'Kaynana' sıfatı gelince gerçekten bir şeyler oluyormuş. .

Kötü niyeti olduğunu zannetmiyorum. Heyecanına ver ve çok takılma bence.

ben şu iki ay kalma kısmında kaldım
Tanrı seni korusun garrulos

Benimki de aynen öyle. Annemle konuşacağı konuları bile bana sorardı. Şimdi biz evlendik hele evlenince iyice coşmak istiyorlar ama coşamıyorlar. Asıl kaynana şovu nişanlılık döneminde oluyor. Erkek annesi diye birşey gerçekten var ve bugüne kadar her konuda oğulları onları dinledi. Ama artık siz diye bir gerçek var ve siz devrede olunca oğul anasını o kadar da dinlemiyor. Dolayısıyla hayat boyu oğlunda 1. olan ana napıyor? Kıskanıyor (en iyisi bile kıskanıyor belki bilinçsiz kıskanıyor), paylaşamıyor, aman oğlumm yiğidiiimm, herşeyimm noktasında anlamsız hezeyanlarla sevgisini gösteriyor. Buna alışın çünkü bu hep böyle devam ediyor. Mesela benimkinin tercihi ben yokmuşum gibi davranmak Bir de kendisini otorite sanar bu kaynanalar. Bence onun dediği herşeye ''evet, tamam'' gibi cümlelerle cevap verin. O onaylandığını sansın tatmin olsun. Siz de eşinize istediğinizi söyleyin sizin istediğiniz olsun. Akıllı kadının karşısında kimse duramaz. Sakın bu eşinizle annesi için tartışmayın. Bundan haz alıyorlar. Ona bu zevki yaşatmayın derim :)

Kötü niyeti yok fazla heyecanlı sanırım :)) ama siz evlendikten sonra 2 ay kalırım demesi ne bileyim bilemedim yahu

Biraz fazla hevesli bence kötü niyet yok bunda :)

O zaman senin kaynanan ütopikmiş tatlım Kıymetini bil öyleyse..

Öğğhh öncesini bilmem ama sonu hep aynı demek ki benimki de annemden korkuyodu bana sormuştu nişan işini. Düğünden sonra da ay dolmadan geldi yerleşti. Canım ya kıyamam valla kendimi hatırladım bi şekilde çıkıcan işin içinden şimdi utanırsın çekinirsin ama sonra açılırsın eninde sonunda eşinle arana girecek bu konu girmemesi için yutma lafını. Aklına geleni aynı tatlı dille söyle. Annemi arayım da ona sor falan de anneni ara ver tlfu kaynanın eline. Ne bilim gelsin kalsın tabi oğlunun evi ama abartırsa babamda özlemiştir seni anne yine gelirsin hep burdayız de gönder. Yeni evliyken de bi bahane bul bayılıyolar yeni evliye yatılı gitmeye töbe töbe

Ben siz evlendikten sonra evinize gelip de 2 ay kalmazsam içim rahat etmez. .

sadece bu cümlesini gereksiz buldum. onun dışındakilerde bir şey yok bence seni düşünerek söylemiş. ama evlendiğinizde niye gelip sizde 2 ay kalacakmış onu merak ettim?

Ben size gelip 2 ay kalmazsam icim rahat etmez
Bu laftan sonra sevilsede , sevilmezki

Çok güzel özetlemişsiniz. Zaten nişanlılık sürecinde kaynanalıklarını göstermeye başlıyorlar, evlilikte de kontrollerini kaybediyorlar. Bizimkisi en çok oğlunu benim ve kendisi arasında seçim yapmaya zorlamayı seviyor. Oğluna benimle ilgili hep olumsuz şeyleri söyler, bir kere olumlu bir şey söylediğini hissetmedim.
Olumsuz şeylerde yorum yapar da; şu güzel, bu iyi vs. şeklinde yorum yaptığını hiç görmedim. Öyle yorum yaparsa egosu sarsılır belki.
Bizimki de ben yokmuşum gibi davranır. Her şeyi tek o yapar tek o bilir, bu sebeple evliliğimize müdahale etmeye çalıştı. Ama ben de onun uyguladığı taktiği uyguluyorum artık ona karşı. Hiçbir şeye olumlu yorum yapmıyorum, kendimi övüyorum. Mesela o mantı açmayı bilmiyor, ben de çok güzel yaparım diyorum, sırf laf olsun diye :) Kendimi hep yetenekli göstermeye çalışıyorum.

Aynen. Tamamen aynı. Bu tüm kaynanalarda olan belirtiler herhalde. Çok komikler. Koca kadınlar ne hale sokuyorlar kendilerini bir izleseler komik cidden Halbuki sizi evladı gibi sevse, saysa siz de onu sayacaksınız. Ama çocuksu kıskançlık yaşıyorlar ve ne yazıkki kendilerinden soğutuyorlar. En güzeli bence onun uyguladığı taktiği yapmak. Yüzgöz olmadan, çirkinleşmeden ilişkiyi görüntüde yakın gerçekte mesafeli yürütmek lazım. Ben de herşeyimi anlatırdım. Ama sizin yaşadıklarınızı yaşadım. Sürekli kendisinin çok nadide mükemmellikte olduğunu vurgulaması sonucu ben de hiçbirşey anlatmıyorum. Mükemmel mükemmel takılsın köşesinde

Aynisi bende yasadim uzun yillar sevgililik donemi gecirdik esimle ve kayinvaldemlede yillarca gorustuk cok iyi tanirdim.lakin is yuzuk taktiktan sonra cok degisti. Ya oncesinde ben farketmiyordum yada kv beni ciddiye almiyordu. Belki oglunun daha onceki sevgilileri gibi gelip gecici saniyordu. Sadece sabret ve bekle evlendikten sonra oyle herseye karisamiyorlar. Evlenmeden sesini cikarma esin senden sogmasin ne yazikki annelerine toz kondurmuyorlar. Evlendikten sonra oda anliyacak ve sana hak verecektir. O bence cok korkmus oglu evleniyor die. Benim kv gunlerce agladi

Tamam hevesli diyelim ama evlenince 2 ay kalmak nedir ya? Yeni evlenmişler bırak başbaşa kalsınlar. Şaka gibi.

heyacanlı ya olur öyle şeyler...ama takıldığım bir nokta var...evlenince 2 ay sizde kalırım..........bu ne Allah aşkına

Bence buna takmalısın:

"Ben siz evlendikten sonra evinize gelip de 2 ay kalmazsam içim rahat etmez. . Size geleyim de sofram böyle, yemeğim şöyle olsun. . vs vs vs."

fazla eşya almayın ile şu kırmızı kısım hariç heyecandan derdim ama bu kısımlarda niyet sezdim yani ne demek iki ay kalmazsam içim rahat etmez?

ben şu iki ay kalma kısmında kaldım
Tanrı seni korusun garrulos

Kötü niyeti yok fazla heyecanlı sanırım :)) ama siz evlendikten sonra 2 ay kalırım demesi ne bileyim bilemedim yahu

sadece bu cümlesini gereksiz buldum. onun dışındakilerde bir şey yok bence seni düşünerek söylemiş. ama evlendiğinizde niye gelip sizde 2 ay kalacakmış onu merak ettim?

Ben size gelip 2 ay kalmazsam icim rahat etmez
Bu laftan sonra sevilsede , sevilmezki

Tamam hevesli diyelim ama evlenince 2 ay kalmak nedir ya? Yeni evlenmişler bırak başbaşa kalsınlar. Şaka gibi.

Hepinizin takıldığı yer, yani ' 2 ay sizde kalırım' lafını niye söyledi bilmiyorum. Aynı şehirde yaşamayacağız onlarla. O yüzden sanırım ama ne alaka ben de anlamadım. Yeni evli yeni evli istemem ki ben evimde 2 ay. . . :))

Hiç kötü niyetli biri değil. Neşeli de, sevimli de. . Söz olduktan sonra sonra sizin dediğiniz gibi heyecanladı galiba biraz :) o da beni gerdi :)

Fazla samimi olmak hic bir zaman iyi degildir .. ayni hatayi bende yaptim ve sonucuna katlanmak zorunda kaldim o telefondaki kadin megerse yilanin tekiymis ... Gercek yuzunu oyle bir gosterdiki bana kadini gordukce kusasim geliyordu seni cok iyi anliyorum derhal mesafe koy ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…