya gelir dedi, tmm dedim misafir olarak basimin üstünde yeri var...
Sonra evlendik, haziran sonu, Ekim ayının başında geldiler, güya gezmeye...4 ay gecti, gitmek bilmiyorlar, esim çok mutlu, çünkü hem annesi babası yanında hem eşi...ama ben aynen senin durumundayım, çalışıyorum, yorgun argın geliyorum, 2 kişilik değil, 4 kisilik yemek yapıyorum, üstlelik onlar öğlende aç kalmasinlar diye, ertesi günün yemegini bile ayarlıyorum, onlar öğlen aç kalmasın diye....tabi burada yazamadigim birçok sorunda var...en son canıma tak etti.. Köyde görev yapiyorum o zamanlar, lojmanda kalma zorunluluğum var ve ben gecistiriyordum.sonra aklima parlak bir fikir geldi, eşime dedim ki lojmana taşınmak gerekiyormis, bir kac eşya götürelim...bir kac parça köye taşıdı eşim, sonra ben eşime "ben artik gelmiyorum, sen annenle babanla kal" dedim ve eve dönmedim, ertesi gün eşim geldi ve annemgil gitti dedi....
Şimdilerde de daha iyi anlıyorum ki o zaman bu tepkiyi koymasaydim hala birlikte yaşıyor olurduk...
Köylü kurnazlari bunlar... "hele bu nikah olsun, düğün olsun, bizim evimize girsin, nasıl olsa sözümüzü yürütür, bildiğimizi yapariz" diyorlar...
Bu arada sen o evde bir hiçsin bunu unutma, senin hissettiğin hiçbirseyin değeri yok yani...
Ben o zaman kv ile sorun yaşayınca kv ve kp bana "burası bizim evimiz ya çekeceksin ya gideceksin, biz gitmeyiz" dediler...
Yani diyeceğim o ki herşey bi plan dahilinde ama senin haberin yok sadece...
Sen bir atsın kardeş.(aslında deyim farklı da neyse) tepene binecekler.
Bi cinnet işi çözer ama sen bunu YA-PA-MAZ-SIN sende o cesaret yok. Çek! Hak ediyorsun.
(Bu sözlerim cesaretlendirmek amaçlı acımasız olduğumu düşünme. Dışardan bak hak vereceksin)
Kesinlikle abartmıyorsun, yıpranan sinirin ile kalacaksın, hatta eşine ve çocuklarına tahammülsüz olacaksın ilerde, geçmişi düşünüp düşünüp ağladığınla kalacaksın...ben mi abartıyorum 6 ay çok fazla bir süre bence
Kesinlikle abartmıyorsun, yıpranan sinirin ile kalacaksın, hatta eşine ve çocuklarına tahammülsüz olacaksın ilerde, geçmişi düşünüp düşünüp ağladığınla kalacaksın...
12 yıllık evliyim, 3 çocuğum var, mutluyum, eşim gözümün içine bakar ama bazen gecmisi düşününce diyorum ki keske ilk günden bazı şeylere tepki gösterip gerekirse boşansaymışım ama bana bunları yapmalarına hiç izin vermeseymişim...
"Rahatına bak" ne anlamda dediğini biliyorsun değil mi??eşime rahat değilim dedim rahatına bak diye mesaj atmış bana
cinnet sebebi
"Rahatına bak" ne anlamda dediğini biliyorsun değil mi??
Takip ediyordum ama yazmıyordum. Hanımefendi sizin öz saygınız var mı pardon?eşime rahat değilim dedim rahatına bak diye mesaj atmış bana
cinnet sebebi
Takip ediyordum ama yazmıyordum. Hanımefendi sizin öz saygınız var mı pardon?
Nasıl yaşadığınızın farkında mısınız ?
Hiç mi birşey takmadilar size düğünde ?Bozdurup kredi borcunuzu kapatsaniz?Gidebilirsin demek
Diyorum ya o sebepten kaynaklı benim taksitlerimin bitmesini beklemem lazım
Bana git diyecek ve benim kapıyı vurup gitmem için maddi gücümün olması gerekiyor şuan da gitsem giderim ancak İstanbul da zor
Hiç mi birşey takmadilar size düğünde ?Bozdurup kredi borcunuzu kapatsaniz?
Pardon neden kendi altininizi calmis olasiniz? Evinize haberiniz olmadan coreklenenler aranin bozuldugunu farkedince haberiniz olmadan alir o altinlaroboşanma davası sonuçlanana kadar onlara dokunmak istemiyorum
insanlar çirkinleşebilir ordan çaldı etti vs derler
Canım evde ani bir tartışma olup da evi terketmek zorunda kalirsan o altınları evden dışarı bile çıkarmana izin vermezler.Sattigin yerden kuyumcu kartına kaç altın oldugunu kaç lira tuttuğunu yazdirabilirsin.(borç alıyorum/borç ödüyorum vs diyebilirsin) Odedigin ev eşyası /düğün borcunun dekontlarini da koyarsın kenara uc gün sonra mahkemede evliligimiz için yapılmış ortak borctu,odemesemiydim? dersinboşanma davası sonuçlanana kadar onlara dokunmak istemiyorum
Türk Medeni Kanunu ve yargı kararları ve içtihatlare göre altınlar sizin arkadaşımboşanma davası sonuçlanana kadar onlara dokunmak istemiyorum
,
Pardon neden kendi altininizi calmis olasiniz? Evinize haberiniz olmadan coreklenenler aranin bozuldugunu farkedince haberiniz olmadan alir o altinlaro
Canım evde ani bir tartışma olup da evi terketmek zorunda kalirsan o altınları evden dışarı bile çıkarmana izin vermezler.Sattigin yerden kuyumcu kartına kaç altın oldugunu kaç lira tuttuğunu yazdirabilirsin.(borç alıyorum/borç ödüyorum vs diyebilirsin) Odedigin ev eşyası /düğün borcunun dekontlarini da koyarsın kenara uc gün sonra mahkemede evliligimiz için yapılmış ortak borctu,odemesemiydim? dersin
Cok iyi.katlanma surenizi uzatmayinbendeler alamazlar da
evde tutmuyorum bankada ve benden başka kimse dokunamaz ki
Buradan bakınca çok naif bir hanımefendi gibi duruyorsunuz. Bu şark kurnazlarına kendinizi ezdirmeyin lütfen. Sizi oyuna getirmişler. Eşinizin tavrına, yazdığı mesajlara bakılırsa kapalı kapılar arkasında eşinizi doldurmaya başlamışla “ bizimle konuşmuyor, yemek yemiyor, kapısını kapatıp yatıyor “ diye.
Allah yardımcınız olsun