Kaynana terörü

Evet bilmiyoruz. Açtığınız konuya göre yorum yapılıyor

1 tl ni bile verme artık ne kadar kazanırsan kazan. Yaranacam diye para yedirip durmuşsun sonu nankörlük. Vermeyen daha kıymetli oysa bu devirde...

Eşiniz doktorsa nasıl parasızlıktan kayınvalideye taşındınız? Üstelik sizin de kaynınıza son model araba alacak ve market açacak kadar paranız varken. Ne tuhaf bir konu. Her yeri mantıksızlık dolu.
İyice okursanız anlarsiniz

Eşiniz doktorsa nasıl parasızlıktan kayınvalideye taşındınız? Üstelik sizin de kaynınıza son model araba alacak ve market açacak kadar paranız varken. Ne tuhaf bir konu. Her yeri mantıksızlık dolu.
Araba eşine alınmış. Kaynı pert etmiş

Yeni mezun olmuştu ve evlilik borçlarımı vardı.
Sonuçta düzenli olarak gelen ve fena olmayan bir maaş var. Bu borçların ödenmesi için annesine taşınmanız gerekmiyordu ki. Sonuçta işsiz güçsüz adam değil veya maaşı standartın altında değil. Üstelik sonradan araba alacak, market açacak kadar para kazanmanıza rağmen kaynanayla oturmaya devam etmişsiniz. Eşiniz sizi annesiyle yaşamak için oyuna getirmiş olmasın?

Neden bu kadar verici davrandınız? Kaynanaya market almak size mi kaldı? Eşinize araba almak sizin sorumluluğunuz mu? Ticarete tekrar atılmak zorunda değilsiniz. Çalışacaksanız kendiniz için çalışın. Keşke korunsaydınız. Erkenden hamile kalmışsınız. İnsanlara kendinizden ödün verince madalya takmıyorlar. Sınır koyup ayrı eve çıkmalısınız. Onlar kendi çaresine baksın, siz onları geçindirmek zorunda değilsiniz

İlk mezunlar asgari kazanıyor atanmadığı için özelde ücretler boyle

Aklım başıma gelene kadar iş işten geçti be maalesef

Ben bu parasızlıga dayanamayıp ticaret işine girdim ve kısa sürede çok fazla para kazandım. Eşime son model araba kaynanam a da market açtım bütün borçlarını kapattım
Kayınvalidem benim gibi çenesi durmayan sinirlenince çıldıran bir geline göre sessiz sakindir, ona rağmen kalkıp da market açmam, borçlarını da ancak sağlık nedeniyle olursa kapatırım, kimse öz aileniz olamaz bunu geç de olsa öğrenmişsinizdir umarım.

Kac yılda oldu bütün bunlar. Ve nedense çok inandırıcı olmadı yani bi ticaretle hemen market aç sıfır araba al biraz abartı geldi

Ya kendisi sallıyor ya da eşi kandırmış. Paraları olmasına rağmen hala annesinden taşınmadığına göre eşi tarafından oyuna getirilmiş olma ihtimali muhtemel.
Bence kendi sallıyor. Hadi eşi geçtim kendi kazandığı parayı bilmez mi bide dio ki 60 bin zararım oldi yani o kadar market araba yanında 60 bin para mı ki verilecek 500 TL harçlığa muhtaç olsun. Hiç tutarlı gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…