Kocam melektir. Bir dediğimi iki etmez. Bu anadan bu adam nasıl çıkmış hayretKocanızla aranız nasıl?
Evet bilmiyoruz. Açtığınız konuya göre yorum yapılıyorBen onları ailem saydım bu kadar verdiğim için hatalıyım zaten ama onların nankorlukleri beni sok etti. Market satıldı bize bir kuruş para verilmedi üstüne nankör denildi. Benim kısa süre alacağım 800 bin küsür param olacak yani çocuğum geleceğini bir kenara atmadım bilmeden konuşmayın önce sorun tesekkurler.
İyice okursanız anlarsinizEşiniz doktorsa nasıl parasızlıktan kayınvalideye taşındınız? Üstelik sizin de kaynınıza son model araba alacak ve market açacak kadar paranız varken. Ne tuhaf bir konu. Her yeri mantıksızlık dolu.
Hep öyle olurKocam melektir. Bir dediğimi iki etmez. Bu anadan bu adam nasıl çıkmış hayret
Ay evet aynen öyle1 tl ni bile verme artık ne kadar kazanırsan kazan. Yaranacam diye para yedirip durmuşsun sonu nankörlük. Vermeyen daha kıymetli oysa bu devirde...
Tekrar okudum yine anlamadım. Eşiniz doktorsa neden parasızlıktan kayınvalideye taşındınız?İyice okursanız anlarsiniz
Araba eşine alınmış. Kaynı pert etmişEşiniz doktorsa nasıl parasızlıktan kayınvalideye taşındınız? Üstelik sizin de kaynınıza son model araba alacak ve market açacak kadar paranız varken. Ne tuhaf bir konu. Her yeri mantıksızlık dolu.
Yeni mezun olmuştu ve evlilik borçlarımı vardı.Tekrar okudum yine anlamadım. Eşiniz doktorsa neden parasızlıktan kayınvalideye taşındınız?
Sonuçta düzenli olarak gelen ve fena olmayan bir maaş var. Bu borçların ödenmesi için annesine taşınmanız gerekmiyordu ki. Sonuçta işsiz güçsüz adam değil veya maaşı standartın altında değil. Üstelik sonradan araba alacak, market açacak kadar para kazanmanıza rağmen kaynanayla oturmaya devam etmişsiniz. Eşiniz sizi annesiyle yaşamak için oyuna getirmiş olmasın?Yeni mezun olmuştu ve evlilik borçlarımı vardı.
Neden bu kadar verici davrandınız? Kaynanaya market almak size mi kaldı? Eşinize araba almak sizin sorumluluğunuz mu? Ticarete tekrar atılmak zorunda değilsiniz. Çalışacaksanız kendiniz için çalışın. Keşke korunsaydınız. Erkenden hamile kalmışsınız. İnsanlara kendinizden ödün verince madalya takmıyorlar. Sınır koyup ayrı eve çıkmalısınız. Onlar kendi çaresine baksın, siz onları geçindirmek zorunda değilsinizSuan anlatacağım konuda küçük çaplı şoklar yaşayacağınıza eminim anlayacağınız üzere peygamber sabrı vardı bende lakin taştı.
Öncelikle eşimin ailesi fakir bir aile idi. Birsuru borçları ve hiçbir gelirleri yoktu. Eşimin babası zaten yan gelip yatan ve çalışmayan bir adam annesi ise onlara bakmaya çalışan bir kadın. Eşim ise küçüklüğünden beri çalışan ve ailesini gecindirmeye çalışan biri.
Benim annem babam yok kardeşlerim zaten allahin emri bende öyle fakirim yani ama bir şekilde ayrı ev tutup geçimimi sağlıyordum. Biz evlendigimizde eşim yeni mezun oldu ve bi hastanede ise girdi annesi benim oğlum doktor diye havalara başladı. Sende kötü bir kız değilsin diyordu. Ben annemin vefatı yüzünden üni 3 terkim. Altınlarımin hepsi borçla alınıp düğünden sonra geri verildi. Ben hemen hamile kaldım ve gecinemedigimiz için kaynanama taşındık. Kaynana evi zaten cehennem yeri gibi birsey oralara hiç girmeyeceğim. Ben bu parasızlıga dayanamayıp ticaret işine girdim ve kısa sürede çok fazla para kazandım. Eşime son model araba kaynanam a da market açtım bütün borçlarını kapattım. Elimde birsey kalmadı ama onlar mutlu olsun benim ailem onlar dedim. Kendi evimize çıktık hersey güzel giderken eşimin kardeşi arabayı sürerken perte çıkardı. Marketlerindeki bütün birikim arabanın tamirine gitti ve market batmaya başladı. Bende ticaret işine tekrar kaynanamin zoru ile atıldım lakin ürün aldığım kişiler anı zam yapınca batisa geçtim ve 60 bin zararım oldu 5 ay marketten bize günlük 500 TL harçlık verdiler. 2 gün önce marketi devrettiler ve kaynanamin 5aydir olan kinini kustu. Sen şeytansın seni boğmak istiyorum tarzı cümleler kuruyordu eşime beni al evime götür dedim diye sen ne hakla oğlumu çağırırsin oldu az daha sinirimi eşime kustugum icin boşanma olacaktı. O derece kudurdum. Birde utanmadan bana sen nankorsun ben sana anne sevgisi verdim diyor. Sabrım ve mecalim kalmadı anlayacağınız para gözün önde gideni. Çocuklarını oğlu gibi değil eşi gibi görüyor. İçimi dökmek istedim.
Siz de yazdığınızı tekrar okursanız aslında sorunlarınızın kaynağı çok net ortada.Yeni mezun olmuştu ve evlilik borçlarımı vardı.
İlk mezunlar asgari kazanıyor atanmadığı için özelde ücretler boyleSonuçta düzenli olarak gelen ve fena olmayan bir maaş var. Bu borçların ödenmesi için annesine taşınmanız gerekmiyordu ki. Sonuçta işsiz güçsüz adam değil veya maaşı standartın altında değil. Üstelik sonradan araba alacak, market açacak kadar para kazanmanıza rağmen kaynanayla oturmaya devam etmişsiniz. Eşiniz sizi annesiyle yaşamak için oyuna getirmiş olmasın?
Aklım başıma gelene kadar iş işten geçti be maalesefNeden bu kadar verici davrandınız? Kaynanaya market almak size mi kaldı? Eşinize araba almak sizin sorumluluğunuz mu? Ticarete tekrar atılmak zorunda değilsiniz. Çalışacaksanız kendiniz için çalışın. Keşke korunsaydınız. Erkenden hamile kalmışsınız. İnsanlara kendinizden ödün verince madalya takmıyorlar. Sınır koyup ayrı eve çıkmalısınız. Onlar kendi çaresine baksın, siz onları geçindirmek zorunda değilsiniz
böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. biraz atıyor muyuz acaba?İlk mezunlar asgari kazanıyor atanmadığı için özelde ücretler boyle
Kayınvalidem benim gibi çenesi durmayan sinirlenince çıldıran bir geline göre sessiz sakindir, ona rağmen kalkıp da market açmam, borçlarını da ancak sağlık nedeniyle olursa kapatırım, kimse öz aileniz olamaz bunu geç de olsa öğrenmişsinizdir umarım.Ben bu parasızlıga dayanamayıp ticaret işine girdim ve kısa sürede çok fazla para kazandım. Eşime son model araba kaynanam a da market açtım bütün borçlarını kapattım
Aynen canım yalan söylemek istedi atıyorum bendeböyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. biraz atıyor muyuz acaba?
Kac yılda oldu bütün bunlar. Ve nedense çok inandırıcı olmadı yani bi ticaretle hemen market aç sıfır araba al biraz abartı geldiSuan anlatacağım konuda küçük çaplı şoklar yaşayacağınıza eminim anlayacağınız üzere peygamber sabrı vardı bende lakin taştı.
Öncelikle eşimin ailesi fakir bir aile idi. Birsuru borçları ve hiçbir gelirleri yoktu. Eşimin babası zaten yan gelip yatan ve çalışmayan bir adam annesi ise onlara bakmaya çalışan bir kadın. Eşim ise küçüklüğünden beri çalışan ve ailesini gecindirmeye çalışan biri.
Benim annem babam yok kardeşlerim zaten allahin emri bende öyle fakirim yani ama bir şekilde ayrı ev tutup geçimimi sağlıyordum. Biz evlendigimizde eşim yeni mezun oldu ve bi hastanede ise girdi annesi benim oğlum doktor diye havalara başladı. Sende kötü bir kız değilsin diyordu. Ben annemin vefatı yüzünden üni 3 terkim. Altınlarımin hepsi borçla alınıp düğünden sonra geri verildi. Ben hemen hamile kaldım ve gecinemedigimiz için kaynanama taşındık. Kaynana evi zaten cehennem yeri gibi birsey oralara hiç girmeyeceğim. Ben bu parasızlıga dayanamayıp ticaret işine girdim ve kısa sürede çok fazla para kazandım. Eşime son model araba kaynanam a da market açtım bütün borçlarını kapattım. Elimde birsey kalmadı ama onlar mutlu olsun benim ailem onlar dedim. Kendi evimize çıktık hersey güzel giderken eşimin kardeşi arabayı sürerken perte çıkardı. Marketlerindeki bütün birikim arabanın tamirine gitti ve market batmaya başladı. Bende ticaret işine tekrar kaynanamin zoru ile atıldım lakin ürün aldığım kişiler anı zam yapınca batisa geçtim ve 60 bin zararım oldu 5 ay marketten bize günlük 500 TL harçlık verdiler. 2 gün önce marketi devrettiler ve kaynanamin 5aydir olan kinini kustu. Sen şeytansın seni boğmak istiyorum tarzı cümleler kuruyordu eşime beni al evime götür dedim diye sen ne hakla oğlumu çağırırsin oldu az daha sinirimi eşime kustugum icin boşanma olacaktı. O derece kudurdum. Birde utanmadan bana sen nankorsun ben sana anne sevgisi verdim diyor. Sabrım ve mecalim kalmadı anlayacağınız para gözün önde gideni. Çocuklarını oğlu gibi değil eşi gibi görüyor. İçimi dökmek istedim.
Ya kendisi sallıyor ya da eşi kandırmış. Annesiyle yaşamak için eşi tarafından oyuna getirilmiş olma ihtimali muhtemel.böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. biraz atıyor muyuz acaba?
Bence kendi sallıyor. Hadi eşi geçtim kendi kazandığı parayı bilmez mi bide dio ki 60 bin zararım oldi yani o kadar market araba yanında 60 bin para mı ki verilecek 500 TL harçlığa muhtaç olsun. Hiç tutarlı gelmedi banaYa kendisi sallıyor ya da eşi kandırmış. Paraları olmasına rağmen hala annesinden taşınmadığına göre eşi tarafından oyuna getirilmiş olma ihtimali muhtemel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?