KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

ben mi abartıyorum 6 ay çok fazla bir süre bence

Yok abartmıyorsun benim cesaretimi kafamı toplayıp harekete geçmem çok daha uzun sürdü ve geriye dönüp baktığımda kendime sinir harbi yaşattığım o günler için pişmanım keşke daha erken çöz
me ulaştırsaydım. Keşke hiç kavgalara gürültülere girmeden kapıyı çekip çıksaydım keşke ….

duygularıma tercüman oldun ,çocuğun olunca söz sahibi bile olamıycan

Yok kızmadım

ben mi abartıyorum 6 ay çok fazla bir süre bence
Kesinlikle abartmıyorsun, yıpranan sinirin ile kalacaksın, hatta eşine ve çocuklarına tahammülsüz olacaksın ilerde, geçmişi düşünüp düşünüp ağladığınla kalacaksın...

12 yıllık evliyim, 3 çocuğum var, mutluyum, eşim gözümün içine bakar ama bazen gecmisi düşününce diyorum ki keske ilk günden bazı şeylere tepki gösterip gerekirse boşansaymışım ama bana bunları yapmalarına hiç izin vermeseymişim...

eşime rahat değilim dedim rahatına bak diye mesaj atmış bana
cinnet sebebi

"Rahatına bak" ne anlamda dediğini biliyorsun değil mi??

Gidebilirsin demek
Diyorum ya o sebepten kaynaklı benim taksitlerimin bitmesini beklemem lazım
Bana git diyecek ve benim kapıyı vurup gitmem için maddi gücümün olması gerekiyor şuan da gitsem giderim ancak İstanbul da zor

Hiç mi birşey takmadilar size düğünde ?Bozdurup kredi borcunuzu kapatsaniz?

,
boşanma davası sonuçlanana kadar onlara dokunmak istemiyorum
insanlar çirkinleşebilir ordan çaldı etti vs derler
Pardon neden kendi altininizi calmis olasiniz? Evinize haberiniz olmadan coreklenenler aranin bozuldugunu farkedince haberiniz olmadan alir o altinlaro

Canım evde ani bir tartışma olup da evi terketmek zorunda kalirsan o altınları evden dışarı bile çıkarmana izin vermezler.Sattigin yerden kuyumcu kartına kaç altın oldugunu kaç lira tuttuğunu yazdirabilirsin.(borç alıyorum/borç ödüyorum vs diyebilirsin) Odedigin ev eşyası /düğün borcunun dekontlarini da koyarsın kenara uc gün sonra mahkemede evliligimiz için yapılmış ortak borctu,odemesemiydim? dersin

Bahara yakin sizin borclar biter sonra ne kaldi ki gitmelerine olur siz bir sonraki kisa kadar musade ederlerse evinizde esinizle yalniz kalirsiniz..sonra hop sil bastan.demir tavinda dovulur.yazik degil mi en guzel olabilecek gunlerinize.

Türk Medeni Kanunu ve yargı kararları ve içtihatlare göre altınlar sizin arkadaşım
bu konuda rahat olun

Evlilik borçları sizin adınızamı yapıldı
Sonuçta onları ödemek için kullanacaksınız mahkemede bunları delillendirirsen hiçbir sıkıntın olmaz

Buradan bakınca çok naif bir hanımefendi gibi duruyorsunuz. Bu şark kurnazlarına kendinizi ezdirmeyin lütfen. Sizi oyuna getirmişler. Eşinizin tavrına, yazdığı mesajlara bakılırsa kapalı kapılar arkasında eşinizi doldurmaya başlamışla “ bizimle konuşmuyor, yemek yemiyor, kapısını kapatıp yatıyor “ diye.
Allah yardımcınız olsun

,

Pardon neden kendi altininizi calmis olasiniz? Evinize haberiniz olmadan coreklenenler aranin bozuldugunu farkedince haberiniz olmadan alir o altinlaro

bendeler alamazlar da

evde tutmuyorum bankada ve benden başka kimse dokunamaz ki

ben çirkef biri de olurum ancak karşımdaki insanlar her ne olursa olsun eşimin ailesi
geri kafalılıklarından kaynaklı mı yapıyorlar rahatsızlığımı görecekler gidecekler diyerek avutuyorum kendimi
ancak salak yerine konmak da insanın canını sıkıyor, konuşucaktım kv ile vaz geçtim
eşimden de bir şey olacağı yok
bakalım kıyamet yakın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…