Kaynana terörü

Konuyu biraz karman çorman anlattığından çok da anlamadım ama cidden 60 bin zararla ticarette batılmaz. Eksik anlatıyor olabilir. Eşinin hekim olarak zorunlu görevini yapmayıp direkt asgari ücretle özel hastanede işe başlamasından bahsetmiyorum bile. Bence eşi doktor değil başka bir sağlık çalışanı olabilir.

Nerden?

Bilemiyorum çokta aklıma yatmadı doğrusu.

Bide kaç çocuk varmış onu merak ettim

İlk mezunlar asgari kazanıyor atanmadığı için özelde ücretler boyle
Hekimlerin atanma gibi bir durumu yok.
Mezun olur olmaz isterlerse hemen çalışıyorlar.Sadece zorunlu hizmetleri var onu yapmadan özelde dahi çalışamıyorlar.
Lütfen dürüst olun.
Hiçbir hekim asgari ücretle çalışmaz.

Uydurdukça uyduruyor olabilir misiniz? Sadece soruyorum. Gerçekten bir derdiniz varsa bile bu şekilde sağlıklı bir yorum almanız mümkün değil.

İlk mezunlar asgari kazanıyor atanmadığı için özelde ücretler boyle
Ya kimi kandırıyosunuz Allah aşkına? Doktorlar kpssden atanmıyor, hemen göreve başlarlar ve asgari ücret olmaz zorunlu görevinide yapmak zorundalar vs vs. Kayınvalideniz eşiniz hastanede başlayınca havalanıp doktor doktor demeside bu yüzden çünkü doktor değil, ya sağlık çalışanı ya personel.

Doktorlar mezun olduktan sonra eğer TUS ile yerleşmezlerse doğrudan DHY kurasına yani mecburi hizmet kurasına dahil olurlar ve normal şartlarda pratisyen olarak çalışmaya başlarlar.

Eğer mecburi hizmete gitmeyip müstafi kalırlarsa da 1 sene herhangi dhy kurasına girmeleri yasaklanır, yalnızca TUS ile yerleşme imkanları olur ( 1 sene içinde )

Hakikaten bir miktar sallıyor olabilir misiniz, en azından bu konuda?

Hayır yaşamasam inanacağım

** ekleme: doktorlar pratisyen olduklarında dahi hiçbir zaman asgari ücretle çalışmazlar. Hatta çoğu zaman acillerde nöbet usülü çalıştıkları için maaşları asistan doktorlardan yüksek olur. Eğitim kadrosunda gözükmedikleri için

Ben yaklaşık 2 buçuk senelik asistan hekim olarak yaklaşık 100 k maaş alıyorsam, bir pratisyen hekimin alacağı maaşı bir düşünün derim. ( normal şartlarda asla maddiyat konularından hoşlanmam ancak ayan beyan atıyorsunuz, açıklama yapmakta mecbur kaldım maalesef)

Son düzenleme:

Zorunluluktan kayınvalidenizle yaşamak zorundayken, sermaye vb olmadan ne ticaretine girdiniz de bir anda son model araba alıp, market açtınız ve kendi evinize çıktınız ?

Kac yılda oldu bütün bunlar. Ve nedense çok inandırıcı olmadı yani bi ticaretle hemen market aç sıfır araba al biraz abartı geldi
Amazon Amerika da şu filtresi sattığınız zaman çok güzel para kazanırsınız sizin buna yetecek aklınız yok ise bilemem

Zorunluluktan kayınvalidenizle yaşamak zorundayken, sermaye vb olmadan ne ticaretine girdiniz de bir anda son model araba alıp, market açtınız ve kendi evinize çıktınız ?
Ticaret sermaye söyle oldu ürün aldığım kişiler kaynanamin tanıdığı markayı satan kişilerdi onlardan 1 ay vadeli ürün aldım kargo parası için de borç alıp paralar yattikca ödeme yaptım. İsteyen ve bağlantısı olan yapabiliyor arkadaşlar

Benim eşim fizyoterapist arastirirsaniz ilk mezun maaşlarını bulabilirsiniz. Ayrıca ben niye sallayayim arkadaşlar başka isim yok mu

Ürün neydi ?

İç boylemi dokulur. Marketi baslarina yikip dokecektin. Onlar senin ailen degil ki kayin ailesi onlar niye onlara bakiyorsun. Onlara bakacagina kardeslerine bakacaktin. Vallahi ben bu yuzden kaybettim galiba evliligimi kocami ya. Herseyden once kendi ailemi tuttugum icin beni doguran basustunde tasiyan annemi, babami tuttugum icin. Hemen hamile kalmana ayri sasirdim birde arabayi perte cikaran kaynina odetecektin. Kayinvalide kim ki onun zoruyla ise baslayip isi birakiyorsun. Suan tek yapacahin sey mesafeyi hemen koymak..ustune birsey varsa hemen devretmek. Tekrar sakin bir kafayla ticarete tekrar atilmak. Sayet kazanirsan cocuklarinin emegi hakki diye bankaya atip biriktirmek. Baska turlu bu aileye guven olmaz

Benim eşim fizyoterapist arastirirsaniz ilk mezun maaşlarını bulabilirsiniz. Ayrıca ben niye sallayayim arkadaşlar başka isim yok mu
Fizyoterapistler ne zamandan beri doktor oluyor pes artık. Oldu olacak tıbbi sekretere de doktor deyin o zaman. 6 yıllık Tıp fakültesi mezunu olmayan kimse doktor değildir. 2 yıl veya 4 yıl fizyoterapi ve rehabilitasyon okumuş eşiniz tıp fakültesi değil. Otrera doktor dediği fizyoterapistmiş

Ben sizin konunun diğer kısımlarında da yalan attığınızı düşünüyorum. Fizyoterapiste doktor diyen insan diğer yalanları hayli hayli söyler.

Fizyoterapistler ne zamandan beri doktor oluyor pes artık. Oldu olacak sekretere de doktor deyin o zaman. Otrera doktor dediği fizyoterapistmiş
Şimdi anlaşıldı işte dostum.

Konu sahibi, eşiniz TIP FAKÜLTESİni bitirip TUS ta FTR mi seçti, yoksa üniversite eğitimini doğrudan fizyoterapi şeklinde mi aldı? Zira ikincisiyse, eşiniz bir doktor değil.

Bunu bilmiyor olamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…