- 25 Mart 2019
- 814
- 2.796
- 43
- Konu Sahibi bayankatip
arkadaşlar aslında artık dert ettiğim bir konu değil. yazıyorum ama tamamen içimi dökmek amaçlı şimdi benim bir kaynanam var ama ne kaynana gözyaşlarının arkasına saklanarak herkese masum olan bir kaynana dün akşam babalar günü için eşimin ailesinin yanına gittik ( karşı apartmanımızda oturan ). her neyse çay içiyolardı. bende çay kahve hiç sevmem hiç içmem. neyse gittik oturduk. benim eltimde benden 7 ay önce evlendi ya hala yeni gelin havalarında.(bu arada bende 2 aylık evliyim) hemen benim eşime çay doldurdu içeri girer girmez. ki benim eşimde çayını pek ala kendisi alabilir. sonuçta börek açmicak çay alacak alt tarafı benim cadı kaynana hemen bu sahneyi görünce bana lafı yapıştırdı. dedi ki 'bak bak gelin kızın hiç çay derdi yok ya nasılsa hıımmm' yaptı bende öyle valla dedim güldüm geçtim. tabi eşime göre annesi bir melek olduğu için hayatta laf sokmaz o yüzden karşılık vermeyi bırak anlamadı bile bende eşime bişey demedim. alıştım yani kızlar erkek anneleri böyle oğulları da kör.. ama bugün dünü düşününce diyorum ki ne kadar komik bir kadın. ne gerek var böyle şeylere. hiç demiyor ki "ben oğlumu çayını bile alamicak kadar aciz yetiştirdim ama helal olsun geline yetiştirmiş" hala gelmiş laf sokuyo