KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

hani bi hastalık olur bakmazsın atmış olursun ama şuan kimse kimseye muhtaç değilken çok saçma bu durum bence
bana yapılan vicdansızlık , rahatları için ben rahatsız oluyorum
eşim benden önce çıksaydı kapı kitler çıkardım ancak eşim sonra çıkıyor ve kapı kitlemezi geçtim kapatmaz da sağolsun
eşine söyle kapat die. ben bazen eve gelmeden eşimle annesi gelir eşime derim hemn kapıyı kapat girince derim. düzenli olsun veya olmasın farketmez mahremimi görsün istemem. eşinde bitiyor çoğuu. ya madem köyde yazın kalcaklar. herkeste 1 er ay kalsınlar yani bu ne yeni evli çiftin yanında eşinle en güzel vaktinizi onlarla geçiriyosunuz. hani aynı yerde olsanızda hergün uğrasanız yine sorun değilde aynı evde ne işleri var onlarında düşüncesizliği

Kavga et boşan vs diye tavsiye veremem ama bunun önünü şimdiden kesmezsen razısın sanarlar. Daha doğrusu kabullendi ses edemiyor derlet
Sonra sen sesini bir kez çıkarsan ne yaptın bugüne dek derler
Emeklerini hiçe sayarlar ki eşin şimdiden başlamış vicdanından vurmaya

Sonradan kötü olmaktansa baştan açık açık konuşmak daha doğru

Bende buna takıldım..
Üstelik aynı evde, eş ailesiyle birlikte yaşamak..
Kendini bildiği ateşe atmış bile bile..
Konu sahibi lütfen hemen çocuk düşünmeyin iyi korunun ki büyük pişmanlık yaşamayın..
Eski konulari da okudum ve uzuldum. Yani yas daha 23. Kadin 2 evliligin 2sinde de umdugunu bulamamis,ilki trajik sekilde bitmis,simdiki boyle. İnsan acele karar vermemeli,hele ki bu yaslarda cok riskli. İsi gucu de varmis insan neden enine boyuna dusunmeden evlenir ki? Yazik olmus

akşam eşim dışarıda olacak ve ben annesi ile konuşacağım istemediğimi söyleyeceğim
kıyamet kopacaksa da kopsun
lütfen ama lütfen ailem arkamda değil diyerek ezdirmeyin kendinizi
sizi bu gencecik yaşınızda sinir hastası etmeye kimsenin hakkı yok
gerekirse resti çekin :kahve:

severek evlendik
bilmyordum birlikte yaşayacağımızı

Ev cok kucuk diyorsunuz.Cok afedersiniz ama cinselligi nasil yasiyorsunuz ? Bundan bile mi hic rahatsiz olmuyor esin ? Ne genis adammis.Ailem evlendikten 5 ay sonra ilk defa bu hafta evime geldi 4 gun yalvar yakar kaldilar.Israr ettim biraz daha kalin diye ama gittiler.Onlar varken farkli kanepelerde oturuyoduk.Ciddrn zor oluyor ilk zamanlar daha bi sicak yasamak istiyorsun.Uzuldum cidden.

Eski konulari da okudum ve uzuldum. Yani yas daha 23. Kadin 2 evliligin 2sinde de umdugunu bulamamis,ilki trajik sekilde bitmis,simdiki boyle. İnsan acele karar vermemeli,hele ki bu yaslarda cok riskli. İsi gucu de varmis insan neden enine boyuna dusunmeden evlenir ki? Yazik olmus
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz..
Daha genceciksin, nedir bu acele, iyice tanımadan etmeden tekrar ikinci bi evlilik. Bi gençliğini yaşa doya doya, sonra iyice emin olup evlenin...
Gerçekten yazık olmuş :KK43:

Senin ailen de gelir kalabilir diyor
Benim ailem gelmez biliyor tabi
Kimin kime ne zaman muhtaç olacağını bilmiyoruz bilemeyiz kimseyi düşürmesin allah
Ama benimkisi vicdansızlık değil
Eşime diyorum sen baba olmak istersin yaşından kaynaklı Ancak bende evliliğimizi yaşayalım istiyorum
Daha ilk günden kaynana kp ile yaşayıp rahat edemeyeceksek ben çocuğu ertelerim düşünmem
Ailesi bir hafta geliyor olsa başım gözüm üstüne olurdu ancak dört beş altı ay çok fazla bir süre
Eşim onlarla içerde oturur ben odamda uyurum artık
Nereye kadar gider bilmiyorum
Yatak odasının kapısını kitledim diye balayından döndüğümüz gece bana bağırmış İnsan
Neymiş annesi babası girmezmiş
Olabilir ben öyle rahat ediyorum hiç düşünmedi beni benim isteklerimi
Bilmiyorum evlendiğim adam bu değil

Kusura bakmayın ama kocanız evli kalınacak erkek değil. Yapın diye demiyorum ama ben ne yapardım söyleyeyim.

Ben olsam “Ev üstüne ev olmaz. Bu bir boşanma sebebi. Ya ailenle konuş ya da boşanırız. Bana da evsiz mi kalsınlar ajitasyonu yapma. Evleri olan insanlar. Mesele vicdansızlık değil. Mesele sizin beni kandırmış olmanız. Bunun konusunu ima bile etsen evlenmezdim” derdim.

Sonra da düzelmezse, bir avukatla konuşur, boşanma davası açar, o evde oturmaya devam eder, kanunen onların gitmesi için uğraşırdım. Kadın boşanmak istiyor diye evden gitmek zorunda değil. Hem de çalışan kadınsınız. Ailemin desteği de umrumda olmaz “Eğer eşime veya ailesine karşı beni savunmaz veya en azından biz karışmayız demezseniz, bir daha yüzümü göremezsiniz. Tercih sizin” derdim. Herkes görsün el mi yaman bey mi yaman.

akşam eşim dışarıda olacak ve ben annesi ile konuşacağım istemediğimi söyleyeceğim
kıyamet kopacaksa da kopsun

Bence bu kötü bir fikir. Eşinizle halletmeniz gerekiyor. Haklıyken haksız konuma düşmeyin. İlla konuşacaksanız öncesinde eşinize “sen konuşmazsan ben konuşurum” deyin. Veya illa konuşacaksanız eşiniz de varken konuşun. Yoksa kimbilir eşinize nasıl yansıtacaklar, belki de kalkıp gidecekler, eşinize de ağlayarak bizi kovdu diyecekler.

Anne babasıyla yaşamak istemiyorsunuz diye sizi vicdansız ilan eden eş kendini vicdanını sorgulasın önce. Sanki bakıma muhtaç ailesini sokağa atmışsınız gibi acıtasyon yapmasın. Madem beraber yaşama niyetindeydi size dürüst davranıp söyleyecekti, oyuna getirmeyecekti. Sizin isteğinizin vicdansızlıkla hiç bir ilgisi yok ama eşinizin yaptığı çok karaktersizce bir davranış.

Bence bu konu eşle karşılıklı halledilmeli k.valideye söylenilmemeli yaşlı insanlar kırılabilirler. Oğulları daha uygun bi dille anlatabilir. Ben k.validemi de k.pederimi de çok severim ama hastalık, bakım ihtiyacı dışında bu şekilde bi misafirliği kabul etmem. Hangi çağda yaşıyoruz allahaşkına bu nedir yaa :bicak:

Bence bu kötü bir fikir. Eşinizle halletmeniz gerekiyor. Haklıyken haksız konuma düşmeyin. İlla konuşacaksanız öncesinde eşinize “sen konuşmazsan ben konuşurum” deyin. Veya illa konuşacaksanız eşiniz de varken konuşun. Yoksa kimbilir eşinize nasıl yansıtacaklar, belki de kalkıp gidecekler, eşinize de ağlayarak bizi kovdu diyecekler.

bilmiyormuş gibi yapıp konuşsam?
düğünde bitti zamanda geçti ne zmaan gidiyorsunuz vs yapsam
eşim anlamıyor maleseff

Ay valla düşün cocugunuzun yakasindan ya
Aaa olurmu hiç dusermiyim yakasından büyütüp o yasa getirirsem anasına bakmak zorunda tabi inşallah vicdanli hayırlı evlat olur aynı şekilde vicdanli bi gelinde bulurum inşallah Rabbim hayırlı iyi niyetli insanlarla karsilastirsin beni inşallah

Aaa olurmu hiç dusermiyim yakasından büyütüp o yasa getirirsem anasına bakmak zorunda tabi inşallah vicdanli hayırlı evlat olur aynı şekilde vicdanli bi gelinde bulurum inşallah Rabbim hayırlı iyi niyetli insanlarla karsilastirsin beni inşallah
Valla biz de buyutuyoruz cok sukur. Ama ööh yani.

35 yaşında yakışıklı genç adam
, 23 yaşında güzel tecrübesiz kız ,rüya gibi tanışma sevgililik dönemi.Aynı dizi filmlerdeki gibi.Rüyadan uyanmaknikahla başlıuor galiba.onlar flim
.Gerçek hayatta erkek ler kurt.
Sana yapılan haksızlık .Sessiz bulmuş eşin seni.
Kadınlar kendini zeki sanır da gerçek hayatta gördüğüm kadarıyla erkekler daha zeki. Kadın gibi duygusal, aklında kırk turlu fikir geçen varlığı idare ediyorlar. Aslında onlar kadını parmağında oynatıyor.

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama kv ve kp ile zorla yaşamak tazminat sebebi. Bu yaşadığın durumu ispatla mahkemeye ver. Ne bu böyle yaşın genç

hiç uğraşmak istemiyorum
benim onlardan gelcek 3-5 tl ye ihtiyacım yokki
onlardan alacağım tazminat beni mutlu etmeyecek

Eşin anlamayacak seni susturacak sen zaten yüksek sese bile gelemiyorsun
Ailen oralı değil
Bence de kv ile konuş
Anlayacağından değil
Bir şekilde o evde olay olmaaı,kriz çıkması lazım
O krizi çıkar.

X