KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Bence siz durumu ailenize aktarın onlar bi şekilde çözerler. Ya da onlarda gelsin.Arkadaşınıza laf etmişler sıkıysa ona da etsinler.çok sinir bozucu. Daha yeni evliymişsiniz alın bir sürü fantezi gecelik geceleri farklı farklı giyip yatakta bırakın gidin. Onu umarım toplarken utanır!

1 aylik evlisin daha canm bosanmadanönce iyi düşün araya şiddet falan girerse o zaman düşünürsün bu sorunu atlatabilirsin bi sekilde annenlere actin mi konuyu ne diyorlar

Hakkaten ev senin değilde siz oraya yerleşmişsiniz gibi davranıyorlar, inşallah en kısa sürede bir çözüm bulursunuz kendinize.

nur içinde yatsın

işte arkanda duran bir aile olsa iş buralara gelmez eşin dediğini yapıyorsa soyle ise gittiği zaman odanın kapısını kilitlesin o zaman belki kv anlar anahtarını da anlastiginiz bir yere saklasın kv sorduğu zaman açık açık soyle o zaman birşey diyemez

Eşim gece uyurken bile kapı kitlememe kızıyor anne babası yanlış anlar diye bunu istesem yapmaz ki

1 aylik evlisin daha canm bosanmadanönce iyi düşün araya şiddet falan girerse o zaman düşünürsün bu sorunu atlatabilirsin bi sekilde annenlere actin mi konuyu ne diyorlar

Araya şiddet girsin istemiyorum
Medeni bi şekilde bitecek ise de bitsin
Kavga dövüş bağırış çağırış istemiyorum kesinlikle

Amin ,
Böyle insanlar özlenir işte
aynen öyle büyük olan evde bereket olur derler biz böyle gorduk benim dedemde ben 15 yaşına gelene kadar bizimle birlikte yaşadık biz o zamanlar misafirlerden bunaliyorduk artık çünkü bayramda kandilde özel günlerde herkes bizdeydi şöyle arkama dönüp bakıyorum da o zamanların kıymetini bilememisiz gerçekten hoş dedemde Allah rahmet eylesin de çok huysuz bir dedeydi dedeme rağmen güzeldi eski günler

Ben dedemi babaannemi görmedim
Annem babam ben yaşardık evimizde sakindi hayatımız ses yüksekliği idealdi
Evlilik farklı bir durum tabi

ailen arkanda duruyorsa sana doğru gelen ne ise onu yap evlilik,ev kurmak zor ama dağıtmak çok kolay kimse boşanmak için evlenmiyor tabii ki Allah yardımcın olsun

Konustunuz mu kv ile?

Konuşmadım ağlar sızlar farklı bir durum yansıtır diye
Evime geldim iyi akşamlar demedim girdim odama kapattım yatıyorum
Kv biz yemek yedik oğlum aradı dışarıda olacağını söyledi sende ye bir şeyler dedi
Yemiyorum aç değilim dedim kocasına Ceren yemek yemiyor deyince kocası bağırdı yemesin sanane vs
Kapattım ışığı kapıyı yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…