• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana kaynana çalı gibi kaynana :D

bayankatip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
814
2.796
43
arkadaşlar aslında artık dert ettiğim bir konu değil. yazıyorum ama tamamen içimi dökmek amaçlı :KK70: şimdi benim bir kaynanam var ama ne kaynana :KK70: gözyaşlarının arkasına saklanarak herkese masum olan bir kaynana :KK70: dün akşam babalar günü için eşimin ailesinin yanına gittik ( karşı apartmanımızda oturan :KK70: ). her neyse çay içiyolardı. bende çay kahve hiç sevmem hiç içmem. neyse gittik oturduk. benim eltimde benden 7 ay önce evlendi ya hala yeni gelin havalarında.(bu arada bende 2 aylık evliyim) hemen benim eşime çay doldurdu içeri girer girmez. ki benim eşimde çayını pek ala kendisi alabilir. sonuçta börek açmicak çay alacak alt tarafı :KK70: benim cadı kaynana hemen bu sahneyi görünce bana lafı yapıştırdı. dedi ki 'bak bak gelin kızın hiç çay derdi yok ya nasılsa hıımmm' yaptı :KK70: bende öyle valla dedim güldüm geçtim. tabi eşime göre annesi bir melek olduğu için hayatta laf sokmaz o yüzden karşılık vermeyi bırak anlamadı bile :KK70: bende eşime bişey demedim. alıştım yani kızlar :KK70: erkek anneleri böyle oğulları da kör.. ama bugün dünü düşününce diyorum ki ne kadar komik bir kadın. ne gerek var böyle şeylere. hiç demiyor ki "ben oğlumu çayını bile alamicak kadar aciz yetiştirdim ama helal olsun geline yetiştirmiş" :D hala gelmiş laf sokuyo :D

Eltinizin çay doldurmasında ne var? Yeri gelir eltiniz eşinize doldurur, yeri gelir eşiniz eltinize, yeri gelir herkes kendi çayını alır.

Kayınvalidenizin ne demek istediğini anlamadım ama eşinizin nasıl bir cevap vermesini bekliyordunuz?

7 ay önce evlendi ya hala yeni gelin havalarında.(bu arada bende 2 aylık evliyim) hemen benim eşime çay doldurdu içeri girer girmez. ki
hanımlar konu eltiyle zaten alakalı değil siz neden oraya bağladınız anlamadım. okuduğunuz açık değil mi

konu eltiyle alakalı değilse. eltim eşime çay koydu deyip geçseydiniz..laf sokmasaydınız madem yeni gelin havalarında falan diye..

Eltinin bir suçu yok. Kaynana laf sokmayı seviyor belli ki sende sok sonra aynen böyle gül geç :anneadayı: Hatta şey diyebilirdin çay var alırsan yol var gidersenn naşşşş mutfağa:halay: şaka tabi ne demek istediğimi anladınız siz neşenizi kaybetmeyin yeter boşverin

Konu açık da sen kapalısın galiba.
Gömmüşsün eltiyi çay koydu diye.
Anladık eşin de sen de çay kahve sevmiyorsunuz.
Eşin ne yapsaydı çayı geri mi çevirseydi?
Senden 7 ay önce evlenmişse 9 aylık evli ki evet o da yeni gelin.
En yeni benim havasında olan sen olmayasın?
Kaynanan ne demek istemiş onu da hiç anlamadım.
Hele dur daha iki aylıksın eş ailesini dalgaya almak için biraz erken.

Eltinin bir suçu yok. Kaynana laf sokmayı seviyor belli ki sende sok sonra aynen böyle gül geç :anneadayı: Hatta şey diyebilirdin çay var alırsan yol var gidersenn naşşşş mutfağa:halay: şaka tabi ne demek istediğimi anladınız siz neşenizi kaybetmeyin yeter boşverin
:D :D eltiyle paslaşarak gidiyolar. elti daha biz içeri girer girmez çaya atladı yani belki ben doldurcam belki eşim alcak. daha bismillih demedik selamlaşıyoruz eline tutuşturdu çayı benimkinin. kaynana da yapıştırdı. elti pası verdi kaynana vurdu gol oldu :D

Back