- 24 Eylül 2010
- 5.828
- 18.746
Gelinin annesi de mi size taşınacak :)Aaa olurmu hiç dusermiyim yakasından büyütüp o yasa getirirsem anasına bakmak zorunda tabi inşallah vicdanli hayırlı evlat olur aynı şekilde vicdanli bi gelinde bulurum inşallah Rabbim hayırlı iyi niyetli insanlarla karsilastirsin beni inşallah
Yani istedikleri zaman kapımız açık tabi iyi niyetli olduktan sonra ama onada oğlu baksinGelinin annesi de mi size taşınacak :)
Aynen canm haklısınben yıllarva kv ile yaşadım ve hep dedim ki keşke kp hayatta olsaydı, çünkü en azından kv eşiyle meşgul olurdu, çünkü uğrasacak tek seyı bız ve torunuydu, ama demek kı kp'de olsa farkı olmayacakmış, birlikte yaşam çok zor, ağız tadıyla ayrıldıgıma şükrediyorum hep, siz bence sadece eşinizle konusarak ortak bir çözüm bulmalısınız..
Yani istedikleri zaman kapımız açık tabi iyi niyetli olduktan sonra ama onada oğlu baksin
Dimi sonra bide bunlar gerçek oluyormuş falanDua et de oglun abisi erkek kardesi olan birini bulsun buldugu kizcagiz kardessiz kalmasin yoksa dunurunle ayni evi paylasirsiniz
Kv bende 1 gun kaldi cildiracaktim artik. Ayni evde yasamak mumkun degil ya. Benim bebeğim sabah 7 gibi emmek icin uyanir emziririm geri uyuruz biz. Bebegimin agladigini duydugunda sabahin 7 sinde bebege bakacam diyerek odaya daldı ve cocugumu kucağımdan aldi agliyo diye. O anki sinirimi anlatamam size. Gozumu kapatip derin bi nefes aldim ters bisey dememek icin. Sirf 1 gun kalicak diye. Birlikte yasasak biz cook kavga ederiz eninde sonunda birimiz gideriz bu evden.1 aylık evlisin ve evde insan var bahara kadar
Tekrar konuşacaksın eşinle. Üstüne varırsa anne evine gideceksin başka yolu yok. Yoksa her sene bu olacak. Bebeğin olunca da sabahın köründe koynundan koparacaklar, herşeyine karışacaklar vs. Bu durumun tatlılıkla çözülmesinin imkanı yok çok üzgünüm.
Yerinizde olsam onlar o evde olduğu sürece eşime elini bile surdutmem kendime..utanıyorum,rahatsız oluyorum filan derim..hep diken üstünde bir tavırla davranırım özellikle eşimin yanında.Ben inceldiği yerden kopsun istemiyorum
Güzellikle konuşsam düzelir mi acaba
Soğuk davranıyorum anlamıyorlar açık açık konuşmam gerekiyor diye düşünüyorum ama emin değilin
Yerinizde olsam onlar o evde olduğu sürece eşime elini bile surdutmem kendime..utanıyorum,rahatsız oluyorum filan derim..hep diken üstünde bir tavırla davranırım özellikle eşimin yanında.
Belki anlarda gönderir o zaman
peki sizin '' iyi niyet'' inizi kim sorgulayacak?Yani istedikleri zaman kapımız açık tabi iyi niyetli olduktan sonra ama onada oğlu baksin
3 kızı 1 oğlu var ve balayindan henüz gelmiş oglunun evinde mi kaliyor?
Burdaki tavsiyeler fikirler yeterlidir umarim. Çünkü ayni önerileri tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Anlamissindir umarim nasil bi yol izleyecegini. Tek diyecegim 23 yasinda gencecik kizsin yazik etme kendine hakkini koru. Valla mahkemeye bile gitsen boşanmak için şu durumda hakim kocanin ve ailesinin suratina tükürür.tam olarak öyle
Sen sıkma canını hallederiz bizpeki sizin '' iyi niyet'' inizi kim sorgulayacak?
iyi ama çözüm için adam akıllı bir planınız olmalı
burda yazılanlara evet haklısınız yazıp aynı tas aynı hamam devam edersen
yazık değil mi sana
iyi bakalımSen sıkma canını hallederiz biz
Siz üzmeyim diye alttan alırsanız en çok üzülen siz olacaksınız maalesefSinirle hareket etmek istemiyorum
insanları üzmeden hareket etmk istiyorum olacak gibi de görünmüyor